Kuzum bende 33yasindayim 1yildir cocugum olmuyor.hem biliyormusun annemde beni 7yil sonra kucagina almis.nasip Iste.inanki nezaman dua etsem benim durumumda olanlarada nasip et diyorum.Allah yuzunu, yuzumuzu guldursun.aminaminnnnn......5 yıldır uğraşıyoruz yaşım 35 o yüzden korkularım
Yıllarca bende bu sorularla cevaplarla boğuştum . Kendi kendime söz verdim bebeğim olursa birgun ne surekli fotosunu yayınlayacağım ne hamile fotolarımı milletin gozune sokacağım nede olduğunda her anını arkadaşlara anlatmayacağım.. Çok cnm yandı çook ağladım dort sene . Öncesinde 3 senelik korunma surecimiz ..6 yılı bitmiş evlilik çocuk yok herkese vazifeymiş gibi sormaya çekinmiyorlar bende gülerek olmuyor derdim herkese ama herkese dedim.en çok eşim adına uzuluyordum .hiç imada dahi bulunmadı sağolsun olmasın napalım biz birbirimize yeteriz derdi hep daha çok uzulurdum. Kedimizi bebek gibi sevdikçe ölmek isterdim hep. Birde malum 30 yaş ustu stres vs eklendi gitgide. Okulda evde heryerde mutsuzdum.avm de en ust kata çıkmıyordum içim yanıyordu bebek mağazalarını görünce. Yaz gelmişti. Eşimle tatile çıkacaktık .fonuşte tüp bebek bla bla yine de umudum yoktu.tup bebeklede olacağını duşunmuyordum.kimseyle gitmek istemedim tatile herkesin çocuğu var çunku atkadaşlarımızın.bikiniler havlular yazlık kıyafetler istifledim hiç normal lmayacak sayılarda. Adetimi olup bitince tam denk geliyordu zaten 45-50 günde bir adet oluyordum oda tatile denk gelmemeliydi yoksa yaz tatilim zehir olarak okula donmem. Gerekecekti. Ve ağustos 4 olmasına rağmen gelmedi kırmızılar pcosum pcos olalı bu kafa gecikmemişti.artık yuzunu görmeye tahammülüm olmayan o idrar testini imkansız almayacaktım.yine diyordum iyice dengesizleşti iyice çığırından çıktı pcosum o iğrenç testler bana iki çizgi sunmaz.ağladım ısrarlar karşısında yapmıcaktım böyle bi umut da olsa adet olana kafa onu taşımak dünyada yuzunu gulduren tek şey oluyor.bilmeyen anlamaz o duyguyu bir dakika fazlada olsa yaşamalıydım . Vee teyzem yemin verdirdi sen sadece damalat bakma tamam dedi çunku cidden tek çizgi fobim vardı veee herkes ağladı o çift çizgi de. Napacaktım nolacaktı ellerim titriyordu zangır zangır . Canmmm anlatmak istediğim ağır depresyon ilaçları kullandım ağır bir anksiyete vastası olup çıkmıştım olmadıkça bebeğim sigaram vs iyice arttırdım .ve cidden ummadığım anda gelmişti bebeğim yine geçen ekim ayında ustune boş gebelik geçirmiştim iyice umutsuzdum olsa bile durmuyordu vucudumda sorun vardı. Ama oldu işte hala ruyadayım gibi hersabah gerçekmi ruyamı die sorguluyorum uya unca .emin ol çook kişi bunları yaşıyor insan yalnız sansada kendini . İnşallh sana da bebeğin sürpriz yapacak nolur ben gibi diplerde gezme kendime çom zarar verdim sen yapmaallahım;
ne olur ama ne olur duamı hayırlı ise tez zamanda kabul et..beni ve eşimin de anne-baba olmamızı , arkamızdan dua edicek evlat sahibi olmamızı nasip et (amin)
çabalamaktan yoruldum ,çevreme mutluymuşum rolü yapmaktan yoruldum
herkesin ama herkesin bebeğini çok seviyorum içime sokarak koklayarak seviyorum
ben kıskanç değilim kimsenin mutluluğunda gözümde yok
ama nedeeeeeeen nedenn ben demekten kendimi alamıyorum nasıl kurtulcam bu düşünceden bilmiyorum
kendimi bile tanımıyorum bazen kendi düşüncelerimden korkuyorum.....
ne yaptıysak olmadı paramız da gitti maneviyatımız da gitti.....
içimden bağırmak geliyor hemde şimdi şuanda sabahın 5 buçuğunda camı açıp bağırmak istiyorum
sürekli içimde iki kişi var gibi hissediyorum ...ikisi aynen şöle konuşuyor :
1-bıktım insanların bana acıyarak bakmasından ....
