- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.041
kızlar merhasıradan zamandır çok üzgünümm çok sıkıntıdayım üniversite okuyorum çok zor bir sene başladı benim için dersler çok zor yapamıyorum hiç kızlar lütfen dua edin ççok zor durumdayım maddi durumumuzda iyi değil çok sıkıntıdayım her açıdan lütfen dualarınızda bana da yer verin çok bunaldım lütfen Allah dilediklerimize kavuşturarak hepimizi mutlu etsin inşallah lütfen dualarınıza çok ihtiyacım var sınavlarım için........
kızlar sırası gelen için herkes mi okuyo yalnız benim bu aralar hiç zmnım yok sadece size dualımda yer veririm gece teheccüde kalkıyorum eğer herkes okumak zorundaysa beni listeden çıkartın herkes için okumak için zmnım yok ama dua edicm sizin için sizdende istediğim ne zmn el açıp dua ettiğinizde benim için edrseniz derslerim için çok sevinirim hepinizden Allah razı olsun...
Ekledim senide inşaallah hayırlı sağlıklı bebeğin olurKızlar Benice listeye alırmısınız hayırlı bi bebişim.olmasını çok istiyorum
Ben olurum lütfen birbirimiz için dua edelim , çok ihtiyacım varbirbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?
Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin....Duaya ıhtıyacım var(
42. sinre ye geçtik sanırım inşallah duasını gönderide en kısa zamanda okumaya başlarız arkadaşlar
Kızlar Benice listeye alırmısınız hayırlı bi bebişim.olmasını çok istiyorum
Duaya ıhtıyacım var(
Ben olurum lütfen birbirimiz için dua edelim , çok ihtiyacım var
Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin....istediğin özel bir dua varsa onu okuyayım...
sanırım Dua sırası bana gelmış arkadaslar .... 4 yıldır saglıklı bır bebegım olsun ıstıyorum ALLAHIN ıznlı ıle belkıde sızın DUAlarınızla olacak...ALLAH hepınızden razı olsun sımdıden. " 707 defa" YA VARİS"........... okunursa hepınız ıcın bende Dua ederım ...
707 YA VARİS okudum...Rabbim kucağını tez zamanda doldursun...sanırım Dua sırası bana gelmış arkadaslar .... 4 yıldır saglıklı bır bebegım olsun ıstıyorum ALLAHIN ıznlı ıle belkıde sızın DUAlarınızla olacak...ALLAH hepınızden razı olsun sımdıden. " 707 defa" YA VARİS"........... okunursa hepınız ıcın bende Dua ederım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?