- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.101
tamamdır ben 1 yasin alıyorum o zaman Allah kabul etsinSizi listeye ekledim
Şimdi yasemin2014 arkadaşımızın bebeğinin olması ve sağlıklı bi şekilde büyütmesi için 41 Yasini Şerif okuyoruz herkes istediği kadar okuyabilir.
Sırası gelen kişinin söylediği duaları okuyoruz süre yok ne zamana biterse sadece sırayla ilerliyor liste.
Merhaba yasemin arkadadimizdan sonra sira bendr sanirim. Sagolsun turkua arkadasimiz haber verdi.
Ben uzun zamandir bu topiktw drgilim. Kimseye okumadim. Belkide 1 2kisiye okudum hatirlamiorum. Kimsenin hakkina girmeyeceksem sizde tamam derseni benim siram olsun. Yoksa beni atlayabilirsiniz. Bundan sonra aktif olara konuyu takip ederim insallah
canım ben suan adetlıyım nasıpse cuma gunu 1 adet yasın okurum . tez zamanda rabbım ısteyen herkese nasıp etsın saglıklı eksıksız bebekYasemin2014 için duamız : ben gecen yıl bir bebegimi kaybettim yaklaşık 1,5 senedirde bebek istiyoruz fakat olmadı bi bebegim olması için sizlerden dua istiyorum. hangi dua okunacak onuda bimiyorum. aslında fakat benim niyetim için 41 yasin okusak canım.
41 Yasini Şerif:
ddm_grhn:1yasin
arkadaşlar cok teşekkür ederim okuyanlar okumayanlar için inşallah tez zamanda bir bebek sahibi olurum. dualarını eksik etmeyin. hepimizin duası kabul olur inşallah
inşallah canım benim bende yogunum sene sonu malümİnşaallah katılım devam eder biter bazen katılım az olunca yarım kalıyo bitmiyo
evet canm niyet edip okuyorsun 1 defa sadece Allah razı olsun
Ben de katilmak istiyorummm
Bende katilmak istiyorum arkadaslara dua zincirine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir Yasin-i Şerif okudum
Allah hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin size ve isteyen herkese
Arkadaşlar bana 1200 tane tefriciye okundu ...kalanini benmi tamamlayalim
Kızlar listede adınız var bazılarınız için okunmuş bazılarınıza sıra gelmemiş daha topiği takip edip dualara katılabilirmisiniz hem hak geçmemiş olur, yasemin2014 arkadaşımız için 41 yasin okuyoruz sizde katılabilirmisiniz ? Katılım çok az dualar yarım kalmasın liste artık tamamlansın
707 Ya Varis okudum . Allah kabul etsin .sanırım Dua sırası bana gelmış arkadaslar .... 4 yıldır saglıklı bır bebegım olsun ıstıyorum ALLAHIN ıznlı ıle belkıde sızın DUAlarınızla olacak...ALLAH hepınızden razı olsun sımdıden. " 707 defa" YA VARİS"........... okunursa hepınız ıcın bende Dua ederım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?