- Konu Sahibi assia_baby
-
adetliyken okunuyomu canım? liste hayırlı olsunOnay vermiş kabul ediyorum:)
aycanisa arkadaşımızın hayırlısıyla yuvasına dönmesi için 1001 Fatiha okuyacağız. Buna göre,
Listedekiler ve Fatiha okuma sayısı:
AsiNaz : 251
sbry : 250
minigmanig : 250
dreamer22 : 250
Sayılarımız böyle olsun. Konuyu görüp dua okumak isteyenler olursa, henüz sayısını tamamlamayandan sayı veririz. Duaya ne kadar çok kişi katılırsa o kadar yararlı olur, diye düşünüyorum. Ne zamana kadar okunacağı ile ilgili, tam bir gün vermeyelim. 4,5 gün olsun. Ne az, ne de çok.
Ben yarın inşallah başlayacağım.. Hadi bakalım Allah kolaylık versin.
adetliyken okunuyomu canım? liste hayırlı olsun
Kızlar Rabbim duanızı kabul etsin,dua kardeşliğine beni de alırmısınız:44:
100 fatiha ben okudum Rabbim hayırlısıyla kabul etsin
selammerhaba önümüzdeki hafta doktora gideceğim reglim gecikti 8 gün miğde bulantım ve kasık ağrım var inşallah hamişimdir umudum yok ama sizlerin duasıyla umutlarımın yeşermesi dileğiyle benim içinde dua edebilir misiniz acaba ?????????????
dua ettim cnm senin içinde fatiha okudum Allah kabul etsin inş hamilesindir haberlerini bekliyoruz dr gidince habersiz bırakma bizi sende biz gibi bebek isteyen herkes için dua edin
tamam canım ben öyle yapayım adetim bitince okuyayımhelal edin hakknızı gecince hemen okuyacagım
selammerhaba önümüzdeki hafta doktora gideceğim reglim gecikti 8 gün miğde bulantım ve kasık ağrım var inşallah hamişimdir umudum yok ama sizlerin duasıyla umutlarımın yeşermesi dileğiyle benim içinde dua edebilir misiniz acaba ?????????????
Hoşgeldin eysaih. Sana da fatiha veriyorum, şimdilik benim sayımdan düşerek, hatta kendi dua sayımı ikiye böldüm.
Hakkını helal et.
Allah razı olsun canım, benim sayımdan düştüm.
aycanisa arkadaşımızın hayırlısıyla yuvasına dönmesi için 1001 Fatiha okuyacağız. Buna göre,
Listedekiler ve Fatiha okuma sayısı:
AsiNaz : 76
sbry : 250
minigmanig : 250
dreamer22 : 250
1.73 : 100 OKUNDU
eysaih : 75
kızlarrr ben bu aralar çok yoğunum 250 yerine 100 adet fatiha okusam olur muu önemli bi sınavım var ona hazırlanmayA çalışıyorum :26:
Olur tabi ki. 100 oku sen, geri kalan 150'yi de sbry ile 75+75 şeklinde paylaşalım. Olur mu sbry?
Olur tabi ki. 100 oku sen, geri kalan 150'yi de sbry ile 75+75 şeklinde paylaşalım. Olur mu sbry?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?