Dualarda Bulusalim

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
Kizlar bir birimize dua edelim Allah isteyen herkese Evlat nasip etsin.. <Benimde sizin dualariniza ihtiyacim var anne adaylari sizden de bekliyorum dua hamilelerin duasi Kabul olurmus.. Rabbim bana da ümmeti muhammede de bir evlat nasip etsin insallah hayirlisiyla. Amin

Kizlar bir birimize dua edelim Allah isteyen herkese Evlat nasip etsin.. <Benimde sizin dualariniza ihtiyacim var anne adaylari sizden de bekliyorum dua hamilelerin duasi Kabul olurmus.. Rabbim bana da ümmeti muhammede de bir evlat nasip etsin insallah hayirlisiyla. Amin
Amin inşallah. Ben hem hamilelere hem de hemile kalmak isteyenlere ediyorum canım. Zaten önce başkası için isteyecekmişsin. Allah' ım hamilelere kolay doğum, sağlıkla sıhhatle cocuklarını kucana almayı nasip etsin. Hamile kalmak isteyenlerede en hayırlı şekilde nasip etsin. AMİN

Amin cnm amin ben herkese namazimda ve kuranimda dua ediyorum çünkü bende çok dua istedim Allah olmayan isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah

Back
X