dua arkadasligi

Kalan sayinin kaç olduğunu anlayamadım Begüm için 35 tane okudum Allah kabul etsin inşallah. Bı sonraki sırada ben varım olur da giremem diye duamı yazıyorum .

Hayırlısıyla tez zamanda hamile kalmayı ve evladimizin hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah. Eşimin tekrardan namaza başlamasını nasip etsin inşallah.

bcgirl Arkadasimiz icin okumaya baslayalim.

Niyeti: hayatini yoluna ve duzene sokmak. Hakkinda hayirlisi ne ise onun olmasi ve eger ben bir karar verecekse iliskisi adina en hayirli karari verebilmek
.

1. papatya_4407 = 20
2. Tavuk_suyu_ (pakize) = 33
3. hayal_hatun = 20
4. sl_12 (seval) = MUAF
5. bcgirl (begüm) = MUAF
6. C cansu_tr (cansu) = 35
7. Nara87 (gulnar) = MUAF
8. Y yigitelf (elif) = 20
19. hmbg (hatice) = 30
10. OMRUM79 (derya) =
11. A aybukeumyy = 30

12. Salverys (ebru) =
13. miyomim =

KALAN= 125

Haklısın canım, sonuçta listeyi sen düzenlediğin için sorumluluk sende oluyor, şahsen ben mahcup bile oluyorum uğraşıp ediyorsun o kadar, bir de işi daha çok zorlaştırmak olmamalı. Yanlış anlamadım, siteminde haklısın.

Canim haklisin . O kadar cok karisiyor ki anliyorum seni . Bende elimden geldigince bi karmasiklik oldugunda guncellemeye calisiyorum. Daha dikkat ederim bnde

Utanarak yazdim canim inan. Kimseye haksizlik olsun istemem. Duasi eksik okunsun istemem. O yuzden dikkat etmeye calisiyorum. Yanlis, eksik yazarsam lutfen siz de uyarin beni ya da duzeltin olur mu

Canim haklisin . O kadar cok karisiyor ki anliyorum seni . Bende elimden geldigince bi karmasiklik oldugunda guncellemeye calisiyorum. Daha dikkat ederim bnde
Canim sen de takip etmeye calis. Bazen atladigim oluyor yanlis olursa duzeltin.
Salverys arkadasimizin 24 24 okudugunu listeye eklemedim. Cunku kime okudugunu anlayamadim.

Canim sen de takip etmeye calis. Bazen atladigim oluyor yanlis olursa duzeltin.
Salverys arkadasimizin 24 24 okudugunu listeye eklemedim. Cunku kime okudugunu anlayamadim.

Aynen canim ona bnde sordum bakalim siteye girince soyler herhalde :) . Sumbulde 20 okudum demis herhalde o da bana okudu . Haklisin canim bu sefer iyice bi karisti . Bende sana burda gordukce elimden geldigince yardim etmeye calsiiyorum canim yoksa sen cok iyi duzenliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…