- 14 Ağustos 2013
- 834
- 400
- 78
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #2.121
yasemin için bir yasin-i şerif okurum inşallahKızlar listede adınız var bazılarınız için okunmuş bazılarınıza sıra gelmemiş daha topiği takip edip dualara katılabilirmisiniz hem hak geçmemiş olur, yasemin2014 arkadaşımız için 41 yasin okuyoruz sizde katılabilirmisiniz ? Katılım çok az dualar yarım kalmasın liste artık tamamlansın
yasemin için bir yasin-i şerif okurum inşallah
yalnız şunu belirteyim ki ben benim için dua edenlere ve sonrasındakilere de duaya katıldım
bazı arkadaşlar kendi sıraları geçince katılmayı bırakmış olabilir, bilerek ya da bilmeyerek yapmış da olabilirler
ama bu birkaç kişinin alıntılanıp hedef gösterilmesi hoşuma gitmedi
kimseyi bilemem ama ben öyle yapmadım
bir yasin okudum ve dua ettim Allah kabul etsin inşallahArkadaslar bende dun bir yasin okudum rabbim en kisa zamanda dualarimizi kabul etsim
estağfurullah41 yasini şerif okunacak ve topiğe düzenli giren az kişi var.
Bitiremeyeceğimizi düşündüm yarım kalmaması için, geçmiş sayfalara giderek duası okunan ya da okunmayan diye ayırt etmeden listede olan bi kaç kişiyi alıntılayıp duaya katılabilirmisiniz diye rica ettim.
Kendi duanız okunduktan sonra takip etmediniz, kimseye dua etmediniz diye bir cümle kurmadım, ima da etmedim,
kim dua etti kim etmedi bununla ilgilenmiyorum zaten.
Amacım bu listeyi bitirebilmek ve yasemin2014 arkadaşımızın duasının tamamlanmasına yardımcı olmak,
kısacası yardım edilsin diye alıntılamıştım yanlış anladınız sanırım kusura bakmayın.
estağfurullah
asmunikal da benzer bir yorum yapmıştı, sırası geçen artık gelmiyor diye, iki yorumu da görünce kırıldım biraz
ben de farkındayım öyle yapanlar olduğunun
topik ilerlesin diye bir süre de ben uğraştım
ama ilgisizlik olunca yoruldum
çünkü mesaj atmama rağmen cevap vermeyenler oldu
bu ilgisizlik yüzünden kendi açtığım hatim ve salavat topiğiyle bile ilgilenemiyorum
neyse inşallah rast gider
ben yasemine bir yasin okudum Allah kabul ederse
00Turkuaz için 1000 Ya Fettah , 100 Ayetel Kürsi , 1 Yasin okudum .
Allah sıkıntılarını giderip , hayırlısıyla dualarını kabul etsin insallah .
estağfurullah
asmunikal da benzer bir yorum yapmıştı, sırası geçen artık gelmiyor diye, iki yorumu da görünce kırıldım biraz
ben de farkındayım öyle yapanlar olduğunun
topik ilerlesin diye bir süre de ben uğraştım
ama ilgisizlik olunca yoruldum
çünkü mesaj atmama rağmen cevap vermeyenler oldu
bu ilgisizlik yüzünden kendi açtığım hatim ve salavat topiğiyle bile ilgilenemiyorum
neyse inşallah rast gider
ben yasemine bir yasin okudum Allah kabul ederse
GERÇEKTEN HAKLISIN BURDA Bİ YALNIŞ ANLAMA VARSA DÜZELTELİM BENDE SIRA BANA GELENE KADAR KAYBOLMUŞ DEGİLİM .İŞLERİN YOGUNLUGUNDAN DOLAYI SÜREKLİ GİREMİYORUM. AMA SIRA BENDE DİYE DEMEK İSTEMİYORUM. OKUYAN OKUMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM NE OLUR HERKES HAKKINI HELAL ETSİN.kimse alınmasın kimse küsmesin diye kalkıp bütün topiği okuyup aman kim gelmiş aman kimler uğraşım diye incik cincik bakamamya... çünkü benim amacım hedef göstermek değilki. hedef göstersem tabiki tek tek bakmam lazım..
okuyanlar uğramamış gibi geldi bunu düşündüm ve bunu yazdım.
zaten sürekli buradaysan neden rahatsız oluyorsunki? ne güzel buradasın hep okumuşsun..
ben mesela şimdi geldim.. önceden pek uğramıyordum.. yasini hızlı okuduğum için bol bol alıp daha hızlı ilerlesin diye buradayım. eywallah sıram gelirse banada okunur. gelmezsede herkesin canı sağolsun nediyim
Yasin okudum canimGERÇEKTEN HAKLISIN BURDA Bİ YALNIŞ ANLAMA VARSA DÜZELTELİM BENDE SIRA BANA GELENE KADAR KAYBOLMUŞ DEGİLİM .İŞLERİN YOGUNLUGUNDAN DOLAYI SÜREKLİ GİREMİYORUM. AMA SIRA BENDE DİYE DEMEK İSTEMİYORUM. OKUYAN OKUMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM NE OLUR HERKES HAKKINI HELAL ETSİN.
Yasemin2014 için duamız : ben gecen yıl bir bebegimi kaybettim yaklaşık 1,5 senedirde bebek istiyoruz fakat olmadı bi bebegim olması için sizlerden dua istiyorum. hangi dua okunacak onuda bimiyorum. aslında fakat benim niyetim için 41 yasin okusak canım.TEŞEKKÜRLER HERKESE
ALLAH RAZI OLSUN CANIM TEŞEKKÜR EDERİM. AGZINA SAGLIKyasemin için 4 yasinimi okudum. rabbim kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?