• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dream evini ve gönlünü açtı, çoştuk, dostluğa doyduk:)

canım benım fotolar super yaaaaaaaaaaaaa hepınız harıkasınızzz ıyıkı sızın gıbı arkadaslarım var gonul ısterdıkı bende orda olsaydımmm

41.5 hepınızeeeeeeee

Hepinizde süpersiniz:lepi:
Yavrularda çok şekerler Rabbim bağışlasın:nazar: :Saruboceq:
Yiyecekler çok nefis görünüyor yapanların ellerine sağlık cokacimcoook
Dostluğunuz bakii olsun inşaallah

Fotoğraflara bakmaya doyamadım. İyi zaman geçirdiğiniz yüzlerinizden okunuyor. Hep böyle gülün inşallah.

amin anuşkacımŞeniz dediğin gibi çok güzel geçti
bi dahaki organizasyonumuzu da kasım ayında eftunn arkadaşımızın evinde düşünüyoruzkaydirigubbakcemile4

annammm nen neresı burası ben sıze soracammm :) evımı haledım bıturlu tasınamdım gıtı tasınım bend ebenım tayfayı toplımda sız gorun :) hepınız cok guzlesınız masallahınız var bu arda dıkatımı cektı kk nın koku kurudu kazen abııı baksana suraya bıtane erkek yokk hepsının kızı var :)

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

kurumaz bitli merak etmezemuszemus
benim dünya yakışıklısı bide oğluşum varr:icecream:

demek kıskandınız sizde toplaşacaksınız:dilcikar:

biz artıkın her ay buluşcazyerimseniben

belki de gün yapıcaz aramızdahihoyyyt

kız drenlover allah sneı ne yapmasın ben bu gacıyı tanıorum dıorum nerden kı meger bzım manken gacıymsı sacların rengını gestırmsınde ondan ben sana ogun bıtlerımı tamadım dıye benı cagırmasın ha bende sana sorcam :)

kıs tanımadın mı sen beniiCADIARZU
bi saç rengiyle nasılda unuttun hemen:olmaz:
sen esas öbür aya yapacağımız buluşma da beni hiç tanıyamazsın o zamankaydirigubbakcemile3

oyyy masaya bakkk cokacimcoook
çocuklara maşallah :nazar:
harika olmuş ortam valla :nazar:

masamızı gösterelim dedim ilk öncecokacimcoook
arkadaşlarım için ellerimle açtığım mantım, baklavam
ellerimle sardığım sarmalarım ve kadişimin getirdiği elmalı kurabiye ve soytarımın getirdiği tiramisu masamızda:lepi:
bykbuluma071.jpg

bykbuluma086.jpg

bykbuluma083.jpg

bykbuluma088.jpg

canım çekti valla ya cokacimcoookhepiniz çok güzel çıkmışsınız minik kelebekleriniz çok şirin allah hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasına.s.

Back
X