- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.001
bende geldim aranıza tatlım iyiki açmışsın bu sayfayı dualarımız olmasa ne ehemmiyetimiz varki
-Duanın kabul olunması yönünden en hızlısı, bir kimsenin gıyabında bir başkasına yaptığı duâdır. deniyor hadisde.
ben hayırlı iş ve hayırlı evlatlar istiyorum birde annemin tez zamanda sağlığına kavuşmasını istiyorum dualarınızda beni de unutmayın.Dualarım sizinle olsun inş.
Eses07 arkadasın duasindayiz yarım kaldı . Baska okuyan yok sanırım . Ben birkaç tane daha okurum bir aksilik olmazsa .arkadaşlar sırada kım var kımın için okuyacagız....
cANLARIM BENİM TATİL DOLAYISIYLA BEN UZUN ZAMANDIR TAKİP EDEMİYORUM. KİMDE VE HANGİ DUADA KALDIK MESAJ ATARMISINIZ VE BANA NE KADAR KALDIIIII DUA İSTİYORUM NE OLUR..........
arkadaşlar bence tekrar bir liste oluşturalım önceliği dua okunmayanlara verelim kimler katılmak istiyorsa belirtir liste ona göre oluşturulur....
iyiyim canım bende seni özledim arasıra girip bakıyorum ilerleme yok bende başka arkadaşlara yardım ediyorum...Merhaba kızlar. Hoşgeldiniz.
Debusi nasılsın? Ozledım senı :))
Dedıgın gıbı tekrar liste yapılsa, dualar okunsa ne güzel olur.
Ben daha oncede yazmıştım. Bu sayfa ıle ılgılenemıyorum. Kendi derdime düşmüş durumdayım.
Her neyse, eses07 arkadaşımızın da duası yarım kalmış. Çok üzüldüm ona
iyiyim canım bende seni özledim arasıra girip bakıyorum ilerleme yok bende başka arkadaşlara yardım ediyorum...listedeki arkadaşlarda girmiyorlar birkaç kişi ile işler yürümüyor duası okunan sayfaya uğramıyor...o zamanda haksızlık oluyor... biz yine toplanalım okuyalım...ben herzaman okumaya hazırım...
bende katılmak istiyorum aranız benide alırmısınız..... dualarda birleşmek umuduyla.....
Ben de dua kardeşiniz olayım,dualaşalım beraber
hoşbulduk :) listeler ne zaman belli olur,başlayalım duaya :)Sen de hoş geldin :)
hoşbulduk :) listeler ne zaman belli olur,başlayalım duaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?