Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar çok işim vardı bi türlü yazamadım maillerinizi attım yorumlarınızı bekliyorum kısaca yaşadıklarımı özetliycek olursak 2 ay doktor araştırdım ferruh bingülle görüştüm Serdar Öztürk vs zühtü demir de karar kıldım doçent çeşitli yayımlanmış makaleleri ve kendi buluşu olan ameliyat yöntemler dünyada kullanılıyor tasarım hoşuma gitmemişti ama doktor bından çok güzel olur doğal olur yüzünün diğer güzellikleri ortaya daha çok çıkar dedi ikna oldum ameliyat sonrası burnumda kılcal damar oluşurmu diye en ayrıntılı soruları bile sordum sonuç ne kan kusmak ne burnumun içinde kabuklanma ne kanama ne bişey ben çok Nazlı ve canı tatlı Ağrı eşiği düşük biriyim buna rağmen çok rahatım Allah ondan razı olsun parasını alıp insanı rezil edenler var sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım umarım istediğiniz gibi güzel ve sağlıklı bir burnunuz olur not benim 1 ay oldu

Kızlar çok işim vardı bi türlü yazamadım maillerinizi attım yorumlarınızı bekliyorum kısaca yaşadıklarımı özetliycek olursak 2 ay doktor araştırdım ferruh bingülle görüştüm Serdar Öztürk vs zühtü demir de karar kıldım doçent çeşitli yayımlanmış makaleleri ve kendi buluşu olan ameliyat yöntemler dünyada kullanılıyor tasarım hoşuma gitmemişti ama doktor bından çok güzel olur doğal olur yüzünün diğer güzellikleri ortaya daha çok çıkar dedi ikna oldum ameliyat sonrası burnumda kılcal damar oluşurmu diye en ayrıntılı soruları bile sordum sonuç ne kan kusmak ne burnumun içinde kabuklanma ne kanama ne bişey ben çok Nazlı ve canı tatlı Ağrı eşiği düşük biriyim buna rağmen çok rahatım Allah ondan razı olsun parasını alıp insanı rezil edenler var sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım umarım istediğiniz gibi güzel ve sağlıklı bir burnunuz olur not benim 1 ay oldu

mail gelmemiş canım ya.tekrar gönderebilir misin :( Bu hafta görüşmem var inşallah bnde sorunsuzca atlatırım

Arkadaşlar merhaba
Ben foruma yeni üye oldum.Zühtü beye burun ameliyetı olmak istiyorum. ilk görüşmemi yaptım kendisiyle,buradan kendisine ameliyat olan arkadaşlar fotoğraflarını benimle paylaşırlarsa sevinirim.

Yok canım kızarmıyız hiç :) ama sende bu olayları atlatmış biri olarak bizi çok iyi anlarsın bi an önce karar vermek istiyoruz sabırsızlık var sanırım şuan üzerimde :) bir de ben araştırmaya başladım başlayalı bi yandan annem bi yandan nişanlım ee naptın karar vermedin mi deyip duruyorlar..cok kolay bişe değil bnce en önemli aşama karar vermek..karar verirkende daha önceki ameliyat olan insanları gercekten tanımak ve duygularını paylaşmak.o yüzden suan en yakın operasyon geçiren sensin canım inanılmaz desteğine ihtiyacım var :)

Cnm mail attım şayet gelmediyse sen bana mail at bende sana yanıt şeklinde atarım tek çare papatya_ankara_06@hotmail.com

Back
X