Dua topigi

K KurkmantoluS niyeti için okudum Allah kabul etsin inşallah duaları kabul olsun zeyno genc

K KurkmantoluS Şerife canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin tez günde aminnnn zeyno genc

K KurkmantoluS Canım niyetine okudum inşallah en kısa zamanda kavuştursun Rabbim oğlunuzu size zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum. Şu Ramazan hütmetine oğlunu rabbim size bağışlasın zeyno genc

K KurkmantoluS serifecigim Rabbim duanı kabul etsin hepimizin duasindasin

Mübarek günler hürmetine kabul olmuş dualardan olsun

zeyno genc arkadaşımın niyetini okudum bağışladım

K KurkmantoluS niyetine annem ve ben okuduk Rabbim evladigi saglikla sana bağışlasın şerifem

zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun oğluna
Kalıcı şifalar versin inşallah
zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah zeyno genc

K KurkmantoluS niyeti için okudum
Allah kabul etsin
zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum canım rabbim evladını sana bağışlasın birlikte uzun yıllarınız olsun inşallah zeyno genc

K KurkmantoluS niyeti için okudum Allah kabul etsin inşallah duaları kabul olsun zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah Adem Mete’yi sizlere sağlıkla bağışlasın inşallah zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine bagisladim. Allah kabul etsin. zeyno genc
Rabbim kalici sifa nasip etsin

Okudum Allah kabul etsin inşallah
İlk dua sırasının ben olduğumu bilmiyordum. İstemsizce duygulandım. Allahım bu mübarek günde sizlerden kat kat razı olsun inşallah. Gerçekten hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Allahım ne muradınız varsa hayırla versin hepinize de inşallah. Sizin gibi güzel insanların hürmetine metem o hastaneden sağ salim çıkacak ben inanıyorum. Çok çok teşekkür ederim Allahım kabul buyursun dualarınızı

zeyno genc teşekkür ederim

K KurkmantoluS niyetine okudum Allah kabul etsin. Dualarımdasınız rabbim oğlunu tam şifa ile sana bağışlasın. zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum. Allah kabul etsin önümüz bayram RABBİM Adem Mete ile nice güzel bayramlar görmeyi nasip etsin size
zeyno genc

K KurkmantoluS niyeti için okudum.
Allah kabul etsin
zeyno genc
Allah razı olsun Allahım kabul etsin inşallah

Bende kendim için okudum zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum Allahım kalıcı şifa nasip etsin ailesine bağışlasın inşallah

zeyno genc

K KurkmantoluS niyetine okudum mevlam yardımcısı olsun zeyno genc

Allahım tez zamanda şifa versin yavrumuza inşallah bu sınavı hayırlısıyla atlaticak

K KurkmantoluS canim niyetine okudum bagişladim Rabbim kabul etsin inşallah aminn
Allahın izniyle bu savaşi oglun kazanacak ve uzun ömrü olucak inşallah
Allahım ya şafi ismin hürmetine tez zamanda şifa versin adem meteyi sizlere bagişlasin aminn

K KurkmantoluS niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah.

zeyno genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…