Dua edin ne olur bitmesin=(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buluşmucaktık sadece güzelce konuşcaktık gelmesi çok zordu...
ama artık konuşacak bişeyde kalmadı..
Allah'a havale ediyorum..

Üzülme tatlım çok zor bi durum biz ne kadar üzülme desekte içinde yaşadığın acıyı sen bilirsin..
Sevgilin inşallah yaptığı aptallıığın farkına varır..

ınsan en azından açar telefonu bişeyler der..
2 kere aradığımda telefon çaldı..
sonra yine meşgul çaldı..
Engeli açıyo arada bakıyo sonra tekrar kapatıyo demekki..

İnsan en azından açar telefonu bişeyler der..

Bırak arama canım onun seni araması gerekirken sen onu arıyorsun senmisin suçlu niye arıyosun:umursamaz:

Bırak gitsin canım,O'nu o kadar beklediğin zamana yazık.Sevgiline diyecek kelime bulamıyorum doğrusu,seni bu kadar zaman huzursuz ''o mu ben mi?''diye düşünmene sebep olmasını herşeyi bir kenara bırak,kararını sana bir şekilde dile getirememiş bile..yazık yazık...:kızgın:

üzülme canım seviyosa sever zaten ama önce bi bırak kendi ne hissettiğine karar versin
sevmiyosa ayrılacaksındır zaten
eger öyle olursada üzülme
eğer ilk aşkıyla unutamamış olabilirsin oda senin ilk aşkındı galiba
dualarım seninle canım inşallah ayrılmaz çok mutlu olursunuz senide ilk aşkından daha çok sever

Bu bu senedeki 2. ayrılığım
bundan önceki sevgilimde ilk aşkına aşık olmuştu tekrardan gitmişti..
bu da aynı..
Artık ne diyebilirim bilmiyorum
Ama çok üzülüyorum..ınsan gibi arayıp konuşulur böyle kaçılmaz..
Yaptıklarının arkasında durabilecek cesaret yok..
Söyleyeceğim kelimelere dayanabilme gücü yok..
Allah büyüktür..
Allah dayanabilme gücü ver...

ayrıldık ayrılmadık mı bilmiyorum ama
Sesimi duymaya bile tahammülü yok demek ki..
Belki zaman kazanmaya çalışıyo..
bugün facebook adreslerini de kapatmış..ılk aşkını izlediği
benimlede konuşmuyor..
Belkide hem benden hem o kızdan biraz uzak durup düşünmek istiyor...

erkek arkadaşımın teli son 1 saattir meşgul..büyük ihtimal aramaları engelledi..
yani ayrıldık galiba kızlar..
Oturup konuşma gereği bile duymadı...
Yazık çok yazık...

İnsan en azından açar telefonu bişeyler der..

arayıp medenice bitirmeye bile cesareti olmayan bi adam için kendini hırpalama güzelim:teselli:

Allah a havale et:umursamaz:

hayatımda en nefret ettiğim şeydir..
açmamalar kaçmalar vs vs..
ama hepsi başıma geliyor:sinifsinif:

ah canim benim ya.. dogru adam degilmis karsindaki cok net. baskasi icin yuregi carpan birini elinde tutamazsin zaten imkansiz bu..
onune bakmaya calis. yaptigi mertce birsey degil elbette ama birak yoluna gitsin arama sorma daha fazla.
bundan sonra gururundan odun verme.

hayatım dua edin bitmesin demişin ama ben şu anlattıklarına göre kusura bakma da bitmesin diye dua etmem.aksine snein için hayırsızsa böyle üzeceğine bir an önce bitsin.değer kıymet bilmez adamlara üzülmeye yazık.ben de dün benimkine rest çektim.16 aydır çıkıyoruz.ben 28 o 32 yaşında.ben öğretmen o doktor.hiç ailemle tanıştırayım yok ailenle tanışalım.lafları hiç yok.lafa gelince çok seviyor. onun öyle sevgisine edeyim ben.evlilik lafı eden yok.söyleyince bu yaştan sonra ne için çıkılırmış ciddiymişiz.ben gezecek tozacak yaşta değilim.yarın doğum günüm için yaşadığım şehre gelecekti.gelme dedim kararını verip ciddi anlamda eyleme bişey koymadan gelme görüşmeyeceğim.zorla değil işine gelmiyorsa yoluna git ben benle çıkmak isteyenlere görüşmek isteyenlere 16 aydır hayır diyorum dedim.kestirdim attım.hiç de üzülmüyorum.bana hakkettiklerimi vermeyen adama mı yanayım.o beni kaybedeceğinin derdine düşsün.

dua edin diye konu actın ya tam dua edelim derken bitti diyorsun iyikide bitmiş kaydirigubbakcemile
:gitme:giden gitmiştir gittiği günde bitmiştirrr bence boyle gidenin arkasında ağlanmazzz :gitme:
erkek arkadaşımın teli son 1 saattir meşgul..büyük ihtimal aramaları engelledi..
yani ayrıldık galiba kızlar..
Oturup konuşma gereği bile duymadı...
Yazık çok yazık...
işte bu genclerin çıkmazıııııııohaoldumsmile

insan bi mail atar bi mesaj atar en azından konuşamıyorsa..
merakla bekliyorum bu böyle gidecek mi..
yoksa birşeyler demeye karar verecek mi diye...
ben bitmesini istemezdim..
Ama kendisi bitirdi demek ki konuşma gereği bile duymuyor..

Smly'cım sanırım yasın daha küçük daha neleri çıkar
Haketmeyen birine körü körüne bağlanma...
Erkek arkadaşın daha tercihini bile yapamayacak kadar aciz bi insan..
Bu arada seni böyle oyalayıp istemem yan cebimde dursun muamelesi yapıyor
Değermi hiç...
Eminim şuan nekadar cok üzülüyosun merak ediyosundur...
Bence yol ver gitsin böyle biri için kendi kişiliğinden ödün vermene değmez..

en başından sen bunu kabul etmeyip ayrılsaydın bu duruma düşmicektin.
adamın böyle yapcağı belliydi. ne bu böyle daha öteki aşkını bitirmeden senle çıkmaya başlamış.
bu saygısızlık yani.. bi de oturup karar vermesini bekledin. adam da kalkıp yüzüne bile konuşmadı haliyle.
bi erkeğin karşısında saygını bu kadar ayaklar altına alırsan ayrılırken de saygılı davranmasını bekleme.
aşkta gurur olmaz evet ama o aşkta başka insanlar olmamalı arada. bu da sana aşkta bazı şeylerin çok önemli olduğunu göstermiş oldu. herşey bi ders..

Back
X