- Konu Sahibi assia_baby
-
Ben de sana üzüldüm
Benimkiler de geçmeyen ağrılar ve inanır mısın, bende de anksiyete var
Ben de sana üzüldüm
Benimkiler de geçmeyen ağrılar ve inanır mısın, bende de anksiyete var
cok gecmiş olsun canım su aralar bende bunalımdayım o sters sıkıntı anksiyete bendede varuyuyamıyom kızlar uykularım bozuldu
cok gecmiş olsun canım su aralar bende bunalımdayım o sters sıkıntı anksiyete bendede varuyuyamıyom kızlar uykularım bozuldu
inanırım tatlım(( dertleşmek istersen yada psikolojik rahatsızlıklarınla ilgili yadaa hatta agrılarınla ilgili birşey danışmak istesen buradan yada özelden yardımcı olmaya çalışırım cnm ben bu konular üzerinde resmen tez yapmış gibiyim artık
Aslında ben de :)
Biz bir ara, özelden görüşelimBirazdan çıkacağım, yarım kalmasın. İnşallah yarın mesaj yazarım sana.
Rabbim şifa versin canım, uyuyamayanlar için bir ayet yazıyor internette gördün mü?
sagol kuzum bakayım canım Allahsanadasifa versin.benımki sıkıntılar olunca uyuyamıyom ondan olyo sıkıntı gecince uyuyom...
birbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?
nedenki tatlım bi sorunmu var durup dururkenmi uyku sistemin bozuldu
yok kuzum ya kafamı bişilere takıyorum ondan oluyor
benimde bişeylere takıldımmı oluyor( karakterimizi değiştirmemiz lazım sanırımmm ama dualar iyi geliyor cnm sonuçta herşey Allah'tan.. ama yardım edebilecegim bişey olursa elimden geleni yaparım cnmm
evet canım dua ediyorum ve sabrediyorum artık.bekliyorum.kendimi kasmamaya calısıyorum.bakalım insallah hersey hepimiz için iyi olur
canlaar napıyoruz şimdi ne okuyoruz:44::44:
istersen yardımcı olabilirim...kaç okumam gerekirse yaz...
150 okudum kuzum insallah bu geceye dek bitirirm canım
canlarım bitirdim tefriciyeyi.Allah kabul eylesin hümeyracım gönlünden gecen duaların kabul olsun..yok kuzum haklısınben yanlız daha katılamayacagım dualara baska dua topiklerinede üyeyim yetiştiremiyom kızlar.cok öpyom hepinizi.Allah kabul eylesin amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?