- Konu Sahibi assia_baby
-
Bende katilabilirmiyim?
o degil de ben tamamlamısım salavatlarımı canım hatta 460 tane okumusummmm.
asinazcım senin okuman gereken cok fazla oldu zaten. seninkinden azaltalım benim 16 fazlalıgım olmus oldu.
hatta okuyabilirsem yarın da bi 50-100 tane okuyabilirim duygu okumuyormus ya o bakımdan. söz vermeyeym yine de.
bende 100 taneyi okudum....neyse okumayanların yerine okumuş olalım....
arkadaşlar kimseden ses yok.....ne yapıyoruz...?
Bende katilabilirmiyim?
kızlar ben de aranıza katılabilir miyim belki birine faydam dokunur rabbim kabul ederde bir vesileyle birinizin hayırlı isteğinin olmasına yardımcı olurum:26: eğer tefriciye,fatiha,yasin ya da her ne ise dağıtıyorsanız ve online isem mutlaka bildirin baktınız olmadı özel mesaj atın.evdeyim zaten oturuyorum bana da meşgale olur hem başkası için bile okusam bana da faydası olur:))) ayy çok yazdım öpüyorum kızlar...
canım ver tefriciye sayısını bana ve mühletini de söyle ne zamana kadar yani ona göre ayarlayayım:)
Tamam canım, şimdi haber bekliyorum. Sana yazacağım.
ok canım ama mutlaka son gün şu gün diye de belirt...az sonra çıkabilirim sen alıntı alarak cevapla beni yarın bakarım nasipse canım,rabbim tüm dualarımızı kabul etsin ve hakkımızda en hayırlısı hangisiyse onu versin amin
Aslında son günü çoktan geçtik, bir türlü hızlı ilerleyemiyoruz. Sen kaç günde okuyabilirsin, önemli olan bu. Tabii, önce sayıyı belirleyelim. Sonra yazışırız. Allah razı olsun, güzel gönlüne.
canım sayısına bağlı söyleyebilirim ben de öyle bir günde 300 ya da 500 okuyabilenlerden değilim çok acilse kasarım ama günler önceden bilirsem daha rahat hareket ederim:) şöyle 100,150 okuyabilirim bir günde az mı??? kendi günlük zikirlerim de var onların arasından yardımcı olurum yeterki çorbada tuzum bulunsun yattığım yerden okurum ne ki yani:)asıl Allah sizlerden razı olsun ki insanların birbirine faydasının dokunabilme ihtimalini sunuyorsunuz ve önayak oluyorsunuz:)
okumayanlardan haber gelince banada yaz....100- 150 tane ben okurum ...uzamasın...belirli gün koyarsak daha iyi olur..
canlaar ben kendime dua okıcağımı bilmiyodum benim dualar bitince sizinkileri okıcam sanıyodum :44::44:
Onu da yapacağız, seninki tamamlanınca sıradaki arkadaşa dua okumaya başlayacağız. Ama senin listende şöyle bir durum oldu. zbtzbt arkadaşımıza sayı vermiştim, o rahatsız olduğu için okuyamayacakmış. Dolayısıyla ben de sana verdim o sayıyı.
güzelim hala haber bekliyorum haaa:)) şimdi çıkıyorum eğer belli olursa mutlaka özel mesaj ya da alıntı ile cevap yaz kii göreyimmm
bugün mü??? yarın mı??? bir de kimin niyetine???Hala cevap gelmedi ne yazık ki
Sen istersen 100 tane oku canım.
Haklısın canım. Daha haber gelmedi, gelince yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?