DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

Ayşe Yeniay için 1001 Fatiha suresi + 3669 'Ya Vahid' okuyoruz.

Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat

Şöyle Niyet Ediyoruz:
Allahım, Ayşe Yeniay isimli dua kardeşimizin hamileliğinin sorunsuz ve kolay bir şekilde geçmesini, evladının sağlıklı, sıhhatli bir şekilde dünyaya gelmesini ve bebeğinin doğumunun kolay ve hayırlı bir şekilde gerçekleşmesini nasip et.[/U]

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 100 'Ya Vahid' esması, + 30 Fatiha Suresi OKUNDU

Debusi : 95 'Ya Vahid' esması, + 35 Fatiha Suresi

sey_ren : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

assia baby : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

sbry : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

agustos72 : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi OKUNDU

masal_gibi : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

CuteMom : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

nurlum : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi OKUNDU

pupilla34 :193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

askitotomsu : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

tukenmeyenumutlar: 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi OKUNDU

mehtap51 :193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi OKUNDU

sevcan... : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

EylulAksami : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

Emeralda001 : 193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

okarauzum :193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi OKUNDU

karanfil16 :193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

nazliesma :193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi OKUNDU

tanemmmmm :193 'Ya Vahid' esması, + 52 Fatiha Suresi

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu.
8. AsiNaz 1001 fatiha suresi + 16.641 kez 'Ya Latif' okundu.
9. karanfil16 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Vedud' okundu.
10. golge1004 ertelendi.
11. Debusi 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Fettah' okundu.
12. _laurana_
13. isyan123
14. sey_ren
15. toprakdates silindi.
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. sbry
19. yavrucugum silindi.
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu
23. sevcan...
24. EylulAksami
25. CuteMom
26. Emeralda001
27. okarauzum
28. nazliesma
29. tanemmmmm
30. agustos72

dua listesinde ısyan yok ama yanlıs degılmı lıste

ben cektım tesbıhlerımı canım duserdık yoksa

ben okumadım canım öğlen molamda okucam ben eksik okuyim benden düşelim istersen

ben ustume dusenlerı okudum Allah kabul etsın

Buraya kadarmış, benim masalımda burada bitti arkadaşlar. Tek taraflı bir masaldı bu. Sizlerden dua istemiştim Allah razı olsun sizlerden. Demekki nasipte yokmuş. Çok ağladım bu akşam. Gözlerimin halini görseniz korkarsınız. Nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Sizlerden dua bekliyorum. Bu kardeşinizi duanızda unutmayın... Rabbim dayanma gücü versin unuttursun diye....

ALLAH yardımcın olsun cnm benim.. zamana bırakmalısın ALLAH hakkında hayırlısını verecektir

canım hakkında hayırlı ne ise o olsun....Rabbim ; seni sevebilecek mutlu olabileceğin birini nasip etsin.... AMİN....

ALLAH yardımcın olsun cnm benim.. zamana bırakmalısın ALLAH hakkında hayırlısını verecektir

canım hakkında hayırlı ne ise o olsun....Rabbim ; seni sevebilecek mutlu olabileceğin birini nasip etsin.... AMİN....

Çok sağolun canlarım benim. Bu güzel dualarınız umarım Rabbim katında kabul olur. Allah sizleride güzelliklerle karşılaştırsın. amin...

Karanfil canım hakkında hayırlı olan buymuş demek ki.
Allah sabır versin , kalbini , ruhunu ferahlatsın. Çok çok güzel günler nasip etsin inşallah.

Allah nasip ederse san bu gece cevap yazacagım canım,hakkını helal et son zamanalrda yoruldugumu hissediyorum artık kafamı toplayım yazacagım bolca dua et,hakkında bu hayırlı ise buna isyan etmenin Allahın sana bahşettigi o güzel gözlerinin aglaması neden,her acı geçer bir bıçak yarası birde ölüm acısı unutulmaz,inan bana yaşadıkların senin için çok büyük belki bizler bunun acısını anlayamayız (en azından ben karşılıksız sevilmesemde sevdigimi kendi ellerimle topraga verdim)belki ama acı çekmenin ne demek oldugunu sen kadar biliyorum canım,lütfen bir kendine gel isyan ediyorsun şu an,oysa şu fani hayatta hepimizin kiracı oldugunu düşünürsek ne çok aglanacak şeyler var bir bilsen
Bu gece hem içimi dökecek hem aglayacak hem güleceksek ben ilerleyen saatlerde gelecegim belkide beni ilk kez bu kadar bıkkın yazarken okuyacaksın o yüzden kalk elini yüzünü yıka derin bir nefes al ve Allaha yaşadıgın sana saglıklı bir beden verdigi için dua et en azından içindeki acıyı alması için dua et ama yalvarma inan bana O'n yalvaracak çok daha önemli mevzularımız var

ya vahid i çektim Fatihaları okumadım canım hastalandım çünkü bilgin olsun dağıtırsın kızlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…