- Konu Sahibi assia_baby
-
tamam ne okumam gerektiğini yazarsan hemen okuyabilirim...
ben cektım tesbıhlerımı canım duserdık yoksa
ben okumadım canım öğlen molamda okucam ben eksik okuyim benden düşelim istersen
Buraya kadarmış, benim masalımda burada bitti arkadaşlar. Tek taraflı bir masaldı bu. Sizlerden dua istemiştim Allah razı olsun sizlerden. Demekki nasipte yokmuş. Çok ağladım bu akşam. Gözlerimin halini görseniz korkarsınız. Nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Sizlerden dua bekliyorum. Bu kardeşinizi duanızda unutmayın... Rabbim dayanma gücü versin unuttursun diye....
Buraya kadarmış, benim masalımda burada bitti arkadaşlar. Tek taraflı bir masaldı bu. Sizlerden dua istemiştim Allah razı olsun sizlerden. Demekki nasipte yokmuş. Çok ağladım bu akşam. Gözlerimin halini görseniz korkarsınız. Nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Sizlerden dua bekliyorum. Bu kardeşinizi duanızda unutmayın... Rabbim dayanma gücü versin unuttursun diye....
ALLAH yardımcın olsun cnm benim.. zamana bırakmalısın ALLAH hakkında hayırlısını verecektir
canım hakkında hayırlı ne ise o olsun....Rabbim ; seni sevebilecek mutlu olabileceğin birini nasip etsin.... AMİN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?