2-hayırrrrrrrrr bana öle geliyor kimsenin bana acıdığı yok yanımda olmaya çalışıyolardır..
1-bıktım arkadaşlarımın kuzenlerimin akrabalarımın hamile olmasından ve bunu ilk bana sölemelerinden
2-hayat bu benim olmuyo diye kimsenin olmasın mı allahh korusun allah kimseye aratmasın
1- zaten bebeği olan arkadaşlarımın bana ayyy ben ikiciyide yapıcam die yüzüme yüzüme sölemesinden
2-o arkadaş benim durumu anlamaz ondan istemeden sölemiştir heralde .
1-bıktım herkesin bebesinin konuşmasını yürümesini diş çıkarmasını hasta olmasını otuna bokuna kadar
facebooka instagrama oraya buraya heryere koymasından
2-benim bebeğimde olsa bende koyardım bütün resimleri öle deme gayet güzel paylaşım bunlar
sanırım aklımı kaybetmek üzereyim içimdekileri buraya yazmak istedim neden yaptığımı bile bilmiyorum
sanki birileri yazdıklarımı okuyunca ben rahatlıaycam ...............
Tedavi gördünüz mü?aminnnnn......5 yıldır uğraşıyoruz yaşım 35 o yüzden korkularım
aminnnnn......5 yıldır uğraşıyoruz yaşım 35 o yüzden korkularım
allahım;
ne olur ama ne olur duamı hayırlı ise tez zamanda kabul et..beni ve eşimin de anne-baba olmamızı , arkamızdan dua edicek evlat sahibi olmamızı nasip et (amin)
çabalamaktan yoruldum ,çevreme mutluymuşum rolü yapmaktan yoruldum
herkesin ama herkesin bebeğini çok seviyorum içime sokarak koklayarak seviyorum
ben kıskanç değilim kimsenin mutluluğunda gözümde yok
ama nedeeeeeeen nedenn ben demekten kendimi alamıyorum nasıl kurtulcam bu düşünceden bilmiyorum
kendimi bile tanımıyorum bazen kendi düşüncelerimden korkuyorum.....
ne yaptıysak olmadı paramız da gitti maneviyatımız da gitti.....
içimden bağırmak geliyor hemde şimdi şuanda sabahın 5 buçuğunda camı açıp bağırmak istiyorum
sürekli içimde iki kişi var gibi hissediyorum ...ikisi aynen şöle konuşuyor :
1-bıktım insanların bana acıyarak bakmasından ....
2-hayırrrrrrrrr bana öle geliyor kimsenin bana acıdığı yok yanımda olmaya çalışıyolardır..
1-bıktım arkadaşlarımın kuzenlerimin akrabalarımın hamile olmasından ve bunu ilk bana sölemelerinden
2-hayat bu benim olmuyo diye kimsenin olmasın mı allahh korusun allah kimseye aratmasın
1- zaten bebeği olan arkadaşlarımın bana ayyy ben ikiciyide yapıcam die yüzüme yüzüme sölemesinden
2-o arkadaş benim durumu anlamaz ondan istemeden sölemiştir heralde .
1-bıktım herkesin bebesinin konuşmasını yürümesini diş çıkarmasını hasta olmasını otuna bokuna kadar
facebooka instagrama oraya buraya heryere koymasından
2-benim bebeğimde olsa bende koyardım bütün resimleri öle deme gayet güzel paylaşım bunlar
sanırım aklımı kaybetmek üzereyim içimdekileri buraya yazmak istedim neden yaptığımı bile bilmiyorum
sanki birileri yazdıklarımı okuyunca ben rahatlıaycam ...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?