DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

karanfil için kendi payıma düşeni okudum....Rabbim hakkında ne hayırlı ise onu nasip etsin..... Aminnnnn.....

Iyi aksamlar arkadaslar, ben burda yeniyim. Daha tam olarak nasil kullanacagimi bilmiyorum. Butun üyelere topluca bir mesaj gondermek istiyorum, bu mumkunmu, yardimci olursaniz sevinirim.

kizlar ben hastayim ama yakin bir zamanda bitcek reglim acelesi yoksa cumartesi gunu okuyabilirim ancak ya da dua icin niyet edip okuyabilir miyim? tabii karanfil16 arkadasimizinda icine siner mi bu sekilde okumam onu da merak ediyorum :)

Dün gece çok kötüydüm. Kalbimin yarası geçmiyor. İnşallah Rabbim iyileştirir. Ya şafi okuyorum. İyileşmek için. Daralıyorum

Dün gece çok kötüydüm. Kalbimin yarası geçmiyor. İnşallah Rabbim iyileştirir. Ya şafi okuyorum. İyileşmek için. Daralıyorum

esındenmı ayrılıyordun sen nolmustu?
nedır senı 3 gunlukd unyada bu kadar uzen?

kizlar ben hastayim ama yakin bir zamanda bitcek reglim acelesi yoksa cumartesi gunu okuyabilirim ancak ya da dua icin niyet edip okuyabilir miyim? tabii karanfil16 arkadasimizinda icine siner mi bu sekilde okumam onu da merak ediyorum :)

hayatım bende regliyim ama dua niyetine okuyabiliyorsun sorun yok

saydıan bende emın olamadım google baktım bulamadım ya vedud ıcın sayıyı

bende baktım internetten bende bulamadım,nurlumda bilmiyormuş neyse artık ALLAH içimizdekini görüyor önemli olan niyet

anlatmıyor ama anladıgım kadarıyla birine aşık olmuş sanırım :44: hayırlısı olsun ne diyelim

3 gunluk dunyada bunun ıcın bu kadar uzulmeye degermıkı ya
hıcte bıle bı erkek ıcın o kadar canımı yıyemem

Okudum, Allah kabul etsin. Gönlüne , aklına en hayırlısını yerleştirsin.

ayy kızlar sız muthıssınız ya, benıde aranıza alın neoluuuuur....

:)) alırız neden almayalım

3 gunluk dunyada bunun ıcın bu kadar uzulmeye degermıkı ya
hıcte bıle bı erkek ıcın o kadar canımı yıyemem

yaani bende açıkçası yiyemem ama belki yaşımdan dolayı böyle düşünüyorumdur bilemedim şimdi :44:

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

karanfil16 için 1001 Fatiha suresi + 16.641 'Ya Vedud' okuyoruz.

Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat

Şöyle Niyet Ediyoruz:
Karanfil'in gönlündekine karanfili sevdir Rabbim( hayırlıysa elbet). Karanfile bir adım atsın, atmicaksa umut vermesin Karanfile ilgisini sözel olarak belirtsin.
Bu işin oluru yoksa Onu karanfile unuttur Allahım.

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 1115 'Ya Vedud! esması, + 77 Fatiha Suresi

sey_ren : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

assia baby : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

sbry : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

Debusi : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi OKUNDU

_laurana_ : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

masal_gibi : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi OKUNDU

CuteMom : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

nurlum : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi OKUNDU

pupilla34 :1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

askitotomsu : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

tukenmeyenumutlar: 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

mehtap51 : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

sevcan... : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi OKUNDU

EylulAksami : 1109 'Ya Vedud' esması, + 66 Fatiha Suresi

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu.
8. AsiNaz 1001 fatiha suresi + 16.641 kez 'Ya Latif' okundu.
9. karanfil16
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. sey_ren
15. toprakdates silindi.
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. sbry
19. yavrucugum silindi.
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu
23. sevcan...
24. EylulAksami

benm Hikayem karışık. Eski sınıf arkadaşıma aşığım. Onu facebook da buldum yıllar sonra ve ona aşkımı itiraf ettim. Nasıl yaptığımı bende bilmiyorum. O bir Pakistanlı. Neyse bu şok oldu falan. Kendisi almanyada yani ben almanyada büyüdüm. Ailem hâlâ orada burda Türkiye de ise okuyorum şu an üniversite son sınıf. Tatilde almanyaya ailemin yanına gidince onunla buluştuk. Elektrik hissettim. Oda hoslanmasa gelmezdi diye düşündüm. 2 kez buluştuk hemde. 2. Buluşma ben türkiyeye geti donmeden gerçekleşti. O tatile pakistana memleketine gitmişti tatilde ben almanyadayken.ilk buluşmada bunu bana söylemişti. Neyse bu döndü pakisyandan ve 2.kez buluştuk. 2. Buluşma daha bi değişik ti. Orda iyice hissettim bana bişeyler hissettiğini. Çekiniyordu benim gibi yüzüme bile bakamio du benim gib. donra ayrilirken ona sarıldım ama ne sarılmak! Sevgililer gibi. Göğsüne yaslandim sımsıkı. Oda afalladi etkilendi bayaa.neyse ben işte türkiyeye geri döndüm okulum var burda. Facebook tan ona yazmaya devam ettim. Ama o nette pek konuşmayı sevmio. Hele duygularını açıkça belirtmio. kac kere seni seviyorum dedim. Gurur murur kalmadı. Ve ona geçen hafta bir mektup yazdım facebook aracılığıyla. Tüm düşüncelerimi duygularımi yazdim ve ondanda bana ne düşündüğünü söylemesi ni rica ettim. Ultimatom gibi yani. Cevap yazdı bana: seni anlıyorum ama memlekette biri var onunla sözlü gibi bişeyiz. Dedi! BaşımdaN aşağı kaynar sular döküldü sannki ona nasıl anlatırım bu durumu dedi. Seviyor musun onu diyorum cvp vermio. Offf öyle dardayimki. Geçen hafta oldu bu. Ellerim ayaklarım titredi.çelişki li konuşması beni delirtiyor. Bende gönlü var gibi ama umut vermek de istemem diyo bulustugumuz da ona sormuştum kız arkadaşın var mı diye yok demişti. Ne dusunecegimi şaşırdım. sadece onu düşünüyorum sabah onla kalkıyorum gece onunla yatıyorum. unutamam onu. Nolur dua edin o kadar ihtiyacım var ki

onu çok seviyorum ve onunda ilgisini hissediyorum buda beni Mahfediyor Nolur dua edin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…