- Konu Sahibi assia_baby
-
Yenu liste ne zaman olucak bittimi okundunmu hepsi
ben 91 tane daha fatiha okudum.hep 91 fatiha mı okuyacağız.
Canim özel mesaj yazdım ama burda da belirteyim okudum canim bana düşen sayiyi bugün
Evet ben de yeni listeye katılmak istiyorum ne zaman okuncak
Benim icin dua eden guzel insanlar,
hepinize cok tesekkur ediyorum, Allahim razi olsun hepinizden teker teker..
insallah sizlerin de gonlunden gecenler hayirlisiyla gerçekleşir. Amin.
asinazcim, eksik kalan dua varsa alabilirim ben de okuyamayacak olan vs var ise canim.
bu arada rabbim bas agrina Ya Şafi adiyla şifa versin. Opuyorum canimmmm
merhaba kızlar ben 91 adet daha okudum kimin eksikse ona tamamlayabilirsiniz sevgiler
Merhaba kızlar bende okuyabilirim , listeye alırmısınız beni de. Eksik varsa bende okuyabilirim.
canım sağol, eksik değil fazla bile oldu. Rainbyte'in kısmeti böyleymiş demek ki :)
Ben diğer listeyi bugün düzenliyorum. Haa bu arada, sey_ren, sana sormak istediğim bir şey var. Önceki sayfaları okuduysan görmüşsündür. sbry, sayımız fazla olduğu için 1001 Fatiha'nın yanına başka bir şey daha okuyalım dedi. Sence ne okuyabiliriz?
Amin canım Rabbim cümlemizden razı olsunben bu duayi eskiden ezbere bilirdim ve okurdum ama uzun zamandir okumadigim icin unutmustum simdi gorunce hatirladim Allah razi olsun sey-ren :)
ben hepsine varim siz yeter ki ne okunacak ona karar verin :) ya da sirada kim varsa ona soralim o neyi okumamizi istiyorsa onu okuyalim...
Sende sagol canım,RABBİM dualarımızı kabul etsin
Benim önerebilecegim en güzel dua Peygamber efendimizden bir duadır,her şey için okunabilir ve ezbere bilmeyende çok çabuk ögrenebilir,
İhlasla 91 Fatiha'ya ek 100 adet okuyabiliriz
Rabbi Yessir ve lâ tüğassir Rabbi temmim bil hayr.
(Rabbimiz, bize işlerimizde kolaylık ihsan et, işlerimizi zor kılma ya Rabbi. Ve her işimizi hayır üzere tamamlamak nasib eyle ya Rabbi!)
ben bu duayi eskiden ezbere bilirdim ve okurdum ama uzun zamandir okumadigim icin unutmustum simdi gorunce hatirladim Allah razi olsun sey-ren :)
ben hepsine varim siz yeter ki ne okunacak ona karar verin :) ya da sirada kim varsa ona soralim o neyi okumamizi istiyorsa onu okuyalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?