Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki kaşımın ortası hala çok şiş:) yandan bakınca tümsek varmış gibi:)alçı alındığında fark ettim, yrn bantlarım çıkcak hala öyle:) bi de burun kanadım, sola çekiyo burnum sayesinde:) bi de çok gülünce acıyo burnum:)) ufak tefek şeyler var işte ama yine de memnunum:) iyiki de olmuşum bunların hepsi geçici sonuçta:) sabırla sabrediyoruz:) yrn 16.30 da gidicem zühtücüğüme alsın bantlarımı da şiş burnumu cıbıldak göriyim ehueheu:))
snn dikişlerin düşmeye başladı mııııııı????:)

ben de bakabilir miyim fotoğraflarınıza, arkadaşlık talebi yolladım.

Birini duydum diğer ikisini duymamıştım. Araştırdıkça kafam daha çok karışıyor benim. Zühtü beyin hasta yorumlarını okuyunca onunla da mı görüşsem diye düşünmeye başladım ben..

Zuhtu hocada iyi bir cerrah hastalarıda memnun
Benim yazdığım dk lardan sızın duyduğunuz hangısı
Ameliyatınızı ne zaman duşunuyorsunuz

Zuhtu hocada iyi bir cerrah hastalarıda memnun
Benim yazdığım dk lardan sızın duyduğunuz hangısı
Ameliyatınızı ne zaman duşunuyorsunuz

Tevfik Beyi duymustum..Araştırmaya başladım birkaç doktor adı netleştirdikten sonra kafamda, yüz yüze görüşüp karar vereceğim, çok da uzatmak istemiyorum..

Birini duydum diğer ikisini duymamıştım. Araştırdıkça kafam daha çok karışıyor benim. Zühtü beyin hasta yorumlarını okuyunca onunla da mı görüşsem diye düşünmeye başladım ben..

zühtü beyin merakımdan forumda olan arkadasların fotolarını baktım
$image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp
bu kadar bulabıldım

Kızlar uzun zamandır gelemiyordum iş yogunluğundan ve birazda mutsuzluktan bende zühtü beye ameliyat oldum resimlerimde var bakabilirsiniz benim bugün kontrolüm var akşam 17.30 da bakalım neler olacak ve zühtü bey neler söyleyecek benim burnumun ucu kaba sırtına göre ve burun deliklerim egri nefesimde halen tam değil burnumun ucu top gibi kaba ve dışarı dogru ameliyat tarihim 11.10.2013 üzerinde kaç ay geçti halen değişen ve düzelen bişe yok 6 ayımı doldurmaya çok bişe kalmadı sanırım düzeltmeye dogru gidiyorum bakalım neler olacak bu kontrolde :)

merabaaa:)3 ay önce zühtü hoca burun ameliyatımı yaptı ben şu an çok mutluyum istediğim gibi hiçbir abartı yok beni ilk defa görenler estetik yok sanıo hatta..bünye meselesi gerçi ama şişliklerim bile çabucak geçti o da çok fazla yeşilçay içmemden sanırım:) ben de bilgisayar tasarımını ilk yaptığında beğenmemiştim ama kesinlikle fikrini paylaşman çok önemli 2.görüşmemde kalkıklık deil çok hafif kawis istediğimi söledim we güzel de oldu:)buraya henüz foto yükleyemiorm ama instagramn warsa ordan bakabilirsin fotolarıma

canım instagram hesabını özel mesaj atabilir misin resimlerini görmek isterim :)

Back
X