Dua istiyorum... yuvam yıkılıyor akıl verin

Ecrinsem4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
29
8
1
33
Merhaba hanımlar hayirli cumalar yeni üye oldum.. bir derdim var biz eşimle boşanma noktasindayiz olayı şöyle bi açıklık getireyim,sürekli kavga eden bir çiftiz en son kavgamız da küçük bi tatisma büyüDü ve bana saldırdı ama dovmedi haliyle bende kendimi korumak için onun kollarını çizdim ve hemen polisi aradım geldiler ifade verip ailemin yanına geldim ve çok pişman oldum keşke polise vermeseydim kendi aramızda hal etseydik ben yuvamin dağılmasını istemiyorum bi çocuğum var eşim bana msjlar yazmaya başladı beni nekadar sevdiğini sürekli dile getiriyordu bi sans daha verdik birbirimize tabi suda var ailesiyle anlaşamıyorum bu son kavgada ban çok iftira attılar dedikodu yaptılar bende eşime anlattım dedik bak sana anlatmiyordum ama ailen beni çok kırdı bu son kavga bana atmadıklari iftira kalmadi ve eşim bana sen aileme taktın diyerekten artık sonumuz yok dedi ve ailesini secti karisini kızını bir çırpıda silip attı ama nedense ben yuvamin yikilmasini istemiyorum kızlar bana dua edin akıl verin çok ihtiyacım var buna. Şimdiden herkesten Allah razı olsun..

Siz evliliğinizi kurtarmak istiyorsunuz, adam ailem diyor, siz adamın ailesini istemiyorsunuz. Peki nasıl olacak bu iş.
Ya adam ailesini silecek yada siz aileyi kabulleneceksiniz.
Bence en mantıklısı ailesini silmeyin ama tam olarak da samimi olmayın. Sınırlı ve seviyeli bir ilişkide bulunun ailesiyle. Eminim bunu eşiniz de kabul eder.
Etmezse yapacak bir şey yok.

Eşiniz zaten yapmış yapacağını, o kafasından silmiş ailesini seçerek.
Sizde yolunuza bakın derim
Ailesini seçmiş ,siz ne oluyorsunuz uzaktan bi akraba mi hiç cabalamamis ki zaten evliliği için... Hayırlısı olsun hakkinizda..

Sürekli kavga ettiğinizi söylüyorsunuz. Bu kadar iletişim sıkıntısı yaşıyorken neden çözmeye çalışmadınız.? Yuvanızın yıkılmasını istemiyorsanız bir şeyler yapmanız lazımdı. Bu böylece kavgalarla sürüp gidiyor diye düşünmemek lazım.

Allah yardımcın olsun
Eşin ailesini seçmiş
yuvanı yıkmasanda artık daha çok müdahil olacaklar hayatına
ne diyeyim Rabbim yolunuzu feraha ulaştırsın

Madem istiyorsun git ailesiyle tatli dille konuş..tum yaptıklarını yüzüne soyle ve ne kadar incindigini anlat ki yaptıklarıyla yuzlessin.. :) laflarını sakınma tatlı dille alttan sok lafı.. son olarak bana bunları yapmayın bende kocamla mutlu olayım annecim de...zaten esin seviyorsa yumuşar..
Ben incindigim ne varsa muhakkak laf arasında gülümseyerek yüzlerine carparim dumur olurlar..

Evliliginizin duygu olarak bittigi acik.
Bence zorlamanain anlami yok,saldiran ilerde siddette uygular ozaman daha zor olur,bosanin kendi yolunuza bakin

Ailesini seçen bir adamı, şu saatten sonra siz geri döndürürseniz, herşeyi kabul etmiş, ailesini de kabul etmiş, tüm yaşananların üzerini kapatmış olacaksınız.
Bunu göze alıyor musunuz?
Bundan sonra olacakları kabul edip, ailesiyle görüşmeye devam edecek misiniz?
Yoksa evlilik yürümez.

