- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.061
ALLAH kabul eylesın .Hakkını helal et arkadasım
707 YA VARİS okudum...Rabbim kucağını tez zamanda doldursun...
InsaALLAH canım Rabbım nasıp ettıgı an olacagına ınanıyorum bendeİnşaallah sağlıklı hayırlı bebeğin olur ve Allah tüm isteyenlere verir umudunu kaybetme kabul olur inşaallah dualarımız
duanı okudum Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere hayırlısıyla bi evlat versin inşallahInsaALLAH canım Rabbım nasıp ettıgı an olacagına ınanıyorum bende
Merhaba arkadaşlar bende bebek sahibi olmak istiyorum bunun iiçin salat i tefriciye okumaya bbaşladım sizlerde bana yyardımcı olmak iistermisiniz okuyabilirsiniz çok mutlu olurum okuyan aarkadaşlar kaç tane ookuduğunu yazarsa sevinirim sşimdiden Allah razi olsun
Amın arkadasım ınsaALLAH...sen ne zamandır ıstıyorsun? olmayısının bellı bır sebebı var mı?duanı okudum Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere hayırlısıyla bi evlat versin inşallah
14 ay oldu varikosel varAmın arkadasım ınsaALLAH...sen ne zamandır ıstıyorsun? olmayısının bellı bır sebebı var mı?
okuyanlardan Allah razı olsun :)
Kızlar Benice listeye alırmısınız hayırlı bi bebişim.olmasını çok istiyorum
707 YA VARİS okudum...Rabbim kucağını tez zamanda doldursun...
ALLAH kabul eylesın .Hakkını helal et arkadasım
rabbim saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasipeder inşaşallah canım benim
duanı okudum Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere hayırlısıyla bi evlat versin inşallah
Merhaba bayanlar,
Yarınki sınavım ıcın sızlerden dua ıstıyorum
İnşallah hakkımda hayırlı olan sonucu alırım
Selamin aleykum arkadaslar banada dua edin birlikte dualasalim insallah
yeniden geldim arkadaşlar
ne okuyoruz arkadaşlar ...
ekledim seni listeye
Kızlar sıradaki kişilere özelden mesaj yazdım bazıları uzun süredir girmiyo siteye yaklaşık 1 aydır bekliyorum cevap alamadım o yüzden onları erteledim dualarını paylaşınca okuruz sıradan devam edelim.
Sıra bana geldi sizin içinde uygunsa duamı yazıyorum okumaya başlayalım sonra listeye devam edelim bitsin haksızlık olmasın.
Benim için:
00Turkuaz'ın maddi manevi sıkıntılarını defet içini ferahlat dualarını hayırlısıyla kabul et, diye dua edip
1000 Ya Fettah C.C. Ayetel kürsi süresi, bide okuyabilenler Yasini Şerif okursa çok sevinirim Allah razı olsun hepimizin duası kabul olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?