- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi sonkafautucu
kız yok facede de çeşitli haber kanallarında var az önce okudum bendeKız ekşide yazıyordu. Sende yazınca şaşırdım bir an.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yok facede de çeşitli haber kanallarında var az önce okudum bendeKız ekşide yazıyordu. Sende yazınca şaşırdım bir an.
Tebrik ederim.30 yasindayim, kendi capimda durumum iyi sayilir. her zmn dua ederim ve islerimin kolaylastigini hissederim.
ama 18 yasimdan beri ailemden uzakta herkes gezip tozarken ders calisiyorum, gecemi gunduzume katiyorum. o kadar soyliyim...
bunu yapan ....sizi bi elime geçirsem zaten yatacak yeri yok dingilin.neee ! yazıklar olsun beee... deney farelerine döndük![]()
Ne tatili arkadaşım ya ben sıkıntıdayım diyorum sen ne geveliyosun ? Kurbanimizi geçen sene kestik bu sene para olmadığı için doğal olarak kesemiyoruz ne yapmamızı istersin? Para olmayınca nasıl kesilecek nasıl hayir yapılacak senin tuzun kuru galiba konusursun tabi böyle boş boş..Kurban aynı zamanda berekettır
Kurban kesıldıgı zaman evde cok bolluk bereket olur
Bu sene kesemeyeceksınız tatıle gıttınız mı mesela , eger gıttıysenız bence ne yapıp edıp kesmenız gerekıyor. tatılden once buu ayarlamanız gerekıyordu ha tatıle gıtmedık dersen kı zaten durumun suanda el vermedıgı ıcın kesmıyor olusundan bol bol dua
Ben face'i kullanmıyorum ama sözlüklerden okudum.kız yok facede de çeşitli haber kanallarında var az önce okudum bende
Senin paranın olmamasının sorumlusu ben degılım önce bı kendıne gel , benimde sinirlerimi zıplatmaNe tatili arkadaşım ya ben sıkıntıdayım diyorum sen ne geveliyosun ? Kurbanimizi geçen sene kestik bu sene para olmadığı için doğal olarak kesemiyoruz ne yapmamızı istersin? Para olmayınca nasıl kesilecek nasıl hayir yapılacak senin tuzun kuru galiba konusursun tabi böyle boş boş..
ne kadar agresif bi insansin. sana yardim edenlere bile boyle davranirsan daha cok sans bolluk diye konu acarsin. cunku onlar da gidecegi kisiyi iyi biliyor. once icine don bak derimNe tatili arkadaşım ya ben sıkıntıdayım diyorum sen ne geveliyosun ? Kurbanimizi geçen sene kestik bu sene para olmadığı için doğal olarak kesemiyoruz ne yapmamızı istersin? Para olmayınca nasıl kesilecek nasıl hayir yapılacak senin tuzun kuru galiba konusursun tabi böyle boş boş..
Sen benim hiç bişeyimin sorumlusu olamazsın zaten. Çok mu hoşunuza gidiyo yardım isteyen insanlara laf sokmak insanlar burda sana ohh ne güzel laf soktu desinler diye uğraşmaktansa olumlu yaklasmayi dene bence olur mu?Senin paranın olmamasının sorumlusu ben degılım önce bı kendıne gel , benimde sinirlerimi zıplatma
Çok var tatile gidip ay kesemicem durumum el vermiyor diyen adam gibi onu yazdım bana dırdır yap dıye yazmadım
Çok güzel laf soktun aferin alkışne kadar agresif bi insansin. sana yardim edenlere bile boyle davranirsan daha cok sans bolluk diye konu acarsin. cunku onlar da gidecegi kisiyi iyi biliyor. once icine don bak derim
Ne tatili arkadaşım ya ben sıkıntıdayım diyorum sen ne geveliyosun ? Kurbanimizi geçen sene kestik bu sene para olmadığı için doğal olarak kesemiyoruz ne yapmamızı istersin? Para olmayınca nasıl kesilecek nasıl hayir yapılacak senin tuzun kuru galiba konusursun tabi böyle boş boş..
Bence sizin sorununuz sandıgınızdan buyukSen benim hiç bişeyimin sorumlusu olamazsın zaten. Çok mu hoşunuza gidiyo yardım isteyen insanlara laf sokmak insanlar burda sana ohh ne güzel laf soktu desinler diye uğraşmaktansa olumlu yaklasmayi dene bence olur mu?
Tebrik ederim.
Önce tedbir , sonra tevekkül..
İşin özü bu..
Oturduğumuz yerden zengin olayım demekle de olmuyor..
Bu duanın manası nedir?Geçmişte ben de çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Ailemizde bu dua işleri ile ilgilenen yakınlarımız mevcut. Tüm sorunlar zamanı geldiğinde bıçak gibi kesildi. Gün içerisinde El-Aliyy zikrini çek. Bir de sabah ve akşam 7'şer defa olmak üzre '' Hasbiyallahü, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekeltü ve hüve rabbul arşil azim.'' oku.