DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Lısteye bır goz attım da, dualarını okudugumuz arkadasları ozledıgımı farkettım. Sımdı, nerdeyse hıcbırı gırmıyor bu sayfaya.

bende geldim aranıza tatlım iyiki açmışsın bu sayfayı dualarımız olmasa ne ehemmiyetimiz varki
-Duanın kabul olunması yönünden en hızlısı, bir kimsenin gıyabında bir başkasına yaptığı duâdır. deniyor hadisde.
ben hayırlı iş ve hayırlı evlatlar istiyorum birde annemin tez zamanda sağlığına kavuşmasını istiyorum dualarınızda beni de unutmayın.Dualarım sizinle olsun inş.

Allah şifa versin annenıze. Sıze de hayırlı ıs, hayırlı yuva ınsallah

Arkadaşlar , eses07 arkadaşımızın duası aşağıda .
Katılım fazla olur inşallah.

hayırlı aksamlar arkadaslar ..
ben cocuk icin sizlerden yasini serif okumanızı rica ediyorum ..
Hayırlısından evladım olsun ...
41 tane okursak Allah razı olsun ..
Dualarımız kabul olsun insallah ..
Hayırlı ramazanlar ...

Okuyanlar

Debusi - 3 Yasin
Agustos72 - 1 Yasin
Yasemin2014 - 1 Yasin
Nurlum - 6 Yasin
ddm_grhn - 1 Yasin
luckystar_34 - 1 Yasin
melo_seko - 1 Yasin
Berirem - 1 Yasin
00Turkuaz - 1 Yasin
Yaprakk80. - 1 Yasin
Poetccry. - 1 Yasin

Toplam = 18 Yasin
Kalan = 23 Yasin

arkadaşlar sırada kım var kımın için okuyacagız....
Eses07 arkadasın duasindayiz yarım kaldı . Baska okuyan yok sanırım . Ben birkaç tane daha okurum bir aksilik olmazsa .
Eses ile beraber sonraki arkadasa da gecelim mi , kendisi ve sizler karar verin . Ben uyarım .

cANLARIM BENİM TATİL DOLAYISIYLA BEN UZUN ZAMANDIR TAKİP EDEMİYORUM. KİMDE VE HANGİ DUADA KALDIK MESAJ ATARMISINIZ VE BANA NE KADAR KALDIIIII DUA İSTİYORUM NE OLUR..........

arkadaşlar bence tekrar bir liste oluşturalım önceliği dua okunmayanlara verelim kimler katılmak istiyorsa belirtir liste ona göre oluşturulur....

Merhaba kızlar. Hoşgeldiniz.
Debusi nasılsın? Ozledım senı :))
Dedıgın gıbı tekrar liste yapılsa, dualar okunsa ne güzel olur.

Ben daha oncede yazmıştım. Bu sayfa ıle ılgılenemıyorum. Kendi derdime düşmüş durumdayım.

Her neyse, eses07 arkadaşımızın da duası yarım kalmış. Çok üzüldüm ona

cANLARIM BENİM TATİL DOLAYISIYLA BEN UZUN ZAMANDIR TAKİP EDEMİYORUM. KİMDE VE HANGİ DUADA KALDIK MESAJ ATARMISINIZ VE BANA NE KADAR KALDIIIII DUA İSTİYORUM NE OLUR..........

arkadaşlar bence tekrar bir liste oluşturalım önceliği dua okunmayanlara verelim kimler katılmak istiyorsa belirtir liste ona göre oluşturulur....

iyiyim canım bende seni özledim arasıra girip bakıyorum ilerleme yok bende başka arkadaşlara yardım ediyorum...listedeki arkadaşlarda girmiyorlar birkaç kişi ile işler yürümüyor duası okunan sayfaya uğramıyor...o zamanda haksızlık oluyor...biz yine toplanalım okuyalım...ben herzaman okumaya hazırım...

Masallah, sen yardım meleği gıbısın :))
Dedıgın gıbı haksızlık oldu.
İnşallah toplanılır yıne.

Ben listenin tamamlanması taraftarıyım .
Eses07 arkadaşımızın duası yarım kaldı . Yasin olduğu işin sanırım katılımda çok fazla olmadı maalesef . Kendisi ne kadarını okuyabilir , kalanını bizler tamamlamaya çalışalım bence . Ben elimden geleni yaparım bir aksilik olmazsa .
Daha sonra listede olup dualara katılım sağlamış arkadaşlardan devam edelim , kimsenin hakkı kalmasın .
Benim düşüncem bu yönde , diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum . Keşke herkes fikir belirtse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…