DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

422 Ya Şafi esması, 1 Fatiha, 3 İhlas okudum senin için hayırlısıyla kolaylıkla ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın İnşaallah

yasemin2014: 422 ya şafi. 1 fatiha. 3 ihlas okudum allah kabul etsin hayırlı dogumlar

00Turkuaz: 422 Ya Şafi esması, 1 Fatiha, 3 İhlas okudum senin için hayırlısıyla kolaylıkla ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın İnşaallah

agustos72: poetccry için 422 ya şafi 3 ihlas 1 fatiha okudum Allah kabul etsin

askitotomsu: 422 ya Şafi 1 Fatiha İhlas okudum

arkadaşlar poeticcry dua için destek olalım lütfen
sonra da kalemero için dua edeceğiz inşallah

Poeticcry icin 422 Ya Şafii , 3 ihlas,1 fatiha ve bazı surelerden 7'şer defa okudum . Allah saglikla , hayirlarla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. .

422 ya şafi 3 ihlas 3 fatiha 3 inşirah 3 ayetel kursi okudum Allah ne sıkıntısı varsa alsın sağlıklı bir evlat nasip etsin

Debusi: 422 ''Ya Şafii'' 3 ihlas 1 fatiha okudum

kalemero: 422 ya şafi 3 ihlas 3 fatiha 3 inşirah 3 ayetel kursi okudum

nurlum: 422 Ya Şafii , 3 ihlas,1 fatiha ve bazı surelerden 7'şer defa okudum

yasemin2014: 422 ya şafi. 1 fatiha. 3 ihlas okudum allah kabul etsin hayırlı dogumlar

00Turkuaz: 422 Ya Şafi esması, 1 Fatiha, 3 İhlas okudum senin için hayırlısıyla kolaylıkla ve sağ salim bebeğini kucağına alırsın İnşaallah

arkadaşlar poeticcry dua için destek olalım
sonra da kalemero için dua edeceğiz inşallah

arkadaşlar
yarın regaib kandili
5. hatmimizi yarın bitirmek ve hatim duası yapmak istiyoruz
ancak 22. ve 23. cüz okunmadı
yarına okuyabilecek olan varsa önemle destek bekliyoruz
hem hatimde payınız da olur

Hayırlı kandiller bayanlar. Rabbim bu geceki dualarınızı hayırlısıyla mübarek katında kabul eylesin.
Poeticcry için, 422 Şafi esması, 1 Fatiha, 1 Ayetel Kursi okudum az önce. Mübarek Regaib kandilinin hürmetine Rabbim kabul etsin. Ve doğumunu kolaylaştırsın. Hayırlara vesile etsin inşallah. Sağlıkla kucağına al bebeğini. :)

kızlarrrrrr günaydınn dün giremedim hepinizin kandilini kutluyorum hayırlara vesile olsun Rabbim hayırlı kapılarımızı açsın ettiğimiz dualarımızı kabul etsinn

AsiNaz: 422 Şafi esması, 1 Fatiha, 1 Ayetel Kursi okudum

Debusi: 422 ''Ya Şafii'' 3 ihlas 1 fatiha okudum

kalemero: 422 ya şafi 3 ihlas 3 fatiha 3 inşirah 3 ayetel kursi okudum

nurlum: 422 Ya Şafii , 3 ihlas,1 fatiha ve bazı surelerden 7'şer defa okudum

yasemin2014: 422 ya şafi. 1 fatiha. 3 ihlas okudum

00Turkuaz: 422 Ya Şafi esması, 1 Fatiha, 3 İhlas okudum

poeticcry, diğer arkadaşa geçelim mi biraz daha beklememizi ister misin canım

Son düzenleme:
kalemeronun duası ve isteği:

Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım özge arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım özgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı kıl birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle.ailelerimize sağlık mutluluk ve bol kazanç ver Rabbim... Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

1001 fatiha zorluktan ve sıkıntıdan kurtulmak için esmalar ve okuyabilecek olanlar yasin bunu özellikle çokk istiyorum namaz kılan arkadaşlarım hacetinize benide ekleyin şimdiden allah razı olsun

kızlar, 1001 fatiha için muhtemelen kişi başı 170 fatiha okunması gerekecek, daha fazla okumak isteyen de okuyabilir
diğer esma, yasin vs okumak isteyenler ekleyebilir

170 fatiha ben başlıyorum arkadaşlar allah dualarımızı ve okuduklarımızı kabul eylesin. Bugün öglen yasinde okumaya çalışacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…