Dua edin kurtulayım şundan

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Ağlamak tan içim şişti bir insan nasıl bu kadar merhametsiz olur nasıl.
Eşimle tartıştık her tartışma kızda bana diyor ki sen şu çocuga dua et onun için onun sayesinde bu evdesin bunu unutma.

Her barıştığımizda öyle deme diyorum ok diyor yine aynı ve çok ağladım bir saat ağladım.donup bakmadı bosanmaya da yanaşmıyor böyle kalicaz diyor senin keyfi ln yerinde ben cekicem diyor neyi cekicen diyorum bana kalsın diyor.

Boşanmaya yanaşması şart mı? Gidin açın davayı varsın çekişmeli olsun, adamdan kurtulduktan sonra dava nasıl olsa bir gün biter. Korkularınıza adamın yanaşmamasını bahane ediyorsunuz. Adam tabi ki boşanmaz. Sıcak yemek temiz ev ve çamaşır, üzerine canı sıkıldığında ezikleyip aşağılayarak zevk alabileceği bir yaratık var evde. Sadist olsam ben de boşanmam, elimin altındaki köleden neden vazgeçeyim ki

Boşanmak için ondan izin mi alınıyor gidin açın davanızı boşanmıcaksanız zamanımızı harcamayın gidin iki sevişin aa

Boşanmaya "yanaşması" gerekmiyor.
Gidip davanızı açacaksınız, evden ayrılacaksınız.

Ya bu hırboları niye çekiyorsunuz kardeşlerim aaaa. Gerçekten yani ne zorunuz var?

İsim yok ailem yok.yani ailem varda yok bir kere bisansam dedim diye sildiler beni.guya sitlrt donduler evine muhtaç ol diye nefret ediyorum herkes ten
İş aramaya başlayın o zaman. Yerinizde olsam bu kadar canımdan bezdiysem gider dayanırım ailemin kapısına ben iş bulana kadar destek olacaksınız, doğurmakla bitmiyor iş derdim. Kimse sizi bu eziyeti çekmeye zorlayamaz

İsim yok ailem yok.yani ailem varda yok bir kere bisansam dedim diye sildiler beni.guya sitlrt donduler evine muhtaç ol diye nefret ediyorum herkes ten
Adam zaten gitmeyeceğini biliyor o yüzden herşeyi yapmaya devam ediyor, toparlan kendine gel artık dava ac, ayaklarının üstünde dur

Siz de kendiniz ve çocuğunuz söz konusu olunca merhametsizsiniz. Kendinize asla acımıyorsunuz. Ayrıca çok şikayetçi olsanız iş bulur, kurtulmaya çalışırsınız

Boşanmaya "yanaşması" gerekmiyor.
Gidip davanızı açacaksınız, evden ayrılacaksınız.

Ya bu hırboları niye çekiyorsunuz kardeşlerim aaaa. Gerçekten yani ne zorunuz var?
Evden ayrılması konusunu bir arastırmak lazım evi terk ederse pek bir hak alamaz diye biliyorum. Daha iyi bilen biri yorum yapsın

Sizde kim bilir neye takıldığı kavga ettiniz yine?
Şurada açtığınız konulardan biliyoruz.
Eşinizin dediklerini haklı bulmadım tabi ama sağlıklı bir iletişim yürütmediğinizde kesin.
Ne bekliyorsunuz sürekli tartıştığınız evlilikte?

Evden ayrılması konusunu bir arastırmak lazım evi terk ederse pek bir hak alamaz diye biliyorum. Daha iyi bilen biri yorum yapsın
Hayır bir de nereye gidecek , tırnağın varsa başını kaşı bu devir . Kadın sığınma evlerinin de şartları var diye biliyorum . İş buldu çocuğa kim bakacak . Ancak iş bulur , uygun fiyatlı kreş bulursa ve kendi evinde kalırsa bir ihtimal kurtuluş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…