DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

tamam canım olur onu da okuyunca yazarım

Peki :)

tmm peki okuyacağım ama neye niyet ediyorzz ???

ilk sayfada aycanisa rumuzlu arkadaşımız yazmıştı. Evliliği ile ilgili problemleri varmış, evinden ayrılmış anladığım kadarıyla.
Hayırlısı ile yuvasına dönmesi, yuvasını kurtarabilmesi için niyet ediyoruz canım.

şimdi kim ne okuo ya karıştı ortalık asinaz okuo muyuz biz arkadaş okucak mı

sbrycim, dreamer22 100 Fatiha okuyacak. Sen ile ben de 75'şer Fatiha daha okuyacağız. Yani 75 tane sen, 75 tane ben.

tamamdır şekerim anlaşıldı şimdi o tamam ben okuyim diince geri hepsini okumaya karar verdi sandım o yüzden

kızlar 100 adet fatiha aycanisa kardeşimiss için okudum inşallah sıkıntılarından tez zamanda kurtulurr Allah kabul etsin....

canım bende okudum ALLAH KABUL EYLESİN VE YUVASINA EN YAKIN ZAMANDA DÖNSÜN VE MUTLU HUZURLU OLSUN YUVASI AMİN AMİN AMİN

merhaba kizlar duaya ihtiyaci olanlar icin olusturulan listeye beni de ekleyin ben de edeyim.
Benim de bir skntim var sizlerin de duasina ihtiyacim var, Rabbim hayirlisiyla kabul etsin hepimizin gonlundekini. yagmur suyunun kirleri temizlemesi gibi gitsin insallah skntilarimiz, amin.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım, sağolasın.

Kızlar, aycanisa arkadaşımız için okuduğumuz 1001 Fatiha'nın son hali aşağıdaki gibi.

Listedekiler ve Fatiha okuma Sayısı:

AsiNaz: 151 OKUNDU
sbry : 325 OKUNDU
minigmanig : 250 OKUNDU
dreamer22 : 100 OKUNDU
1.73 : 100 OKUNDU
eysaih : 75 .............................

Gördüğünüz gibi sadece eysaih arkadaşımızdan okuduğuna dair bir onay gelmedi. Onun dışında hepimiz okuduk, ne mutlu bizlere :)

Rabbim kabul etsin inşallah. eysaih'den cevap bekleyelim, ondan sonra da 2. kişiye geçelim. Kim 2. olmak istiyor, söyleyin bakalım :)

Son düzenleme:
acil bişeyinin olmasını isteyen biri varsa onda olsun sıra yoksa ben olabilirim

Kızlar, eysaih arkadaşımız 1 haftadır kk'ya girmemiş. Büyük ihtimalle mesajımı görmedi ve duayı okumadı. Bu yüzden ona verdiğim 75 Fatiha'yı geri alıyorum. Ben okuyacağım.

Günaydın,Duada ki kardeşlerim,sabahınız hayırlı olsun,gelemedim,kaç haftadır,inşaAllah takip edcem,AsiNaz dan Allah razı olsun mesaj attıda geldim,en son ne zaman okunacak,okuyayım.Beni habersiz bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…