Dua önerilerinizi ve dualarınızı bekliyorum

unutmabenicicegi

Kalbiniz gibi geçsin ömrünüz...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
2.145
5.232
73
Öncelikle merhabalar o kadar dardayım ve zor bir durumdayım ki anlatamam (özel hayatımla ilgili şeyler)
Çok yoruldum inanın ne yapabilirim bilmiyorum
İki kişi arasında kaldım (baba ,eş , kardeş vs)
Neler okuyabilirim nasıl aralarını düzeltebilirim bilmiyorum ikiside inat
Aralarının düzelmesi ve içinde bulunduğum sıkıntılı durumdan kurtulmak için neler okuyabilirim
Sıkıntılarımın bitmesi için dualarınızı ve dua önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar o kadar dardayım ve zor bir durumdayım ki anlatamam (özel hayatımla ilgili şeyler)
Aralarının düzelmesi ve içinde bulunduğum sıkıntılı durumdan kurtulmak için neler okuyabilirim
La İlahe İlla Ente Subhaneke İnni Kuntu Minezzalimin
icinizden surekli bu zikri cekin. bir de esmaul husnalarda sıkıntı icin cekilen esmalar var aklımda degil simdi internetten bakıp sıkıntılı durumlarda hangileri cekiliyorsa onları cekebilirsiniz. ama mesela kac kere cekilmesi lazım ise ona göre cekin.
Allah gonlunuze ferahlık versin sıkıntınızı def etsin. sıkıntılı durumda Allaha yonelmek ne guzel nasiptir eminim huzuruna cagirdiysa bos da cevirmeyecek

Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ni’mel mevla ve ni’men nâsîr

La hâvle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim

Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr

La ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin

Ya Allah
Ya Fettah
Ya Latif
Ya Vekil

Şuan aklıma gelenleri yazdım. Gün içinde sürekli okuyumaya gayret edin.Seher vakti, gece teheccüde, 5 vakit namaz sonraları dua edin. RABBİM yar ve yardımcınız olsun. Tez günde ferah, huzurlu, afiyetli günler yaşamanız nasip olsun aminnnnn 🤲🏻

Back
X