DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Şimdilik listemiz aşağıdaki gibi olsun:

aycanisa arkadaşımıza (yuvasına dönebilmesi için) 1001 fatiha okuyoruz.

Listedekiler:

assia_baby :
AsiNaz :

canım herşey için Allah yardımcın olsun her işini kolaylaştırsın inşallah seni ve aileni ferahlatsın

bende katılabilirim kızlar ama şu an hastayım bittikten sonra bende okuyabilirim isterseniz

birbirimize birlikte dileklerimiz için sıkıntılarımız için dua edebileceğimiz dua kardeşi arıyorumm... dua kardeşim olur musunuz?

s.a kardeşim dua ederim sana seve seve ah birde benim sıkıntımı bilsen bu aralar deprosyandayım çok korkuyorum evde ve yalnız kalmaktan sanki hayırlı bi insan benimle evlenmiyecekmişim gibi geliyor bana, kuzenlerim teker teker evleniyolar bu benim için o kadar zorki anlatamamm(((((((((((((((( ...((((((((((((((((((((.... benim içinde dua edermisinizz hayırlı bir insanla evlenmeyi çok istiyorumm ama pek olucak gibi durmuyor (((( lütfen çok istiyorum bunu elbette Allah duaları kabul eder O el-Mucibtirr Allahtan ümit kesilmezz..:) Mutlak Hükümdarlık Elinde Bulunan Allah Yüceler Yücesidir ve Onun Her Şeye Gücü Yeter...LÜTFEN canım BENDE SİZİN İÇİN EDicm HEP....

Allah razı olsunn bende senin için ederimm sen hiç merak etme canımm yalnız bizim topikte gördüm seni ordaki duaları okuruz hayırlı eş için olan var yaa ordan haberleşeşim

Kızlar bu ara internete giremedim, özür dilerim. Şimdi listeyi yeniliyorum. Herkes tamam diyorsa fatiha okumaya başlayalım, olmaz mı?

aycanisa arkadaşımıza (yuvasına dönebilmesi için) 1001 fatiha okuyoruz.

Listedekiler:

assia_baby :
AsiNaz :
minigmanig :
sbry :
dreamer22 :

hayırlı olsun canım liste.ne zaman kadar ve kactane okuyacagız kuzu

çok teşşekürler benide listeye aldığınız için ben hayırlı bi eş istiyorum inş hepimizin duası kabul olur birde 1001 fatiha demişsinizz acaba ben kaç tane okuyacağım bölüştürüyomuyuz yoksa herkes 1001 fatihamı okuyorr birde ne zamana kadar?

kuzucuk nasıl okuycaz kacartane ne zamana dekkkk

hayırlı olsun canım liste.ne zaman kadar ve kactane okuyacagız kuzu

Kızlar, listede 5 kişiyiz. Şu an üçümüzün onayı var. Başka kimseden onay gelmezse üçümüz okuyalım.
Bu ara internetim yok, giremiyorum, kusuruma bakmayın geç cevapladım sizi.

bayram tatilideydim bende 10gündür giremedim nerdeyse kusura bakmayın siz ne kadar ve ne zamana kadar olduğunu yazın okurum bende

bayram tatilideydim bende 10gündür giremedim nerdeyse kusura bakmayın siz ne kadar ve ne zamana kadar olduğunu yazın okurum bende

Onay vermiş kabul ediyorum:)

aycanisa arkadaşımızın hayırlısıyla yuvasına dönmesi için 1001 Fatiha okuyacağız. Buna göre,

Listedekiler ve Fatiha okuma sayısı:

AsiNaz : 251
sbry : 250
minigmanig : 250
dreamer22 : 250

Sayılarımız böyle olsun. Konuyu görüp dua okumak isteyenler olursa, henüz sayısını tamamlamayandan sayı veririz. Duaya ne kadar çok kişi katılırsa o kadar yararlı olur, diye düşünüyorum. Ne zamana kadar okunacağı ile ilgili, tam bir gün vermeyelim. 4,5 gün olsun. Ne az, ne de çok.

Ben yarın inşallah başlayacağım.. Hadi bakalım Allah kolaylık versin.

bende okumak isterim kızlar okumayanın 100 tanesini okuyabilirim ama yarın gelemem mutlaka okurum (inşallah ölüm olazsa)perşembe gelir yazarım ..inşallah Allahım dualarımızı kabul eder hayırlıysa.. Allahım ..yuvanın birleşmesine dualarımız vesile olsun...
100 fatiha benden inşallah

Son düzenleme:
Her gün 66 defa ” İhlas Suresi” okunur ardından da 134 kere “Ya Samed Celle Celalühü ” İsm-i şerifi okunursa, her murat hasıl olur.Ömrü boyunca da geçim sıkıntısı çekmez.Hiç kimsye muhtaç olmaz.
SAMED esmasının anlamı:Baki olan,herkesin muhtaç olduğu tek merci,hacetlerin,isteklerin,muratların verimesi,ızdırapların giderilmesi için müracaat edilen” TEK MERCİ” Allahü Teala!dır.

dua herderde devadır face sayfasından alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…