- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #1.701
Tsk ederim cnm sagol. Papatyanin 20 sini ekledim canim ben.Aynen canim ona bnde sordum bakalim siteye girince soyler herhalde :) . Sumbulde 20 okudum demis herhalde o da bana okudu . Haklisin canim bu sefer iyice bi karisti. Bende sana burda gordukce elimden geldigince yardim etmeye calsiiyorum canim yoksa sen cok iyi duzenliyorsun :)
bcgirl Arkadasimiz icin okumaya baslayalim.
Niyeti: hayatini yoluna ve duzene sokmak. Hakkinda hayirlisi ne ise onun olmasi ve eger ben bir karar verecekse iliskisi adina en hayirli karari verebilmek.
1.papatya_4407 = 20
2.Tavuk_suyu_ (pakize) = 33
3.hayal_hatun = 20
4. @msls123 (seval) = MUAF
5.bcgirl (begüm) = MUAF
6. C cansu_tr (cansu) = 35
7.Nara87 (gulnar) = MUAF
8. Y yigitelf (elif) = 20
19.hmbg (hatice) = 30
10.OMRUM79 (derya) =
11. @aybukegrsl = 30
12.Salverys (ebru) =
13.miyomim =
KALAN= 125
Begüm için bitmedi canımAma begüm için sayı tamamlanmadiysa begume devam edebilirim
20 ona okumaya devam edeyim ozamn cnmBegüm için bitmedi canım
65 kaldı cnm. Yazacağım listeyi birazdanTavuk_suyu_ canım Begüm için okuma en son kaçta kaldı? bende sayı alacaktım ondan sordum canım ne kadar okundu anlayamadım??
Kalan 40 ben aldım canım Rabbim kabul etsin inşallah .Cansu içinde 40 aldım Rabbim kabul etsin inşallah25 de ben alıyorum Begüm icin. Kalan 40.
Canim kusura bakma ben kalan 40 i dusmusum sadece.Tavuk_suyu_ canım CANSU icinde 40 aldım demiştim canım gözünden kaçtı herhalde kalan 240
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?