DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

adetliyken okunuyomu canım? liste hayırlı olsun

Kızlar Rabbim duanızı kabul etsin,dua kardeşliğine beni de alırmısınız:44:

Kızlar Rabbim duanızı kabul etsin,dua kardeşliğine beni de alırmısınız:44:

Hoşgeldin eysaih. Sana da fatiha veriyorum, şimdilik benim sayımdan düşerek, hatta kendi dua sayımı ikiye böldüm.
Hakkını helal et.

100 fatiha ben okudum Rabbim hayırlısıyla kabul etsin

Allah razı olsun canım, benim sayımdan düştüm.

aycanisa arkadaşımızın hayırlısıyla yuvasına dönmesi için 1001 Fatiha okuyacağız. Buna göre,

Listedekiler ve Fatiha okuma sayısı:

AsiNaz : 76
sbry : 250
minigmanig : 250
dreamer22 : 250
1.73 : 100 OKUNDU
eysaih : 75

tamam canım ben öyle yapayım adetim bitince okuyayım helal edin hakknızı gecince hemen okuyacagım

Son düzenleme:
selammerhaba önümüzdeki hafta doktora gideceğim reglim gecikti 8 gün miğde bulantım ve kasık ağrım var inşallah hamişimdir umudum yok ama sizlerin duasıyla umutlarımın yeşermesi dileğiyle benim içinde dua edebilir misiniz acaba ?????????????

dua ettim cnm senin içinde fatiha okudum Allah kabul etsin inş hamilesindir haberlerini bekliyoruz dr gidince habersiz bırakma bizi sende biz gibi bebek isteyen herkes için dua edin

dua ettim cnm senin içinde fatiha okudum Allah kabul etsin inş hamilesindir haberlerini bekliyoruz dr gidince habersiz bırakma bizi sende biz gibi bebek isteyen herkes için dua edin

canım bir topikte ramazan byunca birbirimize dua ettik ve yeni bitti.....burayı buldum geldim elbette sizler için ederim merak etmeyin çok çok teşekkür ederim tanımadğın bilmediğin halde dua ettiğin için teşekkür ederim ..... Allah razı olsun .......inşallah hamişimdir canım

aycanisa arkadaşımızın hayırlısıyla yuvasına dönmesi için 1001 Fatiha okuyacağız. Buna göre,

Listedekiler ve Fatiha okuma sayısı:

AsiNaz : 76 OKUNDU
sbry : 250 OKUNDU
minigmanig : 250
dreamer22 : 250
1.73 : 100 OKUNDU
eysaih : 75

Kızlar, listenin son hali bu. Okuyamayan varsa sayısından alabilirim.

Son düzenleme:

Merhaba rose,

aycanisa'nın 1001 Fatiha'sı bitince sana da okuyabiliriz inşallah, istersen.

kızlarrr ben bu aralar çok yoğunum 250 yerine 100 adet fatiha okusam olur muu önemli bi sınavım var ona hazırlanmayA çalışıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…