Çok çok küçük bir umut, adamın sihirli değnek değmişcesine, düşünceleri 180 derece değişmesi lazım ki, kızını karısını tercih etsin.

bu adam pişman olur çoookk pişmanlar olur ama ne zaman biliyor musunuz?

sizi tamamen kaybettiği zaman..

o yüzden sizde hayırlısı olması için dua edin artık ve zamana bırakıp unutmaya çalışın derim çünkü aileci, ana kuzusu erkekler maalesef ki hiçbir zaman bir 'birey' olmayı başaramıyor !

Ailesini seçen bir adamı, şu saatten sonra siz geri döndürürseniz, herşeyi kabul etmiş, ailesini de kabul etmiş, tüm yaşananların üzerini kapatmış olacaksınız.
Bunu göze alıyor musunuz?
Bundan sonra olacakları kabul edip, ailesiyle görüşmeye devam edecek misiniz?
Yoksa evlilik yürümez.

Çok çok küçük bir umut, adamın sihirli değnek değmişcesine, düşünceleri 180 derece değişmesi lazım ki, kızını karısını tercih etsin.
+1
Adam yıldırmaya çalışıyor bence, her seyi kabul etsin diye..

Merhaba hanımlar hayirli cumalar yeni üye oldum.. bir derdim var biz eşimle boşanma noktasindayiz olayı şöyle bi açıklık getireyim,sürekli kavga eden bir çiftiz en son kavgamız da küçük bi tatisma büyüDü ve bana saldırdı ama dovmedi haliyle bende kendimi korumak için onun kollarını çizdim ve hemen polisi aradım geldiler ifade verip ailemin yanına geldim ve çok pişman oldum keşke polise vermeseydim kendi aramızda hal etseydik ben yuvamin dağılmasını istemiyorum bi çocuğum var eşim bana msjlar yazmaya başladı beni nekadar sevdiğini sürekli dile getiriyordu bi sans daha verdik birbirimize tabi suda var ailesiyle anlaşamıyorum bu son kavgada ban çok iftira attılar dedikodu yaptılar bende eşime anlattım dedik bak sana anlatmiyordum ama ailen beni çok kırdı bu son kavga bana atmadıklari iftira kalmadi ve eşim bana sen aileme taktın diyerekten artık sonumuz yok dedi ve ailesini secti karisini kızını bir çırpıda silip attı ama nedense ben yuvamin yikilmasini istemiyorum kızlar bana dua edin akıl verin çok ihtiyacım var buna. Şimdiden herkesten Allah razı olsun..
sen çocuğun ve eşini aile yuva kabul ediyorsun o ise kendi ailesini hep böyle olacak o yüzden Allah kurtarmış dua isteme dua et.aci gerçekki bu hiç değişmez değişmeyecek

Hayatım bir kere ayrılma noktasına geldikten snr şans versende o iş yaş olmaz yani bi yerde yine patlak verir hele işin içinde aile varsa ohooo çok zor Allah yardımcın olsun yuva yıkmak kolay da snr pişmanlıklar da işe yaramıyor işte

Hayırlısı olmuş, yeni hayatınıza geçmişi kapatarak başlayın ve sizi istemeyen bir adama asla dönmeyin.

Peki deyip kararlı olursan bı adam dönüp dolaşıp gelecektir şuraya yazdıklarını ona hissettirirsen şayet hertürlü şeyi kabul ettirmeye çalışacaktır ayrıca kendi ailenin düzenini oturtmadan yeni barışmışken ne diye kayınvalide diyorsun bırak mesafeni koy gitsin

Seni istemeyeni sen de istememelisin, sonra verdiğin emekler hep boşa gider . Yinede hakkında hayırlısı olsun

Adam ailesini seçmemiş ki,ailesini silmiş...Çünki,onun ailesi eşi ve çocuğu...Böyle evliliği sürdürmek çok zor,Allah yardımcın olsun...İnşallah kendin ve yavrun için en doğru kararı verirsin,dualarım seninle...

Back
X