• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Drospera Doğum Kontrol Hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
2017de evlenmeden iki ay kadar once basladim bu ilaca. Ilk bir kac gun hafif bulanti yaptı sonra gecti. Cildimi mukemmel yapti. Ama on ay kadar kullandiktan sonra yuzumde ozellikle goz bolgesine yakin yerlerde varise benzer kirmizi kan damarlari belirmeye basladi. Herhangi bir kozmetik urunden olmadigini anladigimda doktoruma danistim, receteye yazarken " hic bir yan etkisi yok hatta faydasi var " diyen doktor "tum dogum kontrol haplarinda bu yan etki var, rahatsiz ediyorsa birak" dedi. O izler olusali iki sene gecmesine ragmen benim kizginligim hala gecmedi. Dahasi evlendigimde 48 kiloyken 10 ayda 4 kilo aldim ve hayatim boyunca kilo alma problemi olan bir insandim. Benim tavsiyem yeni evlenenler iki uc ay kullansin, sonra dikkat etsinler yeter. Ben kullandigima cok pismanim. Dahasi rahmimde polip gelismis ara kanamalarim var. Bu ilactan mi oldu bilmiyorum ama operasyona gecirmem gerekiyor.
Çok geçmiş olsun

Qlairista'nın altıncı ayda reglimi nerdeyse kesmesi, suratımı sivilce basması sebebi ile doktorumun tavsiyesi ile Drospera'ya geçtim.

Drospera ile libido azalması olmadı, sivilcelerim azaldı, kilo alma yatkınlığım artarken kilo verme durumum zorlaştı, reglim her zaman düzenli ve ara kanamam yok. Altı ayda bir mutlaka ilaca ara veriyorum çünkü sigara kullanıyorum. Diğer ilaçlar ile ayak ve bacaklarımda bu yüzden ağrı oluşurken Drospera bunu yapmadı. Not: Ben 32 yaşındayım, 35 yaş üzerinde sigara kullanan kişiler kullanmamalı, kullanacaksınız lütfen doktorunuza danışın.

Benim sorum şu, ilacı kestikten sonra özellikle drospera kullananlar ne kadar sürede gebelik yaşadı? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Back