- Konu Sahibi zeyno genc
-
- #7.841
Neyi okudunuzOkudum
111 Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin,50 ihlasNeyi okudunuz
biz niyet e okuyoruz her gün niyet paylaşiyoruz o niyete okuyoruz111 Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin,50 ihlas
Bende şimdi okumaya basliyacaktim kişi sayısına göre her gün mü olacakbiz niyet e okuyoruz her gün niyet paylaşiyoruz o niyete okuyoruz
Hergün bir arkadaşimiza okuyoruzBende şimdi okumaya basliyacaktim kişi sayısına göre her gün mü olacak
Regl yakın nasıl olacak
Tamam canım ilaç gibi geldi bu yazı biliyorum ama yinede sormak istedimHergün bir arkadaşimiza okuyoruz
Adetliyken ezberden okunuyor
Listeye aliyorum o zaman siziTamam canım ilaç gibi geldi bu yazı biliyorum ama yinede sormak istedim
Baslayinca etiket yaparmisin
Liste bitince hatırlatmak icin etiket yapicamTamam canım ilaç gibi geldi bu yazı biliyorum ama yinede sormak istedim
Baslayinca etiket yaparmisin
Eline sağlık rabbim kabul buyursun,ne zaman başlıyoruz canım. Duaları ne zaman atalım?Allah dualarimizi kabul etsin
Cekicegimiz zikirler aşagida
Kişi başı 111 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin
İhlas Suresi Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul hüvellâhü ehad
2- Allâhüssamed
3- Lem yelid ve lem yûled
4- Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Kızlar listemiz şimdilik böyle gelen olursa alirim listeye
Önemli not ihlas suresi adetliyken okunmuyormuş bilginiz olsun
Şimdiden ihlas suresini birikim yapin adetliyken paylaşirsiniz
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
telasememuresi
Nevreste
zeyno genc
C A N O
YagmurSendeanlarsn
MMorsalkimm
Y Yaz2021
nursevdi
ordinary
Efnanl
espressoc
Pembe Lotus
Sofienin Kedisi
A Ada-Anne
YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
visnetozu
A Asya89
B begonviil
B blueandblue
Pembe Lotus
kavs-i kuzah
Çarşamba sabahı inşallah başlicaz canimEline sağlık rabbim kabul buyursun,ne zaman başlıyoruz canım. Duaları ne zaman atalım?
Arkadaşım da katılmak istiyor,liste kapanmadiysa ekler misin canımÇarşamba sabahı inşallah başlicaz canim
Tamam tatlim senin linkinlemi ekleyeyimArkadaşım da katılmak istiyor,liste kapanmadiysa ekler misin canımniyetini atarım
Tamam tatlim senin linkinlemi ekleyeyim
Niyetini atarsin
İlk de eklenebilir sorun olmaz nasıl uygun görürsen
İlk de eklenebilir sorun olmaz nasıl uygun görürsen
En son katilmak istedigini söyledigin icin sona yazdim canimİlk de eklenebilir sorun olmaz nasıl uygun görürsen
Çarşamba günü yeniden etiket yapacakmisinjzÇarşamba sabahı inşallah başlicaz canim
Evet çarşamba sabahı okumalara başlicazÇarşamba günü yeniden etiket yapacakmisinjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?