- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Artık her şeyi kısmet kısmet diye yormaya başladım zaten, başka dayanağım kalmadı.Yanlış düşünüyorsun satilmiyorsa bu sizin kötü insanlar olduğunuz için açık kapalı olduğunuz için olmuyor. O açıdan bakarsak sadece kismetinizde yok diyebiliriz.
İnsanların hayatlarını düşünmüyorum ki, sadece örnekti.. Tabi herkesin kendine göre problemi var, amin Allah sizinde yardımcınız olsun.O bencil, kötü insanların hayatları ne kadar güzel diye düşündükçe kabul olmaz herhalde. İnanın herkesin kendine göre derdi, sıkıntısı var. Size kendimden örnek vereyim. Maddi sıkıntının yanında bir ton manevi problemim var. Yerinizde olmak için neler vermezdim...
Duayı inanarak edin, olmuyorsa da bir hayır olduğu için olmuyordur. Allah yardımcınız olsun.
Her seyin vakti zamani vardir. Kendini cok uzme en guzel gunlerinde.
Karinca duasini 7 tane yazip evin koselerine koyabilirsin.
Insallah bundan sonra sen ablan ve annen cok mutlu olursunuz
İnsan hayatının her anını acıyla geçirmez.
Kimi gençliğe kadar, kimi orta yaşta, kimi de ahir ömründe çeker imtihanını.
Şimdiye kadar çok acı çekmişin.Bundan sonrası güzel olacaktır inşallah.
Karanlığın en koyu anı sabaha çıkar.
Sen de öyle bak, güzel düşün, güzeli çağır...Mutluluklar :)
Onlarin duasi kabul oluyor benimki niye olmuyor dersen olmaz tabi. Duani layikiyla yapiyormusun bide israrla yurekten dua etmeyi bilmek lazim duanin kabul olmasi ise Allaha kalmis benim col sukur butun dualarim kabul oldu bekledim ama oldu beklemesini ve dua etmesini bilmek lazım. Asla benim dualarim niye kabul olmiyor demedim
Konunun basligi oyle daha ne olsunZaten hiç bir zaman bunu demedim sadece bir örnek vermek istedim
Konunun basligi oyle daha ne olsun
eve kredi çıkmıyor dediğine göre oturma izni yok evin.
oturma izni olmayan ev de ne kadar harika da olsa satılması çok çok zor.
şu olayı kapalılık açıklık vs olayına getirmeni de yaşının ufaklığına bağlıyorum.
bu kadar da abartmayın anneniz için illa bir çözüm bulunur.
hakkınızda hayırlısı.
Duaların kabul mercihi biz miyiz!
Duanın karşılıgı sadece bu dunyada verilmez..
Şer gibi gozukende hayır,hayır gibi gozukende şer olabilir.
Kusura bakmayin amacim bu degildi Allah yatdimciniz olsun. En azindan evleniyormussunuz yalniz olmayacaksiniz bu hayatta. MutluluklarEvet, neden duam kabul olmuyor diyorum, ama onun duası kabul oluyor benim ki niye olmuyor demiyorum, benim dediğim buydu yani, keyifsiz insanın daha da keyfini kaçırıyorsunuz yani.
Kusura bakmayin amacim bu degildi Allah yatdimciniz olsun. En azindan evleniyormussunuz yalniz olmayacaksiniz bu hayatta. Mutluluklar
Her şerde bir hayır vardır derler. Belki bir kaç ay belki bir iki sene sonra o evin satılmamasının daha hayırlı olduğunu görürsünüz. İnşallah düzlüğe çıkarsınız.
Anneniz çalışıyor mu? Geçim kaynağınız var mı? Borçlar çok büyük meblağlar mı? Sizin ya da ablanızın annenize yardım konusunda imkanınız var mı? Farzedin ki babanız öldü. Onu öyle kabul edin. Hayatınıza bu şekilde yön vermeye çalışın. Allah da onu nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Annem bilgisayar üzerinden bir iş yapıyor, bazen çok kazanıp bazen hiç kazanmıyor, yaşı dolayısıyşa artık hiç bir yer işe almıyor onu.
Ben okuyordum okulu bıraktım evde son 1.5 ayım olduğu için şuan bir yardımım yok yardımı nişanlım yapıyor.
Biz onu zaten öldü sayıyoruz..
Amin çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?