Dua istiyorum... yuvam yıkılıyor akıl verin

sevgili konu sahibi,

bir kere iliskide agiza sakiz oldu mu "bosanma" kelami o evlilikten hayir gelmez. tipki bir filmde silah gorununce bir sahnede, ileride o silahin patlayacagini bilecegimiz gibi... ne demeye cozulebilecek sorunlari, durumlari mubalaga ile bu raddeye getirdiniz?

ya bakacaginiz yuze tukurmeyecek yahut tukurdugunuz yuze bakmayacaksiniz.

degerlendirmeme gelince, sizin evliliginiz bitmez ama ne yazik ki bundan sonra saygi kavrami yuvanizda yere serilmis ve cignenen bir hali gorevini gorur.

Merhaba hanımlar hayirli cumalar yeni üye oldum.. bir derdim var biz eşimle boşanma noktasindayiz olayı şöyle bi açıklık getireyim,sürekli kavga eden bir çiftiz en son kavgamız da küçük bi tatisma büyüDü ve bana saldırdı ama dovmedi haliyle bende kendimi korumak için onun kollarını çizdim ve hemen polisi aradım geldiler ifade verip ailemin yanına geldim ve çok pişman oldum keşke polise vermeseydim kendi aramızda hal etseydik ben yuvamin dağılmasını istemiyorum bi çocuğum var eşim bana msjlar yazmaya başladı beni nekadar sevdiğini sürekli dile getiriyordu bi sans daha verdik birbirimize tabi suda var ailesiyle anlaşamıyorum bu son kavgada ban çok iftira attılar dedikodu yaptılar bende eşime anlattım dedik bak sana anlatmiyordum ama ailen beni çok kırdı bu son kavga bana atmadıklari iftira kalmadi ve eşim bana sen aileme taktın diyerekten artık sonumuz yok dedi ve ailesini secti karisini kızını bir çırpıda silip attı ama nedense ben yuvamin yikilmasini istemiyorum kızlar bana dua edin akıl verin çok ihtiyacım var buna. Şimdiden herkesten Allah razı olsun..

ne diyeceğimi bilemedim arkadaşım, Allah yardımcın olsun. Ama siz de eşinizin ailesine biraz daha ılımlı olsaydınız keşke? eşinizle görüşün, karşılıklı konuşun düzeltmeye bakın

ne diyeceğimi bilemedim arkadaşım, Allah yardımcın olsun. Ama siz de eşinizin ailesine biraz daha ılımlı olsaydınız keşke? eşinizle görüşün, karşılıklı konuşun düzeltmeye bakın
Aileşi beni çok ezdi ama ona ragmen sürekli iyi davranıyordum kayinvalidemin işlerini hepsini yapardım onlara okadar değer verdim saygı verdim ki kendi aileme vermedim kocamda görüyordu sadece ona dedim ki ailenle bi problemim olduğunda sen neden küsüyorsun onlarla aramda olan bişey.aileni sil demedim başımın üstünde yerle rı var dedim ama başka bişey bekleme simdilik bende

Back
X