DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Günaydın Kızlar,Hayırlı Cumalar Duanız kabul olsun,Allah hayırlı evlatlar hepimize versin,benide duanızında unutmayın.

kızlar ben de aranıza katılabilir miyim belki birine faydam dokunur rabbim kabul ederde bir vesileyle birinizin hayırlı isteğinin olmasına yardımcı olurum:26: eğer tefriciye,fatiha,yasin ya da her ne ise dağıtıyorsanız ve online isem mutlaka bildirin baktınız olmadı özel mesaj atın.evdeyim zaten oturuyorum bana da meşgale olur hem başkası için bile okusam bana da faydası olur:))) ayy çok yazdım öpüyorum kızlar...

Canım ben de okumuştum. Sağolasın, güzel düşüncen için. Senin şu an ki sayın kaç? Ona göre listeyi düzenleyeyim.

bende 100 taneyi okudum....neyse okumayanların yerine okumuş olalım....

Sağol canım, okumayanlarınkinden düşüyorum senin fazla sayını.

arkadaşlar kimseden ses yok.....ne yapıyoruz...?

Listeyi düzenliyorum :))

Bende katilabilirmiyim?

Hoşgeldin Selena0.

Merhaba, hoşgeldin laurana. Allah güzel gönlüne göre versin. Çok sağol. İstersen tefriciye için sayı verebilirim sana.

AŞAĞIDAKİ LİSTENİN SON HALİDİR:

****************************************************************************************

Merhaba kızlar. Assia baby için 4444 Salatı Tefriciye okuyoruz.

Niyetimiz: assia baby'nin sevdiğiyle aralarındaki engelin kalkması, hayırlısıyla birbirlerine kavuşmaları ve hayırlı bir evlilik yapmaları için okuyacağız. Okuduktan sonra dua da edebiliriz: Allah'ım sen assia baby ve sevdiğinin gönüllerine sevgi, hoşgörü ve bağlılık ver, diye.

******Listemiz: *****

AsiNaz: 448 OKUNDU
BizimdeBebisimizOlsun: 444 OKUNDU
masal_gibi: 444 OKUNDU
Rainbyte: 444 sonuç bekliyorum?
sey_ren: 444 OKUNDU
assia baby: 444
golge1004: 444
sbry: 444 OKUNDU
Sunayberk: 344
Debusi: 544 OKUNDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby
3. zbtzbt
4. eysaih
5. Rainbyte
6. masal_gibi
7. sbry
8. 1.73
9. AsiNaz
10. Sunayberk
11. sey_ren
12. golge1004
13. Debusi
14. elfmet
15 Selena0
16._laurana_

Tamam canım, şimdi haber bekliyorum. Sana yazacağım.

ok canım ama mutlaka son gün şu gün diye de belirt...az sonra çıkabilirim sen alıntı alarak cevapla beni yarın bakarım nasipse canım,rabbim tüm dualarımızı kabul etsin ve hakkımızda en hayırlısı hangisiyse onu versin amin

Aslında son günü çoktan geçtik, bir türlü hızlı ilerleyemiyoruz. Sen kaç günde okuyabilirsin, önemli olan bu. Tabii, önce sayıyı belirleyelim. Sonra yazışırız. Allah razı olsun, güzel gönlüne.

canım sayısına bağlı söyleyebilirim ben de öyle bir günde 300 ya da 500 okuyabilenlerden değilim çok acilse kasarım ama günler önceden bilirsem daha rahat hareket ederim:) şöyle 100,150 okuyabilirim bir günde az mı??? kendi günlük zikirlerim de var onların arasından yardımcı olurum yeterki çorbada tuzum bulunsun yattığım yerden okurum ne ki yani:)asıl Allah sizlerden razı olsun ki insanların birbirine faydasının dokunabilme ihtimalini sunuyorsunuz ve önayak oluyorsunuz:)

Sağolasın, bil mukabele :)

Kendi adıma konuşacak olursam, ben de günde 300-500 okuyamıyorum :) Bu ara ders çalışıyorum, bir de ev işleri falan derken zor oluyor. Rabbimin gücüne gitmesin. Dediğim gibi, listede okumayan gözükenlere özelden ulaştım, onlardan cevap bekliyorum. Sana yazacağım.

okumayanlardan haber gelince banada yaz....100- 150 tane ben okurum ...uzamasın...belirli gün koyarsak daha iyi olur..

canlaar ben kendime dua okıcağımı bilmiyodum benim dualar bitince sizinkileri okıcam sanıyodum :44::44:

Onu da yapacağız, seninki tamamlanınca sıradaki arkadaşa dua okumaya başlayacağız. Ama senin listende şöyle bir durum oldu. zbtzbt arkadaşımıza sayı vermiştim, o rahatsız olduğu için okuyamayacakmış. Dolayısıyla ben de sana verdim o sayıyı.

güzelim hala haber bekliyorum haaa:)) şimdi çıkıyorum eğer belli olursa mutlaka özel mesaj ya da alıntı ile cevap yaz kii göreyimmm

Asınaz ben 460 tane okumusum toplamda. 444 cıkarırsak 16 tane fazla var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…