Drosofila Burun Estetiği Ameliyatı

kızlar size birşey danışacaktım salı günü biliyorsunuz ameliyat oldum iş görüşemesi için çağrılıyorum morluklarım henüz geçmedi ve alçımda çıkmadı ne zaman için iş görüşmesi için uygun olur yüzüm yaklaşık olarak çarşamba sanırım alçı çıkacak....yardımcı olursanız çok sevineceğim

ytuesra;
alçı alındıktan sonraki 3.gün bandajlarımı çıkardım morluk hiç kalmamıştı, burundaki şişlik bu forumdaki yazılanlar gibi bi süre daha kalıyo tabii, bende de vardı ama 4. işe başladım ben, benimde bi toplantım vardı 4.gün makyaj yaptım çıktım gittim. makyajla ev halinden daha da düzgün gözüküyosun tabii. ben önden gözüken şişlikiçin burun yanlarına allıkla gölge yaptım daha ince gözüktü aklında olsun arkadaşım, sevgiler

ytuesra;
alçı alındıktan sonraki 3.gün bandajlarımı çıkardım morluk hiç kalmamıştı, burundaki şişlik bu forumdaki yazılanlar gibi bi süre daha kalıyo tabii, bende de vardı ama 4. işe başladım ben, benimde bi toplantım vardı 4.gün makyaj yaptım çıktım gittim. makyajla ev halinden daha da düzgün gözüküyosun tabii. ben önden gözüken şişlikiçin burun yanlarına allıkla gölge yaptım daha ince gözüktü aklında olsun arkadaşım, sevgiler

canım çok teşekkür ederim fikrin için desteğin için benimde bugun çıktı alçım birkaç fotograf ekledim umarım beğenirsiniz ben beğendim aslında ama sizlerinde fikri önemli bu arada burnumun şerefine çok güzel bir parfüm aldım konumuzla alakalı değil ama Chloe çok kadınsı karakteristik ve soft bir koku tavsiye ederim... sağol canım arkadaşım..

masajlar şekil düzgünlüğü için mi gerekliydi?
ben masaj sonrası burnun şeklini yamultacakmışım gibi geliyor, çünkü masaj sonrası yamuk gözüküyo burun önden

canım şöyle söylim şekil için ve ödemlerin çabuk inmesi için kemik şekillensin..ben yaptıkça burnum güzelleşiyor burnun kaç günlük şu an bilmiyorum ama düzensiz şişlikler yüzünden yamuk yumuk olması normal :) aman dikkat masajı yanlış yapma ;)

canım şöyle söylim şekil için ve ödemlerin çabuk inmesi için kemik şekillensin..ben yaptıkça burnum güzelleşiyor burnun kaç günlük şu an bilmiyorum ama düzensiz şişlikler yüzünden yamuk yumuk olması normal :) aman dikkat masajı yanlış yapma ;)

ben de burnumun seklini o kadar beğeniyorumki masajla bozcam die korkuyorm
masaja ihtiyacı yokmus gibi hissediorum:)))))

çok güzel olmuş burnun .önden görüntüsünü merak ettim ben burunlar profilden iyi duruyor ama önden herkesin güzel olmuyor önden resmin var mııı

Back
X