DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

AsiNaz: 448
BizimdeBebisimizOlsun: OKUNDU
masal_gibi:OKUNDU
Rainbyte: 444
sey_ren: OKUNDU
assia baby: 444
golge1004: 444
sbry: 444
Sunayberk: 444
Debusi: OKUNDU

bende varım DUA kardeşliğine :)

Hoşgeldin elfmet :)

yok kuzum ya kafamı bişilere takıyorum ondan oluyor

O takmalar var ya, valla hepimizde var canım

sag ol canim 100 ya da 150 tane alabilir misin cok mu gelir ? baya yogun calismaya basladim malum ogrencilikte oyle hafif is yok
essek gibi yoruluyorum birazdan banyoya girip hemen uyuycam

Tatlım bence işe girmen bir yönden iyi olmuş, senin adına sevindim. En azından kendini dinleme fırsatın pek olmuyordur, dimi
Ayrıca, yorgun olmana rağmen topiğe katılman bile çok güzel bir davranış. Sağol.

sensiz bu topik çok sessiz kalır ama (((

****************************************************************************************

Merhaba kızlar. Assia baby için 4444 Salatı Tefriciye okuyoruz.

Niyetimiz: assia baby'nin sevdiğiyle aralarındaki engelin kalkması, hayırlısıyla birbirlerine kavuşmaları ve hayırlı bir evlilik yapmaları için okuyacağız. Okuduktan sonra dua da edebiliriz: Allah'ım sen assia baby ve sevdiğinin gönüllerine sevgi, hoşgörü ve bağlılık ver, diye.

******Listemiz: *****

BizimdeBebisimizOlsun: 444 OKUNDU
masal_gibi: 444 OKUNDU
sey_ren: 444 OKUNDU
sbry: 444 OKUNDU
Debusi: 444 OKUNDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby
3. zbtzbt
4. AsiNaz
5. Rainbyte
6. masal_gibi
7. sbry
8. 1.73
9. BizimdeBebisimizOlsun
10. Sunayberk
11. sey_ren
12. golge1004
13. Debusi
14. elfmet

ben gene gelirim kuzum sohbet ederiz

BizimdeBebisimizOlsun: OKUNDU
masal_gibi:OKUNDU
sey_ren: OKUNDU
sbry: 444
Debusi: OKUNDU

Aynı anda göndermişiz :) Sbry arkadaşımızla özelden görüşüyorum, okuyacağını söyledi. Okundu kabul edebilirsin dedi. Ben de yarısını okudum, yarına inşallah bitirmiş olacağım. Sıra çabuk ilerlesin istiyorsunuz biliyorum. Bu aralar sıkıntılarım var, assia baby ve sizler hakkınızı helal edin kızlar.

yok yavrum yaa sonuçta önemli olan birbirimiz için dua ediyor olmamız benimde zaten bu aralar bi taşınma telaşım varr aralarda derelerde okuyorumm yorgunumm ev ara bul bankaya baş vur falan bir sürü iş iştee inşallah hakkımızda hayırlısı olur bu arada helal olsun sende helal et hakkını

Helali hoş olsun.

Kızlar Hayırlı Huzurlu ve dualarımızın kabul olduğu birgün olsun inşaaAllah

günaydınnn

pek buraya uğrayamıyorum çalışıyorum zaten yoğunum biraz bide dr işlerim var bu sıralar asinazdan özelden konuşuyoruz zaten siz başladığınızda yazın ne okunucak bana ben okurum kimsenin hakkı geçsin istemem

öpüyorum hepinizi

Allah kolaylık versin kardeşim. Ben de kpss'ciyim bu sene.

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby
3. zbtzbt
4. eysaih
5. Rainbyte
6. masal_gibi
7. sbry
8. 1.73
9. AsiNaz
10. Sunayberk
11. sey_ren
12. golge1004
13. Debusi
14. elfmet

*** Daha önceki listede eysaih'i eklemeyi unutmuştum, kendi sıramı ona verdim. Ben de BizimdeBebisimizOlsun'un sırasını aldım.***

Son düzenleme:
kuzum beni sillll

o degil de ben tamamlamısım salavatlarımı canım hatta 460 tane okumusummmm.
asinazcım senin okuman gereken cok fazla oldu zaten. seninkinden azaltalım benim 16 fazlalıgım olmus oldu.
hatta okuyabilirsem yarın da bi 50-100 tane okuyabilirim duygu okumuyormus ya o bakımdan. söz vermeyeym yine de.

ben okudum canım 444 tane kuzucuk sadece dualara bundan sonra katılmayacagım baska dua topiklerinede üyeyim yetiştiremiyorum o yüzden ama asi baby in tefriciyelerini tamamladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…