DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Diğerini de ben kendime okuyayım bari. :))

Bu arada, karanfil, senin için 1001 Fatiha okuyalım. Allahın isimlerinden de sen seç istersen.

Bir kişinin yerine ben okuyabilirim bu gece .

Teşekkür ederim nurlum. Okuduklarının sevabını, Rabbim ölmüşlerinin ruhuna hediye olsun.

asinazın dualarını bitirdim allah kabul etsin inşallah

Sen de sağol assia baby'ciğim. Senin de okuduklarının sevabını, Rabbim ölmüşlerinin ruhuna hediye eylesin.

:)))) bitirdim şimdi

Çok teşekkür ederim EylülAksami. Senin de okuduklarının sevabını, Rabbim ölmüşlerinin ruhuna hediye eylesin.

yok kızlar yaa 2 kişiye ulaşamıyorum onların yerine okumak isteyen biriilerini arıyorum sonra bitecek liste ((

Benim için baya uğraştın, sağolasın canım. Hakkını helal et.

Her birinizden Allah razı olsun kızlar. Yukarda da yazdığım gibi, okuduklarınızın sevabını, Rabbim ölmüşlerinizin ruhuna da hediye eylesin.

Bu arada, karanfil, senin için 1001 Fatiha okuyalım. Allahın isimlerinden de sen seç istersen.
Canım sen biraz bekle bakalım , Sevcan okurum demişti. Tekrar konuya bakarsa , alır sanırım. Başka kızlarda alabilir. Biraz saat ilerlesin ,alan olmazsa öyle sen oku.
Hatta alan olmazsa onu da ben okuyabilirim. Çok bişey değil .
Burda amaç birbirimize , tanımadığımız halde dua etmek , kimin duası kabul olur bilinmez . Yoksa kendimize zaten elimizden geldiğince ediyoruz dua . Yine de sen bilirsin tabi canım.

Güzel gönlüne teşekkür ederim. :)
Tamam bekleyelim az daha.
Zaten, karanfil şu an online değil, hangi esmayı okumamızı ister, ona da bir sorayım dedim.

sevcan benım arkadasım ben ona soylıyeyım gormuyordur sımdı olmazsa bende okuyabılırım asınaz ıkı kere okkumasın kendıne

helal olsun ne demek bir kişinin yerine sen okursan birse sevcan sanırım okuyabilirim demiş senin listen tam sayıyla bitmiş olur bende emekliye ayrılabilirim bu sebeple

Amin canım.. Seninde dileklerin en kısa sürede hayırlısıyla olur inşallah.

canımsınn sağol valla helal et hakkını çok yüklenmiş olduk sana :26:

Aşk olsun olur mu hiç ben seve seve okuyorum Rabbimde kabul ederse benden mutlusu olmaz.

hatta ya latifi bitirdim. fatiha kaldı muhtemelen akşam oda biter... ama sabah diyorum garanti olsun diye. Karanfil için yeni listeyi yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Esmalardan ya vedud veya ya Latif. Karar veremedim. sevgi için ya vedud okunur. Ya Latif ise hacetler için hertürlü. Bilemedim şimdi. :26:

AsiNaz için 1001 fatiha suresi + 16.641 kez ' ya latif ' çekiyoruz tesbihle (öncesinde 10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat
bunları yapıp payımıza düşen tesbıhı cekiyoruz)

niyetimiz:
AsiNaz'ın gönlündeki derdini olumlu ve hakkında hayırlı olacak şekilde değiştirmesi,ağrılarına psikolojik sorunlarına çare bulmak,helalinden para kazanabilecegi bir iş kapısının açılması,kpss'de hakkında hayırlı sonucu alması ve hayırlı sorunsuz bir biçimde gönlündekiyle evlenebilmesi.

*******Listemiz*******

masal_gibi: 66 fatiha,933 'ya latif' OKUNDU

Rainbyte :55 fatiha,924 'ya latif'OKUNDU

sey_ren : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

assia baby : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

EylulAksami : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

sbry : 55 fatiha,898'ya latif'OKUNDU

Debusi : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

_laurana_ : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

CuteMom : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

nurlum : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

pupilla34 : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

karanfil16 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

askitotomsu : 55 fatiha,924'ya latif' (950 YA LATİF,55 FATİHA) OKUNDU

kuzucukuzucuk : 55 fatiha,924'ya latif'

tukenmeyenumutlar:55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

mehtap51 : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

sevcan... : 110 fatiha,1848'ya latif'OKUNDU

************************************************** *******************************

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. sbry
19. yavrucugum
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu

( arkadaşlar listemiz budur yanlış yaptıgım bişey olmuşsa affola,dualarımızı ne kadar kısa sürede bitirirsek o kadar çabuk diğerlerine sıra gelir ayrıca daha öncede yazdıgım gibi ekstra içinizden gelen bir dua olursa okuyabilirsiniz ALLAH şimdiden hepinizden razı olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…