DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Benim için uygundur, sorun yok :)

tesekkurler hosbulduk... bana da dua verirseniz hemen bugun baslayabilirim okumaya...

Şimdilik benim sayımdan düşerek sana da sayı vereyim canım, olur mu? 45 tane Fatiha suresi okuyabilirsin değil mi?

günaydın kızlar

tatildeydim kusura bakmayın giremedim eğer hala üzerime düşen kalan dua varsa okuyabilirim ya da yerime biri okuduysa hakkını helal etsin

sbry'ciğim, eysaih için okuduğumuz Fatiha suresinden senin sayın vardı, hatta özel mesaj göndermiştim. Onu okumuş muydun?
Gerçi sayı tamamlandı ama ben merak ettim yine de okuyup okumadığını.
Bir de, yeni listeye başladık. Rainbyte için. O sayıyı okuyabilecek misin?

bende olmak istiyorum :) bende dua istiyorum iki yıldır evliyim çocuğum yok hayırlı sağlıklı bi şekilde bian önce olması için dua istiyorum bende OL DE OLUVERSİN RABBİM

Listeye ekliyorum, topiği takip etmeyi unutma

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

Rainbyte için 1001 Fatiha suresi okuyoruz.

Niyetimiz:
Rainbyte'in iç sıkıntılarından kurtulup, huzurlu bir hayat yaşaması ve okulunda başarılı olup hayırlısıyla mezun olması' dır.

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 46 Fatiha Suresi
masal_gibi : 91 Fatiha Suresi
sey_ren : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
assia baby : 91 Fatiha Suresi
golge1004 : 91 Fatiha Suresi
sbry : 91 Fatiha Suresi
Debusi : 91 Fatiha Suresi
_laurana_ : 91 Fatiha Suresi
eysaih : 91 Fatiha Suresi
CuteMom : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
mehtap51 : 91 Fatiha Suresi OKUNDU
tukenmeyenumutlar: 45 Fatiha Suresi

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte
6. masal_gibi
7. sbry
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. mehtap51
19. yavrucugum

ne kadar buyuk sevap isliyorsunuz masallah kimseyi kirmiyorsunuz aninda isteklerini yerine getirmeye calisiyorsunuz... Allah sizinde gonlunuzdekileri size hayirlisiyla nasip etsin insallah :)

Allah razı olsun canım,elimden geldiğince okurum neden okumayayım.Allah'ın kelamından daha güzel ne var ki.Hem dilimizi gözümüzü kalbimizi sizlerin ve konu sahibi arkadaşımızın vesilesi ile yıkıyoruz.Rabbim bizi yolundan ayırmasın,cümlemizin dualarını hakkımızda hayırlı ise kabul etsin.Amin.

elbette okurum :)

Harikasın

Sağolasın, Allah razı olsun.

Amin canim insallah ne muradi varsa versin allahim mutlulugu herzsman daim etsin

Canım, senin sıkıntını biliyorum. Hatta bu topikte biz senin için de dua okumuştuk. Yanlış hatırlamıyorsam, 1001 fatiha'ydı. Hayırlısı için dua et. Kendini de bu kadar üzme. Sağlığına zarar verirsin Allah korusun.

Uzulmek elde degil canim canim acixor olu gibi yasixorum onsuz hayatin tadi yok bilixorum bazilari kizixor ya baska erkek mi yokdiye ama insan ilk erkegini unutamiyor onun icin bana kizmayin cunku ben gercekten sevdim onu

Amin... oyle slklntili bir animda cikardi ki Allah sizleri karsima binlerce kez hamdolsun... artik neye nasil dua edecegimi sasirmistim insallah burdaki ablalarimin, kardeslerimin, arkadaslarimin dualari sayesinde atlatcam slklntllarimi...

Uzulmek elde degil canim canim acixor olu gibi yasixorum onsuz hayatin tadi yok bilixorum bazilari kizixor ya baska erkek mi yokdiye ama insan ilk erkegini unutamiyor onun icin bana kizmayin cunku ben gercekten sevdim onu

canim gercek ask, gercek sevgi nedir bilirim Allah hayirlisiyla seni sevdigine kavusturur insallah...

Kibariye canım 10 adet Saff Suresi,
Karanfil,niyetin için Haşr Suresi okunmuştur,Rabbim hakkınızda hayırlara vesile etsin canlar
Hayırlı geceler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…