dualarınız ve fikirleriniz önemli..

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde
arkadaşlar bugün çok mutluyum ama birazda korkuyorum ben bilenler bilir adliyenin katip alımı vardı sınava girdim ve uygulamalı sınavı kazandım .. şimdi ayın 13 de mülakat olacak mülakkat neler soruluyo ne yapmam lazım bilenler varsa lütfen yardımcı olun .. fikirleriniz benim için önemli ..şimdiden teşekkür ederim

sorular sınava girdiğin yere göre değişiyo.... bende giricektim sınava vazgeçtim.....edindiğim bilgilere göre kimi yerde konuşmana bakılırken kimi yerde katiplik nedir gibi bilgi gerektiren sorular soruluyo...netten araştır bence bulursun örneklerini.....

kendini tanıt
memurun hakları (ilk girdiğimde sordular kafam karıştı biraz sacmaladım ve eksik sölemişim)
mudanya savası tarihi içeriği
erzurum kongresi içeriği
tbmm kaç yılında ilan edildi
kaç milletvekili seceriz
kaç yılda bir secim olur
ara secim ne zamanlarda yapılır(buda yarım cevap oldu)
milletvekili yaşı
cezaevi türleri
yüksek güvenlikli ceza evlerinde ne tür tutuklular bulunur
çocukcezaevindeki yaslar kaç arasındadır (birtek bu soruya yanlış cavap vermişim)
hükümlüye verilen disiplin cezalrı nelerdir
tehlikeli tutuklular kaç sene ceza alır dendi müebbet dedim terör kasten adam öldürmeye felan
mudanya nerededir die sordular hatırlyamadım dedim
en sonada seçim ne zaman dedier hazirada dedim
bana bunları sordular canım 2 soru bilemedim die elenmişim ama sana tek tavsiyem netten katip sınavı için mülakat soruları die bak indir çıkar ve calış su gibi ol su gibi ezber ol
kesin net cevaplar ver takım elbise giymeden gitme
emin ol kendinden ben bunlardan kaybettim çünkü hadi allah işini rast getirsin
ha birde ben konu açmıştım infaz koruma ilanı die orda soruları veren bir iki arkads daha var bir bak istersen

ayy saolun cnm baya bişeyler soruolar desene .. benim bu hafta bol bol çalışmam gerek yani çok tşk ederim seninde 2 soruyu bilmediğin için elenmene üzüldüm umarım daha ii bi iş olur

inş canım ama bilseydim daha çok çalısırdım ve dediğim gibi tam net cevaplar verirdim neyse önümüzdeki maçlara bakacagız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…