Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ameliyat olmuş olan arkadaşlar fotoğraflarınızı görebilirsem çok sevinirim karar vermemde çok etkili olacaksınız. Başarısız bir ameliyat geçirmiş olmam tedirginliğimi daha da arttırıyor yardımınıza ihtiyacım var 😔

Önceki mesajlarınızı az evel farkettim yeni ameliyat olmuşsunuz çok geçmiş olsun umarım istediğiniz görüntüye en kısa sürede kavuşursunuz ilerleyen zamanlarda fotoğraflarınızı paylaşırsanız çok sevinirim 😊

Önceki mesajlarınızı az evel farkettim yeni ameliyat olmuşsunuz çok geçmiş olsun umarım istediğiniz görüntüye en kısa sürede kavuşursunuz ilerleyen zamanlarda fotoğraflarınızı paylaşırsanız çok sevinirim 😊

3 hafta önce oldum ben de.Hiçbi şekilde ağrı çekmedim sızlamadı bile burnum. Zühtü Bey gerçekten çok mükemmel bi doktor, kararsız kaldıysanız gidip görüşmenizde fayda var. Umarım benim de şişlerim bi an evvel iner de fotoğraf paylaşırım.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim:)

İlginiz için çok teşekkürler.Muayeneden sonra dediğiniz gibi kararım daha da netleşecek sanırım ...Şişlikler bu ameliyatların olmazsa olmazı yakın zamanda iner inşaallah yeni burnunuzdan memnun kalırsınız umarım 🙏🙏🙏

İlginiz için çok teşekkürler.Muayeneden sonra dediğiniz gibi kararım daha da netleşecek sanırım ...Şişlikler bu ameliyatların olmazsa olmazı yakın zamanda iner inşaallah yeni burnunuzdan memnun kalırsınız umarım 🙏🙏🙏

ben bandajlar çıktıktan sonra cilt bakımı yaptrdığım için çok pişmanım, bu kadar şiş diildi burnum, şimdi yanlara doğru şişti geniş bi burun oldu..Ama doktorum asla burna bi zararı olmayacak dedi. Baya uğraşıldı burnumla umarım kıkırdak falan kaymamıştır baya korkuyorum:(

Bence zamanla inecektir şişlikleriniz sonuçta doktorunuzun önerisiyle yaptırmışsınız o da emek verdiği işi bozacak bir şey önermez diye düşünüyorum ...

Canım ben de burun ameliyatım sonrasında cilt bakımı yaptırdım Estenik'te hiç de sorun yaşamadım zaten burun bölgene çok detaylı çalışmıyorlar ameliyat sonrası zaman zaman şişlikler artabilir evhamın gereksiz bence, sabret.

Canım ben de burun ameliyatım sonrasında cilt bakımı yaptırdım Estenik'te hiç de sorun yaşamadım zaten burun bölgene çok detaylı çalışmıyorlar ameliyat sonrası zaman zaman şişlikler artabilir evhamın gereksiz bence, sabret.

Benim burun bölgeme detaylı çalıştılar yaa:) ya da bana öyle geldi çok tedirgin oldum.ondan sonra burnum evrim geçirdi resmen, kalkıklığı indi, yanlara doğru çok şişti, burun kanatlarım çok geniş duruyo şu an,biri büyük biri küçük ve moralim çok bozuk,bugün hep ağladım:( mailimi atıyorum fotograflarnı atarsan çok sevinirim begum_akturk_@hotmail.com

Benim burun bölgeme detaylı çalıştılar yaa:) ya da bana öyle geldi çok tedirgin oldum.ondan sonra burnum evrim geçirdi resmen, kalkıklığı indi, yanlara doğru çok şişti, burun kanatlarım çok geniş duruyo şu an,biri büyük biri küçük ve moralim çok bozuk,bugün hep ağladım:( mailimi atıyorum fotograflarnı atarsan çok sevinirim begum_akturk_@hotmail.com

Maile bak tatlımm

Beg yanılmıyorsam Aralık ayında oldum. Zamanla hepsi geçecek, eşitsizlik, şişlik merak etme ve bol bol masaj yap burnuna. ;)

tamamdır çok teşekkür ederim, masajlarımı aksatmycam. peki sizin de cilt bakımından sonra şişliklerde burun kanatlarına,yanlara doğru yayılma olmuş muydu? yoksa sadece ben mi böyleyim?

Back
X