- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 63
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Önce kendini çaresiz hissedip ona da yansıtma. Mesela neden ağlıyorsun? O seni ezdikçe ağlamayacaksın sen ona, onun anlayacağı şekilde sertçe cevap vereceksin gerekirse küçümse bağır ama ezdirme!! kendini üstün görmesin senden. Ayrıca tutunacak dalın yoksa bile mutlaka normal zamanda karşına alıp boşanmak istediğini söyle hatta şu tarihte gidelim anlaşmalı bitsin diye net konuş. Seni kaybetsin o duyguyu yaşasın zaten boşanacak benden diye düşününce kendi alttan alacak. Mutlaka iş bakıp çalışmak zorundasın. Zayıf durmayın erkeklerin karşısındaAğlamak tan içim şişti bir insan nasıl bu kadar merhametsiz olur nasıl.
Eşimle tartıştık her tartışma kızda bana diyor ki sen şu çocuga dua et onun için onun sayesinde bu evdesin bunu unutma.
Her barıştığımizda öyle deme diyorum ok diyor yine aynı ve çok ağladım bir saat ağladım.donup bakmadı bosanmaya da yanaşmıyor böyle kalicaz diyor senin keyfi ln yerinde ben cekicem diyor neyi cekicen diyorum bana kalsın diyor.
+1Valla şu da var koca kahrı çekeceğime gider anamın babamın işini yaparım (işim yoksa vs)
Kapıdan atacak değiller bir iki söylenirler gerisi hallolur
Ağlamak tan içim şişti bir insan nasıl bu kadar merhametsiz olur nasıl.
Eşimle tartıştık her tartışma kızda bana diyor ki sen şu çocuga dua et onun için onun sayesinde bu evdesin bunu unutma.
Her barıştığımizda öyle deme diyorum ok diyor yine aynı ve çok ağladım bir saat ağladım.donup bakmadı bosanmaya da yanaşmıyor böyle kalicaz diyor senin keyfi ln yerinde ben cekicem diyor neyi cekicem diyorum bana kalsın diyor.
Böyle bahane de ilk defa okuyorum. Genelde çocuğu öne sürerler. Sanki yanaşsa boşayacaksınız adamı.bosanmaya da yanaşmıyor
Ne ağlıyorsunuz biraz güçlü olun ben seni boşayım evini nafakanı alayım elinden gör gününü bu çocuğun sayesinde buevde rahat oturuyorsun deyin. Böyle insanlar susup oturan ağlayan kadınları görürse daha da abartır psikolojik şiddetin dozunu. Size ne diyorsa sizde aynısını deyin asla ağlamayın güçlü durunAğlamak tan içim şişti bir insan nasıl bu kadar merhametsiz olur nasıl.
Her barıştığımizda öyle deme diyorum ok diyor yine aynı ve çok ağladım bir saat ağladım.donup bakmadı bosanmaya da yanaşmıyor böyle kalicaz diyor senin keyfi ln yerinde ben cekicem diyor neyi cekicen diyorum bana kalsın diyor.
Ağlamak tan içim şişti bir insan nasıl bu kadar merhametsiz olur nasıl.
HahahahahahahahhahahahahNeyi çekeceği belli. Nafaka çekecek, tazminat çekecek, temizlik-bulaşık-yemek çekecek. Bir şey daha çekecek bekar kalınca ama şimdi burada yazamam.
Kurtulman için dua ettimAğlamak tan içim şişti bir insan nasıl bu kadar merhametsiz olur nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?