- Konu Sahibi assia_baby
-
Amin canim cumlemizin bugun okuyabilurmisin canimOkurum canım elbette.Rabbim tüm sıkıntılarını alsın götürsün.Amin.
Amin canim cumlemizin bugun okuyabilurmisin canim
Canım,Rabbim hakkında hayırlı ise en kısa zamanda içindeki sıkıntılarını alıp götürsün,sevdiğin insan sana karşı emin olsun.
Şu an için salih kalp ile okumanı tavsiye ettiğim şey Rabbimizin en güzel isimi şeriflerinden Ya Vedud ismi azamıdır.
VE,
- EL-VEDUD ismininin tesiri çok fazladır.Bu ismi,usulüne uygun olarak zikreden kimsenin gönlu nurla dolar,kalbi genişler ve ferahlar.
- Bir yiyecek üzerine (1000) defa okuyup eşiyle birlikte yiyenlerin eşlerine olan sevgileri artar.
- Günde(20) kere okuyan kimse,halk arasında fazlasıyla teveccüh ve ilği görür.sevilip sayılır,sözüne önem verilir.
*Yusuf Suresi,bu sure kişiyi sevdiğine kavuşturur,bütün mahlukların gözüne şirin gözükür.
*Duhan Suresi,okuyan kimse herkes tarafından sevilir.
*Haşr Suresi,hacet(dilek)için okunursa(hakkında hayırlı ise)haceti kabul olur.
*Kalem Suresi,haceti kabul olur,ayrıca nazardan korur.
Sen ve arkadaşlarım için uygunsa senin içinde okuyabiliriz canım.
tesekkurler hosbulduk... bana da dua verirseniz hemen bugun baslayabilirim okumaya...
günaydın kızlar
tatildeydim kusura bakmayın giremedim eğer hala üzerime düşen kalan dua varsa okuyabilirim ya da yerime biri okuduysa hakkını helal etsin
bende olmak istiyorum :) bende dua istiyorum iki yıldır evliyim çocuğum yok hayırlı sağlıklı bi şekilde bian önce olması için dua istiyorum bende OL DE OLUVERSİN RABBİM
Birazdan Allahın izni ile senin ve Karanfilin dualarını okurum canım.
Şimdilik benim sayımdan düşerek sana da sayı vereyim canım, olur mu? 45 tane Fatiha suresi okuyabilirsin değil mi?
ne kadar buyuk sevap isliyorsunuz masallah kimseyi kirmiyorsunuz aninda isteklerini yerine getirmeye calisiyorsunuz... Allah sizinde gonlunuzdekileri size hayirlisiyla nasip etsin insallah :)
ne kadar buyuk sevap isliyorsunuz masallah kimseyi kirmiyorsunuz aninda isteklerini yerine getirmeye calisiyorsunuz... Allah sizinde gonlunuzdekileri size hayirlisiyla nasip etsin insallah :)
Amin canim insallah ne muradi varsa versin allahim mutlulugu herzsman daim etsin
elbette okurum :)
Amin canim insallah ne muradi varsa versin allahim mutlulugu herzsman daim etsin
Amin canım,Allah razı olsun.Şimdi çıkıyorum dualarınızı okuyacağım inşallah.Allah'a emanetsiniz.
Uzulmek elde degil canim canim acixor olu gibi yasixorum onsuz hayatin tadi yok bilixorum bazilari kizixor ya baska erkek mi yokdiye ama insan ilk erkegini unutamiyor onun icin bana kizmayin cunku ben gercekten sevdim onuHarikasın
Sağolasın, Allah razı olsun.
Canım, senin sıkıntını biliyorum. Hatta bu topikte biz senin için de dua okumuştuk. Yanlış hatırlamıyorsam, 1001 fatiha'ydı. Hayırlısı için dua et. Kendini de bu kadar üzme. Sağlığına zarar verirsin Allah korusun.
Allah razı olsun canım,elimden geldiğince okurum neden okumayayım.Allah'ın kelamından daha güzel ne var ki.Hem dilimizi gözümüzü kalbimizi sizlerin ve konu sahibi arkadaşımızın vesilesi ile yıkıyoruz.Rabbim bizi yolundan ayırmasın,cümlemizin dualarını hakkımızda hayırlı ise kabul etsin.Amin.
Sende canim 10 tane kadi onuda sen okucan degilmi onda sonra bittim
Harikasın
Sağolasın, Allah razı olsun.
Uzulmek elde degil canim canim acixor olu gibi yasixorum onsuz hayatin tadi yok bilixorum bazilari kizixor ya baska erkek mi yokdiye ama insan ilk erkegini unutamiyor onun icin bana kizmayin cunku ben gercekten sevdim onu
Okunmuş say canım.
canim gercek ask, gercek sevgi nedir bilirimAllah hayirlisiyla seni sevdigine kavusturur insallah...
Kibariye canım 10 adet Saff Suresi,
Karanfil,niyetin için Haşr Suresi okunmuştur,Rabbim hakkınızda hayırlara vesile etsin canlar
Hayırlı geceler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?