- Konu Sahibi assia_baby
-
Ben su an reglli olduğum için okuyamam :S
Peki dileklerimiz için fatiha dan başka okuduğunuz sureler var mı? Mesela ben dilegim için hangi duayı isteyebilrim?
Çok emeğin geçti, sağolasın canım.
Ben su an reglli olduğum için okuyamam :S
Peki dileklerimiz için fatiha dan başka okuduğunuz sureler var mı? Mesela ben dilegim için hangi duayı isteyebilrim?
Canım hoşgeldin,regl olduğun için Fatiha okuyamazsın,bitince başlarsın inşallah.
Dilek ve duan ne ise ben sana ne okunması konusunda yardımcı olabilirim.Hani niyetini yazarsan ona göre Kuran surelerinden okuyabiliriz.Sevgiler.
Örneğin,
*3 defa Ali İmran suresi okuyan dünyalık borçlarından kurtulup refaha erer.
*41 defa okunan Maide Suresi rızkı artırır.
*17 defa Tevbe Suresi okuyanın ne dileği varsa Rabbimin izni ile kabul olur.
*100 defa okunan Nahl Suresi düşmana karşı zafer kazandırır.
*Lokman suresi 7 defa okunursa hastalıklara şifa olur.
Bu sayıları kişinin niyetine göre katları ile tek sayılar şeklinde çoğaltabiliriz canım.
Başka konularda dilek ve dualarınız varsa Rabbimin kelamından okuyabiliriz.Allaha emantesiniz.
Ve kızlar haddim değil ama yanlış bir iş yapmayalım.Daha öncede söylemek istedim ama başlanmıştı özellikle Selatı Tefriciye okumayalım.Şu an oğlum durmuyor,nedenini daha detaylı yazarım inşallah.
benimki bir gönül meselesionun beni merak edip aramasını, daha doğrusu beni sevmesi için dua istiyorum elbette hayırlısıyla. yani olmayacak işe amin demek değil bu benimki, çünki onunla buluştuk bi kaç kez ama duygularından emin değilim. Ama bir şeyler hissettim yani bana karşı bişiler hissettiğine dair... beni aramasını çok istiyorum daha doğrusu yazmasını... bunun için nasıl dua edebilirim? esmaül hüsnadan ya latif çekiyorum her gün, ama bilmiyorum başka dualarda vardır elbet... yardımcı olursanız çook sevinirimmm
Hoşgeldiniz kızlar, hepinizi listeye ekleyeceğim. Listelere devam mecburidir, haberiniz olsun :)
Lütfen topiği ara ara da olsa takip edin.
birbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?
Canım,Rabbim hakkında hayırlı ise en kısa zamanda içindeki sıkıntılarını alıp götürsün,sevdiğin insan sana karşı emin olsun.
Şu an için salih kalp ile okumanı tavsiye ettiğim şey Rabbimizin en güzel isimi şeriflerinden Ya Vedud ismi azamıdır.
VE,
- EL-VEDUD ismininin tesiri çok fazladır.Bu ismi,usulüne uygun olarak zikreden kimsenin gönlu nurla dolar,kalbi genişler ve ferahlar.
- Bir yiyecek üzerine (1000) defa okuyup eşiyle birlikte yiyenlerin eşlerine olan sevgileri artar.
- Günde(20) kere okuyan kimse,halk arasında fazlasıyla teveccüh ve ilği görür.sevilip sayılır,sözüne önem verilir.
*Yusuf Suresi,bu sure kişiyi sevdiğine kavuşturur,bütün mahlukların gözüne şirin gözükür.
*Duhan Suresi,okuyan kimse herkes tarafından sevilir.
*Haşr Suresi,hacet(dilek)için okunursa(hakkında hayırlı ise)haceti kabul olur.
*Kalem Suresi,haceti kabul olur,ayrıca nazardan korur.
Sen ve arkadaşlarım için uygunsa senin içinde okuyabiliriz canım.
evet ya Vedud ismi şerifini bende okuyorum. Çok sağol canım benim için okurmusunuz cidden? Onun aramasını yani yazmasını çok istiyorumBen şu an regl olduğum için okuyamıyorum sizin için ama yarın başlarım inşallah... Benim için ne zaman okursunuz?
Allah rızası için,işin hayırlara vesile olacaksa neden okumayalım canım benim,listeye yazdır adını ve acilse senin için ben bugün Haşr Suresi okuayacagım
Listeye alınırsan sıran gelince yine okurum
Yukarıdaki mesajımda daha önce okuduklarımızı yazdım canım. 4444 Salat-ı Tefriciyye hariç (çünkü onu tamamlayamıyoruz) diğer dualar ya da sureler olur. Senin gönlünden ne geçerse yani.
Allah razı olsunnn canımm benimmmm!okurmusun bugün cidden? şuan ağlıyorum onun için ya listeye nerden yazılabilirim peki?
Oy canım benim kıyamam yaa.Neden okumayayım.
Şimdi abdest alıp okurum okuyuncada yazarım hemen inşallah.
Ağlamalütfen Allah rızası için birbirimizi görmeden mümin müminin duacısıdır,tevekkülü ile dualrımıza katarız birbirimizi.Ben duamı ederim.Rabbim hakkında hayırlı ise bir an önce kalbini ferahlatsın tatlım.
Listeyide sanırım Asinaz arkadaşımıza yazacaksın canım.Özelden ulaş istersen hem niyetini hemde ne okunmasını istiyorsan onu yazıyorsun.
Amin canım cümlemizden.
Canim rica etsem benim icin 10 tane saff suresi okuyabilirmisin lutfen cok ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?