Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok muuuu 😔
Önceki mesajlarınızı az evel farkettim yeni ameliyat olmuşsunuz çok geçmiş olsun umarım istediğiniz görüntüye en kısa sürede kavuşursunuz ilerleyen zamanlarda fotoğraflarınızı paylaşırsanız çok sevinirim 😊
İlginiz için çok teşekkürler.Muayeneden sonra dediğiniz gibi kararım daha da netleşecek sanırım ...Şişlikler bu ameliyatların olmazsa olmazı yakın zamanda iner inşaallah yeni burnunuzdan memnun kalırsınız umarım 🙏🙏🙏
Ben ameliyat olalı 3 ay oldu
Canım ben de burun ameliyatım sonrasında cilt bakımı yaptırdım Estenik'te hiç de sorun yaşamadım zaten burun bölgene çok detaylı çalışmıyorlar ameliyat sonrası zaman zaman şişlikler artabilir evhamın gereksiz bence, sabret.
Benim burun bölgeme detaylı çalıştılar yaa:) ya da bana öyle geldi çok tedirgin oldum.ondan sonra burnum evrim geçirdi resmen, kalkıklığı indi, yanlara doğru çok şişti, burun kanatlarım çok geniş duruyo şu an,biri büyük biri küçük ve moralim çok bozuk,bugün hep ağladımmailimi atıyorum fotograflarnı atarsan çok sevinirim begum_akturk_@hotmail.com
Maile bak tatlımm
çok güzel olmuuuş:) çok beğendim teşekkür ederim:) ne kadar zaman oluyo ameliyat olalı?
Beg yanılmıyorsam Aralık ayında oldum. Zamanla hepsi geçecek, eşitsizlik, şişlik merak etme ve bol bol masaj yap burnuna.![]()
Canım ben de burun ameliyatım sonrasında cilt bakımı yaptırdım Estenik'te hiç de sorun yaşamadım zaten burun bölgene çok detaylı çalışmıyorlar ameliyat sonrası zaman zaman şişlikler artabilir evhamın gereksiz bence, sabret.
Kızlar burnumu merak edenler maillerini yazsın, gönderebilirim foto.![]()
4 ayı geçti ucunda var biraz