Bende namazda öyleyim rabbimin gücüne gitmesin kılamıyorum oyüzden insallah bir care cıkar burada
Vesvese nin ustune gittikce azalir vesvese yuzunden namazini terk etme seytaninda istesigi bu zaten ona istedigini vermeBende namazda öyleyim rabbimin gücüne gitmesin kılamıyorum oyüzden insallah bir care cıkar burada
Daha cok günaha giriyormusum gibi korku sarıyor icimi sen affet rabbim diyorumVesvese nin ustune gittikce azalir vesvese yuzunden namazini terk etme seytaninda istesigi bu zaten ona istedigini verme
Evet namazda iken vesvese çok kötü a ön a terk etme onu rabbim inşallah o namaz la derman verecekBende namazda öyleyim rabbimin gücüne gitmesin kılamıyorum oyüzden insallah bir care cıkar burada
Ayni canim senin durumundaydim aama su sekilde yendim namaza baslamadN ONCE şoyle dua ediyordum Allahim sen icimi biliyorsun ne olur icime gelen vesveseden dolayi beni sormlu tutma diyordum ve sonra namazimi kiliyordum.icime ne vesvese gelirse gelsin umursamadan namazima devem ediyordum ve git gide vesvese azaldi sonunda hic kalmadi.yani her ne vesvese versede umursamadan devam etDaha cok günaha giriyormusum gibi korku sarıyor icimi sen affet rabbim diyorum
Bende çok kötü oluyorum bazen nefesim kesiliyor ama bırakmamak lazımDaha cok günaha giriyormusum gibi korku sarıyor icimi sen affet rabbim diyorum
Bunu denicem bende inşallahAyni canim senin durumundaydim aama su sekilde yendim namaza baslamadN ONCE şoyle dua ediyordum Allahim sen icimi biliyorsun ne olur icime gelen vesveseden dolayi beni sormlu tutma diyordum ve sonra namazimi kiliyordum.icime ne vesvese gelirse gelsin umursamadan namazima devem ediyordum ve git gide vesvese azaldi sonunda hic kalmadi.yani her ne vesvese versede umursamadan devam et
Dene faydasini goreceksin benim vesveselerim o kadar kotuydu ki kendimden sogumustum resmen ama inan cok ise yariyor.hocadan yardim istemistim oda ayni seyi soylemisti vesveseyi duymazdan gel adi uzerinde vesvese sen o vesveseden sorumlu degilsin.Bunu denicem bende inşallah
Bende bazen çok aşırı çok kötü oluyorumDene faydasini goreceksin benim vesveselerim o kadar kotuydu ki kendimden sogumustum resmen ama inan cok ise yariyor.hocadan yardim istemistim oda ayni seyi soylemisti vesveseyi duymazdan gel adi uzerinde vesvese sen o vesveseden sorumlu degilsin.
Sizin vesveselerin sizinle mi alakalıydı yoksa dinle miDene faydasini goreceksin benim vesveselerim o kadar kotuydu ki kendimden sogumustum resmen ama inan cok ise yariyor.hocadan yardim istemistim oda ayni seyi soylemisti vesveseyi duymazdan gel adi uzerinde vesvese sen o vesveseden sorumlu degilsin.
Dinle alakaliydi canimSizin vesveselerin sizinle mi alakalıydı yoksa dinle mi
Dedigimi yap mutlaka Insallah faydasiji gorursunBende bazen çok aşırı çok kötü oluyorum
Anladım benimki benimle alakalı oluyo hep korktuğum kurduğum şeyleri dua ederken bile vesvese veriyo şeytanDinle alakaliydi canim
Yapıcam bundan sonra Allahın İzni ileDedigimi yap mutlaka Insallah faydasiji gorursun
Vesvesenin ustune git canim Allah seni biliyo niyetinide icinide biliyo Allah a teslim et kendini vesveseden Rabbine sigin Allah seni kurtarir duani namazini birakma yeterAnladım benimki benimle alakalı oluyo hep korktuğum kurduğum şeyleri dua ederken bile vesvese veriyo şeytan
Tamam canım Allah razı olsun sende dualarını eksik etmeVesvesenin ustune git canim Allah seni biliyo niyetinide icinide biliyo Allah a teslim et kendini vesveseden Rabbine sigin Allah seni kurtarir duani namazini birakma yeter
İstek dışı düşüncelerin günahı olmaz namaz da kılnabilir dua da edilebilir hiç bir zararı olmaz bile isteye yapmıyorsunuz sonuçta iradeniz dışında gelişiyorDaha cok günaha giriyormusum gibi korku sarıyor icimi sen affet rabbim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?