Erkek İnfertilitesi dua istiyorum dua allah rızası için...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAHIM yardımcınız olsun hepimize yardım etsin hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH AMİN

bilmiyorum ki,,, kaan aydos '12. teseyi yapıp sperm bulduğumuz hastalar var' demişti.ama bu yürüme bozukluğu ile ilgili bir şey duymamıştım.moralim bozuldu bi an.. şimdilik bişey yok ama olabilir tabi.neyse bi daha denemeyiz inş.

canım hani derler ya çıkmadık candan ümit kesilmez diye.. tamam biyolojik olark böyle konuşabilirler ama sen Allah'tan istersen sabredersen Yüce Rabbim bu isteklerini karşılıksız bırakmaz buna inan ve pes etme.. teknoloji hız kesmeden o kadar gelişiyorki hiç ummadığın yerden Allah sana kısmetini verir versinde inşallah..

Yüce Rabbim ''bana dua edin icabet edeyim'' ‘’Duanız olmasa neyinize kıymet edeyim’’ buyuruyor.. bu sözlerin bir hikmetini olduğuna inanıp bu derdi dualarla, hevesini kırmadan, tedavini aksatmadan geçirmalisn.. bu 3 aylar içinde dualarım bütün derdi, haceti olan kardeşlerime Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eyleyip tez elden nasip etsin inşallah..

umudunu yitirme ve pes etme Allah'a emanet ol cnm..

12 defa tese allahım ne büyük sabır... 18 inde biz ilk defa kaan hocaya gidicez neler diyecek heyecanla bekliyoruz.

umut verici yazın için öncelikle cok teşekür ederim.her sıkıntı duaya davettir aslında diye okumuştum bir kitapta.ne kadar doğru değilmi? rabbim isteyen herkese hayırlı uğurlu bir evlat versin.innşallah bizede verir.ellimizi kucagımızı boşbırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…