- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #1.681
Tavuk_suyu_ canim ben dun ve bugun 24 24 ayetel kursi okudum bilgin olsun
Canim sen kime okudun dun ve bugun ?Tavuk_suyu_ canim ben dun ve bugun 24 24 ayetel kursi okudum bilgin olsun
Haklısın canım, sonuçta listeyi sen düzenlediğin için sorumluluk sende oluyor, şahsen ben mahcup bile oluyorum uğraşıp ediyorsun o kadar, bir de işi daha çok zorlaştırmak olmamalı. Yanlış anlamadım, siteminde haklısın.Sevgili arkadaslar,
Yanlis anlamayin ama birseyler yazacagim. Bu sekilde listeyi takip etmem cok zor oluyor.kimin kime okudugu belli degil , yeni kisiye geciyoruz hala eski arkadas icin okuyan da var . En azindan su kisi icin su kadar okudum kalan su sekilde belirtelim lutfen. Lutfen listeyi takip edelim.
papatya_4407 hayal_hatun
sl_12 bcgirl (begüm)
C cansu_tr (cansu)Nara87 Y yigitelf
hmbg (hatice) OMRUM79 A aybukeumyy Salverys (ebru) = miyomim =
Sevgili arkadaslar,
Yanlis anlamayin ama birseyler yazacagim. Bu sekilde listeyi takip etmem cok zor oluyor.kimin kime okudugu belli degil , yeni kisiye geciyoruz hala eski arkadas icin okuyan da var . En azindan su kisi icin su kadar okudum kalan su sekilde belirtelim lutfen. Lutfen listeyi takip edelim.
papatya_4407 hayal_hatun
sl_12 bcgirl (begüm)
C cansu_tr (cansu)Nara87 Y yigitelf
hmbg (hatice) OMRUM79 A aybukeumyy Salverys (ebru) = miyomim =
Utanarak yazdim canim inan. Kimseye haksizlik olsun istemem. Duasi eksik okunsun istemem. O yuzden dikkat etmeye calisiyorum. Yanlis, eksik yazarsam lutfen siz de uyarin beni ya da duzeltin olur muHaklısın canım, sonuçta listeyi sen düzenlediğin için sorumluluk sende oluyor, şahsen ben mahcup bile oluyorum uğraşıp ediyorsun o kadar, bir de işi daha çok zorlaştırmak olmamalı. Yanlış anlamadım, siteminde haklısın.
Canim sen de takip etmeye calis. Bazen atladigim oluyorCanim haklisin . O kadar cok karisiyor ki anliyorum seni . Bende elimden geldigince bi karmasiklik oldugunda guncellemeye calisiyorum. Daha dikkat ederim bnde
Canim sen de takip etmeye calis. Bazen atladigim oluyoryanlis olursa duzeltin.
Salverys arkadasimizin 24 24 okudugunu listeye eklemedim. Cunku kime okudugunu anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?