- Konu Sahibi assia_baby
-
Dün okuyamadım bu hafta vizelerim var ders çalışıyordumm.. 2de doktor randevum var işim bitsin gelir gelmez tamamlıcam şuan yarım, burdan bildircem :107:
bitmiş sanırsam yenı lıste yayınlancakmıs
asinaz ın duaları tamamlandımı şimdi arkadaşlar.
ben bir şey anlamadım da.
tamamlanmadıysa alabilirim kalanından.
tamam cnm seni okudu saydım okuyacagına güvendigim için
:)))) bitirdim şimdi
Bir kişinin yerine ben okuyabilirim bu gece .
asinazın dualarını bitirdim allah kabul etsin inşallah
:)))) bitirdim şimdi
yok kızlar yaa 2 kişiye ulaşamıyorum onların yerine okumak isteyen biriilerini arıyorum sonra bitecek liste((
Canım sen biraz bekle bakalım , Sevcan okurum demişti. Tekrar konuya bakarsa , alır sanırım. Başka kızlarda alabilir. Biraz saat ilerlesin ,alan olmazsa öyle sen oku.Diğerini de ben kendime okuyayım bari. :))
Bu arada, karanfil, senin için 1001 Fatiha okuyalım. Allahın isimlerinden de sen seç istersen.
Canım sen biraz bekle bakalım , Sevcan okurum demişti. Tekrar konuya bakarsa , alır sanırım. Başka kızlarda alabilir. Biraz saat ilerlesin ,alan olmazsa öyle sen oku.
Hatta alan olmazsa onu da ben okuyabilirim. Çok bişey değil .
Burda amaç birbirimize , tanımadığımız halde dua etmek , kimin duası kabul olur bilinmez . Yoksa kendimize zaten elimizden geldiğince ediyoruz dua . Yine de sen bilirsin tabi canım.
Canım sen biraz bekle bakalım , Sevcan okurum demişti. Tekrar konuya bakarsa , alır sanırım. Başka kızlarda alabilir. Biraz saat ilerlesin ,alan olmazsa öyle sen oku.
Hatta alan olmazsa onu da ben okuyabilirim. Çok bişey değil .
Burda amaç birbirimize , tanımadığımız halde dua etmek , kimin duası kabul olur bilinmez . Yoksa kendimize zaten elimizden geldiğince ediyoruz dua . Yine de sen bilirsin tabi canım.
sevcan benım arkadasım ben ona soylıyeyım gormuyordur sımdı olmazsa bende okuyabılırım asınaz ıkı kere okkumasın kendıne
yok kızlar yaa 2 kişiye ulaşamıyorum onların yerine okumak isteyen biriilerini arıyorum sonra bitecek liste((
Diğerini de ben kendime okuyayım bari. :))
Bu arada, karanfil, senin için 1001 Fatiha okuyalım. Allahın isimlerinden de sen seç istersen.
brini aldım canım ksmetse yarın sabaha bitirmiş olurum...
Teşekkür ederim nurlum. Okuduklarının sevabını, Rabbim ölmüşlerinin ruhuna hediye olsun.
Sen de sağol assia baby'ciğim. Senin de okuduklarının sevabını, Rabbim ölmüşlerinin ruhuna hediye eylesin.
Çok teşekkür ederim EylülAksami. Senin de okuduklarının sevabını, Rabbim ölmüşlerinin ruhuna hediye eylesin.
Benim için baya uğraştın, sağolasın canım. Hakkını helal et.
Her birinizden Allah razı olsun kızlar. Yukarda da yazdığım gibi, okuduklarınızın sevabını, Rabbim ölmüşlerinizin ruhuna da hediye eylesin.
canımsınn sağol valla helal et hakkını çok yüklenmiş olduk sana :26:
Diğerini de ben kendime okuyayım bari. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?