Dua veya enerji ile zenginlik

Ben enerji yükseldiğinide maddi manevi bolluğun geldiğini düşünenlerdenim tabi olumsuza odaklanıp borcu düşünüp enerji yükseltilmez.
bazı dualar ve Esma'lar bereket için Ya fettah Ya rezzak gibi araştırırsanız bir çok Esma bulabilirsiniz
Yan gelip yatmakla olmuyor tabiki duayla başlayıp emekle devam eden bir döngü bu enerji yükseltmek şu açıdan gerekli; olumsuza odaklanıp depresyon boyutuna geçmek bir çok FIRSATı görmemenize neden olur ama farkındalıkla iyiye odaklandığınızda ne istediğinizi bilip hedefinize ilerlediğimizde o fırsatı yakalarsınız
Peygamber efendimiz ayakkabı bağcınıza kadar Allahtan isteyin diyor düşünün duanın önemini ve duanın kıymetini gücünü bilsek gerçekten inanarak dua etsek dağlar taşlar dümdüz olur bunun için müthiş bir enerji ve edilen duaya güven gerek ama hangimiz yapabiliyoruz ki
Teşekkür ederim

Sizden sadece varsa böyle bi dua bildiginiz benimle paylaşır mısınız dedim dimi gelmişsiniz burda yan gelip yatmakla olmuyor banka mı soycaksin falan filan boyle boş boş çene çalarak beni tahrik edip sonrada ne kadar agresifsin diyemezsiniz sizin gibilerden yardım isteyende hata zaten. Yardımcı olmaya çalışan bi iki arkadas sizlere çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

k.bakma ama coğunluk agrasifsin diye düşünüyo sanırım.
kimse sana yan gelip yatıyosun dememiş tatlım yada banka soy dememiş sen sinirle tam okumamışsın yazılanları.

esmaül hüsna faziletlerini oku kendine göre bişey bulursun rabbimin isimleriyle şifa bulabiliyoruz cok şükür ki..

para parayı çeker diye bir kanun var, para yok demek yerine param var deyip zengin olunabilirmiş evrenden torpilim var kitabı açıklıyordu güzel bir kitaptı benim para da gözüm olmadığı için uygulamadım ama diğer konularda hakikaten faydasını gördüm. olumlu düşünme gücünün farkına vardırıyor.
Ay bu kitap bende var :) çok seneler oldu alalı ama okumadım. Keşke başlasaydım belki şimdi daha çok param olurdu :D

k.bakma ama coğunluk agrasifsin diye düşünüyo sanırım.
kimse sana yan gelip yatıyosun dememiş tatlım yada banka soy dememiş sen sinirle tam okumamışsın yazılanları.

esmaül hüsna faziletlerini oku kendine göre bişey bulursun rabbimin isimleriyle şifa bulabiliyoruz cok şükür ki..

yahu ben yazdım
BANKA SOYMAYI DUSUNDUGUM BI ANDA BOYLE KONU GORMEK DİYE

BANKAYI SOYMAYI DUSUNEN BENIM SAKIN OL ŞAMPİYON :)

Yani tabi ki dua ile para yağmıyor.
Bir alakası var mı bilmiyorum. Ama yaşadıklarımı anlatayım.
Tanıştığımızda eşim makineci, ben idari personeldim. Makineci olarak kalmayacağını biliyordum ama ondaki hırs taş çatlasın imalat müdürlüğüne giderdi. Üst limit o çünkü. Ben hiçbir zaman çalışmaya bayılan, hırslı biri olmadım zaten. İdeali ev hanımı olmak olan biriyim.
Evlendikten sonra alkol almamaya başladık. Balayında içtik, yılbaşında içtik falan ama evimizde içmeme kararı aldık.
İddaayı vs sıkılıp bıraktık.

Bir gün bir şey oldu ve eşim işten ayrılıp kendi işini kurdu. Kurdu dediğim ortada bir yatırım falan yok. Yurtdışında yaşayan birilerinin işlerini burada yapıyordu.

Ben bir gün rüya gördüm fal baktırmayı bıraktım.

Olmayan çocuğumuz pat diye o ay oldu.

Kurbanımızı kestik. Yardımlarımızı yaptık. Eşim ramazanda ilk kez oruç tuttu. Cumaya gitmeye başladı. Bende kuran okumaya başladım. Yani tam zamanlı ibadet alışkanlığımız yok ama bir şeyler yapıyoruz işte.

Üstüne kızım da bize şans getirdi sanırım.

Şu an eşim işlere yetişemez halde, bende zira. Bazen sabah 6da eve girebiliyoruz. Dev holdinglerin alamadığı milyon adet işleri alıyor. Düğün takıları ile aldığımız eski araba yerini çok başka şeylere bıraktı. Tabi işini büyütmesi bir sürü insana iş vermesi gerekti. Hiçbir personelin hakkını yememeye özen gösteriyoruz.

Dua etmek, ibadet etmek, iyi bir insan olmaya çalışmak gerçekten nice kapılar açıyor insana.

Çok değil 9 ayda oldu bunlar.

Sizin yazdığınızı demiyorum başka birisi napicaksin banka mı soycaksin gibi şeyler yazmis ne alakaysa ona kızdım ben

ama halen daha hic bahsetmemissinmi isinden gucunden, cokmu gizli bir is yapiyorsun?
ne tarz gayretlerde bulundun ama sonuc alamadin mesela?
ustte ne guzel anlatmis bak bir arkadas esinin ve kendi durumundan, sizde bu tarz gayretler varmi, hem maddi hem manevi anlamda?

dua enerji demeyelmde dua ve tevekkül diyelim.. sen elinden geleni yap sonucu Allah dan bekle sabırla..

Allah emeklerinizin karşılığını almayı ve hayırlı bol kazançlar gelecek kapıların açılmasını nasib etsin size insallah ...
Benim çok Eskilerden kalma, büyük dua kitabım var elimde, okul ve sınav dönemi zamanları, zihin açıklığı ve heyecanlanmamak için olan duaları ve bir rahatsızlığım olduğunda da şifa dualarını bol bol okuyup faydasını görmüştüm.. Okurken kalben İnanarak okumak da çok büyük etken bence...
Sizin için baktım, bol nimete kavuşmak için ve borcu olanların rahatlıkla ödeyebilmesi için , birkaç başlık altında dualar yazılmış..
Kitabın güncel baskısı ; ansiklopedik büyük dua kitabı / M.ismail fındıklı. Siz de faydalanırsınız umarım..

Son düzenleme:
Çok zor bir dönemimde Bir ay oruç tutmuştum sonra gerçekten çok çok sevindiğim bir kapı açıldı önümde

Back
X