Daha önce sevgilimi facebookta yakalamıştım...aramız düzelmişti..yakaladığım beni silmişti facebook adresinden bende hesabımı kapatmıştım..hesabımı açtım bikaç gün önce ve onun adresini arattım hayran olduğu şeyler benden önceki sevgilisinin hayran olduğu şeylerin bi çoğu...daha önce yoktu ve hepsi hayran olduğu şeyler kızınkiyle aynı nerdeyse..bende aradım sevgilimi böyle şeyler gördüm beni sevmiyor musun dedim ama gayet sakin bir dille...o kız ilk aşkıydı onu unutmak istediğini fln söyledi yani kız tekrar aklına gelmiş...beni sevdiğini de söylüyor kafası iyice karışmış..cumartesi günü adam akıllı konuşup ya o kızı arkasında bırakıp devam edicez..ya da ayrılıp o kızı sevmeye devam edecek...bense onu o kadar çok seviyorum ki kızı bırakmasını ve onunla devam etmek istiyorum..ona her konuda destek olacağımı da söyledim.. yeterki biraz çaba göstersin benimle olmaya..belki eleştireceksiniz yuh yani adam başkasını da sevdiğini ima ediyo sen hala bekliyosun diye...çok seviyorum onu...Dua edin lütfen kızı unutsun..bitmesin ilişkimiz..mafoldumbenmafoldumben
Ahh..parayla alınabiliecek bişey olsa bütün herşeyi verirdim uğrunda..
Ahh..parayla alınabiliecek bişey olsa bütün herşeyi verirdim uğrunda..