Duaları kabuk olanların önerilerine ihtiyacım var

duayamuhtac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
8
-3
1
32
Kız kardeşlerim hayırlı akşamlar. Bir süredir malesef sıkıntılı dönemlerdeyim. Eşimle 1.5 aydır boşanma sürecindeyiz. Ayrı yaşıyoruz. Eşimi naptıysam ikna edemedim bana çok kırgın ve öfkeli. Dua önerilerinize muhtacım. Dualarınıza muhtacım. Gerçekten çok güzel bir evliliğimiz vardı, eşimden çok razıyım. Ben hatalı tarafım çok üzdüm, çok kırdım son süreçte. İşim Allah’a ve dualara kaldı. Eşim asla ikna olmuyor. 5 vakit namaz kılıyorum her namazımda dualar ediyorum. Allahım yuvamızı rahmetiyle onarsın, bizi kavuştursun inşallah. Sizlerden dua istiyorum, dua önerileri istiyorum. Böyle bir durum yaşayan duaları kabul olanlar var mı?

Kız kardeşlerim hayırlı akşamlar. Bir süredir malesef sıkıntılı dönemlerdeyim. Eşimle 1.5 aydır boşanma sürecindeyiz. Ayrı yaşıyoruz. Eşimi naptıysam ikna edemedim bana çok kırgın ve öfkeli. Dua önerilerinize muhtacım. Dualarınıza muhtacım. Gerçekten çok güzel bir evliliğimiz vardı, eşimden çok razıyım. Ben hatalı tarafım çok üzdüm, çok kırdım son süreçte. İşim Allah’a ve dualara kaldı. Eşim asla ikna olmuyor. 5 vakit namaz kılıyorum her namazımda dualar ediyorum. Allahım yuvamızı rahmetiyle onarsın, bizi kavuştursun inşallah. Sizlerden dua istiyorum, dua önerileri istiyorum. Böyle bir durum yaşayan duaları kabul olanlar var mı?
Hakkınız da hayırlısı olsun. Bazen ne kadar dua etsekte olmaz . En guzeli kabullenmek . Niye razı olmuyor ne yaptınız ki

Hakkınız da hayırlısı olsun. Bazen ne kadar dua etsekte olmaz . En guzeli kabullenmek . Niye razı olmuyor ne yaptınız k

Hakkınız da hayırlısı olsun. Bazen ne kadar dua etsekte olmaz . En guzeli kabullenmek . Niye razı olmuyor

Ya Vedud ya Cami’yi denediniz mi?Evet yaklaşık 1 aydır her gün gün içinde en az 3-4kez mutlaka zikir çekiyorum bu esmalar ile

Siz barışalım diye dua ediyorsunuz o da aynı anda inşallah erken boşanır diye dua ediyorsa hanginiz duası kabul olcak ? Şaka bir yana belki de hayırlısı budur çok güzel bir evliliğiniz yokmuş ki boşanma aşamasındasınız takıntılarınızdan kurtulun bitmiş artık

Seni anlayabiliyorum.Ama olmuyosa hayirlisi boyleymis demek en iyisi.belki Allah senin icin hayirlisinin boyle oldugunu gosteriyor.Dualarin kabul olmuyor diye de .sucu kendinde arama .kendine yonel kendin icin dua et.Adamda sen belkide bu kadar istedigin icin geri cekiyo olabilir kendini.

Siz barışalım diye dua ediyorsunuz o da aynı anda inşallah erken boşanır diye dua ediyorsa hanginiz duası kabul olcak ? Şaka bir yana belki de hayırlısı budur çok güzel bir evliliğiniz yokmuş ki boşanma aşamasındasınız takıntılarınızdan kurtulun bitmiş artık
Evliliğimin içinde miydiniz? Evet evliliğim çok güzeldi, 5-6 aydır yaşadığım kişisel bir depresyon yüzünden evliliğime yeteri özeni gösteremedim. Eşime biraz agresif davrandım, kendi duygularımı çok fazla yansıttım. Onu hiç dinlemedim, anlayamadım. Fazla naz kapris yaptım çok üstüne gittim. O an bunları anlayamadım. Şimdi hatalarımla yüzleştim. Bu kadar olumsuz acımasız olmanızın size bir katkısı oluyor mu?

