DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

canım çok sağol benim içinde edin ama bende her zaman okumak isterim şuan adetliyim 2. günü 3 ve 4 gün sonra biter özelden mesaj atar bilgilendirisen daha iyi olur bazen alıntı cevapları göremiyorum RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI OKUNAN AYET-İ KERİMELERİN HÜRMETİNE KABUL AYLESİN AMİN

Yazmıyor işte yazmicak ta o kadar mutsuzum ki ağlıyorum şu an :'( demek beni sevmiyor :'( nolur sanki yazsa bi şey dese :'(

Tamam canım, mesaj atarım.

canım okudum bende Allah kabul etsin

Sağolasın canım. Senin için de böyle dua edenler olsun inşallah.

Canlarim ben özel günümdeyim ama fatiha özel günde de okunuyor yanilmiyirsam okuyayim mi 9 gün sürüyor isterseniz okuyayayim

Canım DUA niyeti ile okuyabilirsin,sure olarak okuyamayız,dua amaçlı okudugumuz için okuyabilirsin Allah kabul etsin

sey_ren'in de dediği gibi okuyabilirsin golge1004'cüğüm.

Yazmıyor işte yazmicak ta o kadar mutsuzum ki ağlıyorum şu an :'( demek beni sevmiyor :'( nolur sanki yazsa bi şey dese :'(

Öyle deme, hakkında hayırlısını iste canım.

bende dua edebilirim banada dua edinnnn

Hoşgeldin neslişah. Dualara katılmak istersen lütfen topiği takip et :)

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

Rainbyte için 1001 Fatiha suresi okuyoruz.

Niyetimiz:
Rainbyte'in iç sıkıntılarından kurtulup, huzurlu bir hayat yaşaması ve okulunda başarılı olup hayırlısıyla mezun olması' dır.

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 46 Fatiha Suresi OKUNDU
masal_gibi : 91 Fatiha Suresi
sey_ren : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
assia baby : 91 Fatiha Suresi
golge1004 : 91 Fatiha Suresi
sbry : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
Debusi : 91 Fatiha Suresi
_laurana_ : 91 Fatiha Suresi
eysaih : 91 Fatiha Suresi
CuteMom : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
mehtap51 : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
tukenmeyenumutlar: 45 Fatiha Suresi

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte
6. masal_gibi
7. sbry
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. mehtap51
19. yavrucugum

AsiNaz,

dua almak isteyen burayamı yazıyor? yani dua okumaya katılmak isteyen nereden alıyor dua sayısını?

Son düzenleme:

canım özelden mesajını aldım.Üzerime düşen 91 fatihayı okudum Rabbim kabul etsin....

günaydınnn

canım kişi sayımız çoğalıyo 1001fatiha çok az düşücek kişi başına o zaman salatı tefriciye gibi falan başka dualar okuyalım bence

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

Rainbyte için 1001 Fatiha suresi okuyoruz.

Niyetimiz:
Rainbyte'in iç sıkıntılarından kurtulup, huzurlu bir hayat yaşaması ve okulunda başarılı olup hayırlısıyla mezun olması' dır.

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 46 Fatiha Suresi OKUNDU
masal_gibi : 91 Fatiha Suresi
sey_ren : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
assia baby : 91 Fatiha Suresi
golge1004 : 91 Fatiha Suresi
sbry : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
Debusi : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
_laurana_ : 91 Fatiha Suresi
eysaih : 91 Fatiha Suresi
CuteMom : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
mehtap51 : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
tukenmeyenumutlar: 45 Fatiha Suresi OKUNDU

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte
6. masal_gibi
7. sbry
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. mehtap51
19. yavrucugum

günaydınnn

canım kişi sayımız çoğalıyo 1001fatiha çok az düşücek kişi başına o zaman salatı tefriciye gibi falan başka dualar okuyalım bence

Haklısın canım, ama daha önce salat-ı tefriciyye okumayı denemiştik. Çok uzun sürmüştü. Herkesten haber almak çok zor oluyor.
Belki 1001 Fatihanın yanına başka bir dua daha ekleyebiliriz.

Haklısın canım, ama daha önce salat-ı tefriciyye okumayı denemiştik. Çok uzun sürmüştü. Herkesten haber almak çok zor oluyor.
Belki 1001 Fatihanın yanına başka bir dua daha ekleyebiliriz.

illa salatı tefriciye olsun diye demedim canım hani biraz daha uzun bişey ya da sayı olarak fazla olan bişey okuyabiliriz diye düşündüm sayı çoğalınca tabi senin dediğin gibide olur

illa salatı tefriciye olsun diye demedim canım hani biraz daha uzun bişey ya da sayı olarak fazla olan bişey okuyabiliriz diye düşündüm sayı çoğalınca tabi senin dediğin gibide olur

Fikirlere açığım canım, :)))
ne olabilir sence, senin fikrin nedir?

Fikirlere açığım canım, :)))
ne olabilir sence, senin fikrin nedir?

yanına Allahın isimlerinden ekleyebiliriz ayetel kürsi ekleyebiliriz ne biliyim 1001fatiha okuyup yanına 1tane yasin gibi bişeyler ekleyebiliriz eklerizde ekleriz yani

yanına Allahın isimlerinden ekleyebiliriz ayetel kürsi ekleyebiliriz ne biliyim 1001fatiha okuyup yanına 1tane yasin gibi bişeyler ekleyebiliriz eklerizde ekleriz yani

Haklısın canım. Okuduğumuz kişinin isteği, dileğine göre (Allah'ın isimlerinden) isim zikri ekleyebiliriz. Bence çok iyi bir fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…