DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Ben de sana üzüldüm
Benimkiler de geçmeyen ağrılar ve inanır mısın, bende de anksiyete var

inanırım tatlım (( dertleşmek istersen yada psikolojik rahatsızlıklarınla ilgili yadaa hatta agrılarınla ilgili birşey danışmak istesen buradan yada özelden yardımcı olmaya çalışırım cnm ben bu konular üzerinde resmen tez yapmış gibiyim artık

Aslında ben de :)
Biz bir ara, özelden görüşelim Birazdan çıkacağım, yarım kalmasın. İnşallah yarın mesaj yazarım sana.

benimde bişeylere takıldımmı oluyor ( karakterimizi değiştirmemiz lazım sanırımmm ama dualar iyi geliyor cnm sonuçta herşey Allah'tan.. ama yardım edebilecegim bişey olursa elimden geleni yaparım cnmm

evet canım dua ediyorum ve sabrediyorum artık.bekliyorum.kendimi kasmamaya calısıyorum.bakalım insallah hersey hepimiz için iyi olur

istersen yardımcı olabilirim...kaç okumam gerekirse yaz...

sag ol canim 100 ya da 150 tane alabilir misin cok mu gelir ? baya yogun calismaya basladim malum ogrencilikte oyle hafif is yok
essek gibi yoruluyorum birazdan banyoya girip hemen uyuycam

canlarım bitirdim tefriciyeyi.Allah kabul eylesin hümeyracım gönlünden gecen duaların kabul olsun..yok kuzum haklısın ben yanlız daha katılamayacagım dualara baska dua topiklerinede üyeyim yetiştiremiyom kızlar.cok öpyom hepinizi.Allah kabul eylesin amin amin amin

Allah razı olsun cnm bizde seni öpüyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…