Bazen çok istediğiniz bir şey bizim için hayırlısı olmayabiliyor. Elinizden geleni yaptıysanız artık hakkınızda hayırlı olanı dileyin ve kalbinizi de razı kılın.

Seni anlayabiliyorum.Ama olmuyosa hayirlisi boyleymis demek en iyisi.belki Allah senin icin hayirlisinin boyle oldugunu gosteriyor.Dualarin kabul olmuyor diye de .sucu kendinde arama .kendine yonel kendin icin dua et.Adamda sen belkide bu kadar istedigin icin geri cekiyo olabilir kendini.
Duada ısrarcı olmak gerekirmiş ☺️ Elbette kaderde ne varsa o yaşanacak ancak dua ile, Allah’a daha çok yakınlaşmak ile her şeyin değişebileceğine inanıyorum. Kalpler Allah’ın elinde.

Evliliğimin içinde miydiniz? Evet evliliğim çok güzeldi, 5-6 aydır yaşadığım kişisel bir depresyon yüzünden evliliğime yeteri özeni gösteremedim. Eşime biraz agresif davrandım, kendi duygularımı çok fazla yansıttım. Onu hiç dinlemedim, anlayamadım. Fazla naz kapris yaptım çok üstüne gittim. O an bunları anlayamadım. Şimdi hatalarımla yüzleştim. Bu kadar olumsuz acımasız olmanızın size bir katkı
sizi seviyorsa yanınizda olurdu.

Duada ısrarcı olmak gerekirmiş ☺️ Elbette kaderde ne varsa o yaşanacak ancak dua ile, Allah’a daha çok yakınlaşmak ile her şeyin değişebileceğine inanıyorum. Kalpler Allah’ın elinde.
Dogru soyluyorsunuz.Hani dua edip edipte olmadigi zamanda üzülmekten bahsettim.yoksa bende hergun dua ediyorum .hatta ise gisip gelirken bakara suresini dinlerim ama bunu hep kalbime ferahlik sakinlik sabir ver diye dua ederim.hakkimda hayirlisi neyse kolaylikla nasip et diyorum.bende bosanma surecindeyim:)

Evliliğimin içinde miydiniz? Evet evliliğim çok güzeldi, 5-6 aydır yaşadığım kişisel bir depresyon yüzünden evliliğime yeteri özeni gösteremedim. Eşime biraz agresif davrandım, kendi duygularımı çok fazla yansıttım. Onu hiç dinlemedim, anlayamadım. Fazla naz kapris yaptım çok üstüne gittim. O an bunları anlayamadım. Şimdi hatalarımla yüzleştim. Bu kadar olumsuz acımasız olmanızın size bir katkısı oluyor mu?
Karisinin depresyonda oldugunu biliyor muydu?

Kadın kötü bir şey dememişki
Açtığın konuya göre yorumlamış bende aynı tarz yorumladım
Ucu açık konu açıyorsunuz sonra küstüm oynamıyorum
Yorum okuyarak konu takip ettiriyorsunuz adama

Gittin mi doktora? İyileşmek için çaba gosterdin mi? Neler oldu bu süreçte adam belki haklı bilmeden nasıl dua edelim

:olamaz:

Beni istemeyeni altın olsa aşkından gebersem istemem
Yalvarayım kendini bir nimetten sansın emi
Kendime istemediğimi kimseye de istemem

Ben başkaları icin dua etmeyi doğru buluyorum, sizin için insallah birleşirler desem belki esiniz diğer taraftan inşallah bir an önce ayrılırım diye düşünüyordur.
O yüzden hakkınizda hayırlısı ne ise en güzel şekilde onu yaşayın diyeyim.

Back
X