- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi assia_baby
-
hepinizin agzına saglık Allahım dualarınızı kabul etsin inaşllah amin
Bir liste yapıp, aynı duaları okuyabiliriz. Ya da sayı ile belirli duaları belirli zamanlarda da okuyabiliriz.
Olmaz mı?
kesinlikle süperr olur :)
O zaman öyle yapabiliriz. Örneğin, fatiha suresini 1001 kere okuyabiliriz. Fatiha suresinin fazileti çok büyük. Ne dersiniz?
birbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?
s.a kardeşim dua ederim sana seve seve ah birde benim sıkıntımı bilsen bu aralar deprosyandayım çok korkuyorum evde ve yalnız kalmaktan sanki hayırlı bi insan benimle evlenmiyecekmişim gibi geliyor bana, kuzenlerim teker teker evleniyolarbu benim için o kadar zorki anlatamamm (((((((((((((((( ... ((((((((((((((((((((.... benim içinde dua edermisinizz hayırlı bir insanla evlenmeyi çok istiyorumm ama pek olucak gibi durmuyor (((( lütfen çok istiyorum bunu elbette Allah duaları kabul eder O el-Mucibtirr Allahtan ümit kesilmezz..:) Mutlak Hükümdarlık Elinde Bulunan Allah Yüceler Yücesidir ve Onun Her Şeye Gücü Yeter...LÜTFEN canım BENDE SİZİN İÇİN EDicm HEP....
Kızlar bu ara internete giremedim, özür dilerim. Şimdi listeyi yeniliyorum. Herkes tamam diyorsa fatiha okumaya başlayalım, olmaz mı?
aycanisa arkadaşımıza (yuvasına dönebilmesi için) 1001 fatiha okuyoruz.
Listedekiler:
assia_baby :
AsiNaz :
minigmanig :
sbry :
dreamer22 :
kızlar bu ara internete giremedim, özür dilerim. şimdi listeyi yeniliyorum. Herkes tamam diyorsa fatiha okumaya başlayalım, olmaz mı?
listedekiler:
assia_baby :
Asinaz :
Minigmanig :
Sbry :
Dreamer22 :
Kızlar bu ara internete giremedim, özür dilerim. Şimdi listeyi yeniliyorum. Herkes tamam diyorsa fatiha okumaya başlayalım, olmaz mı?
Listedekiler:
assia_baby :
AsiNaz :
minigmanig :
sbry :
dreamer22 :
hayırlı olsun canım liste.ne zaman kadar ve kactane okuyacagız kuzu
çok teşşekürler benide listeye aldığınız için ben hayırlı bi eş istiyorum inş hepimizin duası kabul olur birde 1001 fatiha demişsinizz acaba ben kaç tane okuyacağım bölüştürüyomuyuz yoksa herkes 1001 fatihamı okuyorr birde ne zamana kadar?
Kızlar, listede 5 kişiyiz. Şu an üçümüzün onayı var. Başka kimseden onay gelmezse üçümüz okuyalım.
Bu ara internetim yok, giremiyorum, kusuruma bakmayın geç cevapladım sizi.
bayram tatilideydim bende 10gündür giremedim nerdeyse kusura bakmayın siz ne kadar ve ne zamana kadar olduğunu yazın okurum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?