Inşallah çok çok amin.Rabbim inşallah sonuçlar güzel çıkar sadece endişe olarak kalır gider
Bol bol Rabbi Yassir duasını oku
Geçmiş olsun
Bugün gideceğim inşallah MR içinNörologa gittiniz mi? MR vs bakildi mi?
Ama 18den küçük olduğum için direkt nöroloji randevusu alamıyorum önce çocuk sagligi ve hastalıklarına gideceğim sonra norolojiye yonlendirecekler uygun gorurlerseBugün gideceğim inşallah MR için
Tesekkur ediyoeum bir sorun çıkmaz ise mutlaka gideceğimdoktordan sonra,psikologa gitmenizi tavsiye ediyorum.geçmiş olsun.
Temiz cikar insallah siz de rahatlarsiniz.Bugün gideceğim inşallah MR için
Inşallah çok teşekkür ederimTemiz cikar insallah siz de rahatlarsiniz.
Ensemdeki sertlik ne olabilir sizce?Geçmiş olsun canım. Kulak çınlaman da ensendeki sertlikten olabilir. Etkiliyor diye biliyorum. Tedavini olup rahatlarsın. Bu kadar kendini strese sokmadan doktora git ihmal etmeden, için rahatlasın. Yaşın da küçükmüş, korkunu anlayabiliyorum ama korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey çıkmayacaktır.
Canım ben doktor değilim, ne desem yanlış olur. Doktordan randevu aldın mı? Bu kadar kafana takıyorsan en azından bir aile hekimliğe görünsen o daha doğru bilgi verir sana, yönlendirir.Ensemdeki sertlik ne olabilir sizce?
Inşallah çok teşekkür ederim
Ensedeki sertlikten olabilir yazınca bilginiz var sandim. Yine de sağolun, şu an doktora gidiyorum. Yoldayim, inşallah güzel sonuçlar alırım.Canım ben doktor değilim, ne desem yanlış olur. Doktordan randevu aldın mı? Bu kadar kafana takıyorsan en azından bir aile hekimliğe görünsen o daha doğru bilgi verir sana, yönlendirir.
Bilgim şu konuda var, kulak çınlamam var demişsin ya onun bir sebebi de boyun, ensedeki sıkıntılar olabiliyor. Onu söyledim. Zaten burada kimse doktor bile olsa, seni ve semptomunu görmeden teşhis koyamaz ki. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Ensedeki sertlikten olabilir yazınca bilginiz var sandim. Yine de sağolun, şu an doktora gidiyorum. Yoldayim, inşallah güzel sonuçlar alırım.
Anladım çok teşekkürler, inşallahBilgim şu konuda var, kulak çınlamam var demişsin ya onun bir sebebi de boyun, ensedeki sıkıntılar olabiliyor. Onu söyledim. Zaten burada kimse doktor bile olsa, seni ve semptomunu görmeden teşhis koyamaz ki. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Çok teşekkür ederim, gittik MR istedi fakat devlet hastanesi olduğu için pazar sabah saat 10'da inşallah temiz çıkar. Yeniden sağolun.İnşallah temiz çıkar, geçmiş olsun.
Amin inşallah çok sağolun, mutlaka gideceğim sonuçlar temiz çıkarsa.Rabbim yüreğine genişlik, aldığın nefese de ferahlık versin inşallah :) sonuçların da tertemiz çıksın, sonuçlar da bişey çıkmazsa mutlaka psikologa git.İlerlemeden gidersen kısa sürece gayette eski sağlığına kavuşabilirsin, ilerleyip kronik hala geldikçe süreç uzuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?