- Konu Sahibi assia_baby
-
Kızlar adet oldum bıtıyor gusul alıyorum gun ıcınde bır daha kanama o yuzden okuyamadım bugun 2. gun gusulsuz oluyor dıye okumadım bu aksam okuyacagım lısteden cıkarmayın benı
Canim 2 gun önce biraz gec vakitte aksam koyuldu liste onun icin bazi insanlar icin 2ci gun bugun, yarinda 3cu gun diye dusunenler olabilir.3 günde okunmayacakmıydı sanki yine uzadımı ne :44:
Payima dusenleri okudum.Debusicim kardesin icinde niyet ettim, ALLAH HAYIRLISIYLA senin o guzel gönlune göre versin guzel kalpli kardesim.Senin kardesininde öyle,HAYIRLISIYLA bebislerine kavussun tez bir vakitte,bebek hasreti sona ersin.INSALLAH ALLAH HAYIRLISIYLA kabul etsin. AMIN! AMIN! AMIN!
Kızlar, üstteki listeyle ilgili son mesajları bekliyorum. Okundu veya okunmadı gibi.
Büyük ihtimalle yarın akşam yeni listeye geçmiş oluruz, inşallah.
Merhaba kızlar okumamı bitirdim biraz geç oldu ama kusura bakmayın , Allah kabul etsin inşallah.
Cnm listeye Ben de katilabilirmiyim.Ne okuyacagimi ve kac gun icinde okuyacagimi da yazarmisin.INS Ben de okuyabilirim...
Ben de katılabilirim eğer kaç tane okuyacağımı söylerseniz
Bayanlar, şu an laurana'dan niyetiyle ilgili mesaj bekliyorum.
Galiba topiğe giremedi, yoksa mutlaka yazardı. Yarın inşallah girerse listeyi başlatırız.
Allaha'a emanet olun. Allahım işlerinizi kolaylaştırsın, gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?