Dualarınıza ihtiyacım var

nursegull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
96
53
35
Kalp sanrilari geçiriyorum.Hayattan bıktım soğudum inanın hiç tad almıyorum.Hatta Allaha dua eder oldum ne olur artık canımi al diye.

Daha öncede yazmıştım sözüme birkaç gün kala aldatıldım terkedildim rezil oldum aileme karşı.Onca yılım heba oldu.Adam aldattığı kişiyle evlendi mutlu mesut hayatına devam ediyor sorun mutlu olması değil esasinda ben niye bu kadar yalnız mutsuzum neyi yanlış yaptım gibi hep sorgulamalarim var. maalesef ki annemin uzaktan akrabası olduğu için hep bişeyler duyuyorum.Bunun üzerinden 3yil geçti ve ben hala bir yol bulamadım. Herkesin o evlendi mutlu demesi hatta annem gecenlerde senin herşeyin yarım demesi canımı acıtıyor.26yasindayim ve sanki 80yasindaymis gibi yorgunum içimde mutlu olma hevesi yok kimseyle iletişim kurmak istemiyorum herkesin bi can yakma arzusu var. Ve hep şunu der oldum Allahim ben bu kadar mı kötü bi insanım ki herşey benim başıma geliyor. (ailevi olarak kötü bir süreçtende geçtik) Üstüste o kadar kötü olaylar geldiki üniversite nin bitmesiyle aldatılmamla başlayan bu kötü dönem bitmedi. Kendimi çok yalnız aciz kırgın yorgun hissediyorum. Bazen arkadaşlarımın balayı düğün gebelik fotoğraflarını görüyorum içimde inanılmaz bi yuva kurma isteği oluşuyor ama sonra diyorum ki kime nası güvencen ve kim varda hevesleniyonursun.sonrasi boş gözyaşları.Biliyorum dünyada sıkıntıda olan, aç olan, katledilen insanlar varken sen neyin derdindesin diyip kizdigimda oluyor kendime ama sol yanım hep acıyor.Ne olur dua edin gerçekten şu hayatta doya doya mutlu olduğum bigun olmadı hep ağlayarak geçiyor ömrüm. Zerre kadar da olsa umud olcak dualariniza ihtiyacim var

Daha 26 yaşındasın.. Olursun mutlu. Hayat yıpratıyor insanları.kimisini daha fazla.. Daha fazla yıprananlar daha fazla mutlu olurlar buna inanırım ben. Üzme kendini. Sıkı tutun hayata. Karşına seni hakeden çıkacaktır .eminim !
İnşallah yakın zamanda çıkar

Canım öncelikle her şey geride kaldı bunu kabul etmek gerekir. Ha sözlünün kişiliği oturmamış o ayrı. Bunun hesabını Allah soracak ona. İnsanlar sen mükemmel de olsan her zaman canını sıkmak için bekleyeceklerdir. Önüne bakmayı başarmalısın. Tek başına yapmam diyosan psikolojik yardım almayı deneyebilirsin

bence kurtulduguna sukretmelisin,ayrica 26 yas ne ki ??? sen manen toparlanmaya bak ,evlilik icin gec kaldigini dusunme. dogru insani bulunca 50 yasinda da guzeldir, yanlis insanla 20 yasinda da zehirdir...ne guzel.demis mevlana

Kısmet etmişse MEVLA;
El getirir, yel getirir, sel getirir…
Kısmet etmemişse MEVLA;
El götürür, yel götürür, sel götürür…

Mutluluk aslinda icimizde.dualarla Allah a teslimiyetle bu mutlulugu yakalamaya calis.ben de 26 yasindayim.evlendim ve 17 ay suren bir evliligin ardindan suan bosanma asamasindayim.Rabbim ne verirse hayirlisini verir.su durumumda bile uzulmuyorum artik.cunku Allah derdi vermisse mutlaka arkasindan hediyesini de verecektir.vardir bunda da bir hayir.hayirlisini isteyerek dua edince emin oluyorum ki sonucu ne olursa olsun Allah bana hayirli olani nasip etti.dua et.ve duani da Allah a emanet et.sonunu dusunme.acaba kabul olacak mi diye sınama.sadece iste hayirlisini ve Allah a duani emanet et.emin ol senin icin en hayirli olan en hayirli zamanda karsina cikacak...

Daha 26 yaşındasın.. Olursun mutlu. Hayat yıpratıyor insanları.kimisini daha fazla.. Daha fazla yıprananlar daha fazla mutlu olurlar buna inanırım ben. Üzme kendini. Sıkı tutun hayata. Karşına seni hakeden çıkacaktır .eminim !
İnşallah yakın zamanda çıkar

inşallah çok teşekkür ederim gerçekten yorgunum

Canım öncelikle her şey geride kaldı bunu kabul etmek gerekir. Ha sözlünün kişiliği oturmamış o ayrı. Bunun hesabını Allah soracak ona. İnsanlar sen mükemmel de olsan her zaman canını sıkmak için bekleyeceklerdir. Önüne bakmayı başarmalısın. Tek başına yapmam diyosan psikolojik yardım almayı deneyebilirsin

aslında herşey iyi gidiyor gibi oluyor insanların laf sokmaları e hadievlen bak onun çocuğu oldu seni sevseydi olmazdı gibi gibi.... ben bunları duyunca çöküyorum.

bence kurtulduguna sukretmelisin,ayrica 26 yas ne ki ??? sen manen toparlanmaya bak ,evlilik icin gec kaldigini dusunme. dogru insani bulunca 50 yasinda da guzeldir, yanlis insanla 20 yasinda da zehirdir...ne guzel.demis mevlana

sağolun haklısınız

Kısmet etmişse MEVLA;
El getirir, yel getirir, sel getirir…
Kısmet etmemişse MEVLA;
El götürür, yel götürür, sel götürür…

Mutluluk aslinda icimizde.dualarla Allah a teslimiyetle bu mutlulugu yakalamaya calis.ben de 26 yasindayim.evlendim ve 17 ay suren bir evliligin ardindan suan bosanma asamasindayim.Rabbim ne verirse hayirlisini verir.su durumumda bile uzulmuyorum artik.cunku Allah derdi vermisse mutlaka arkasindan hediyesini de verecektir.vardir bunda da bir hayir.hayirlisini isteyerek dua edince emin oluyorum ki sonucu ne olursa olsun Allah bana hayirli olani nasip etti.dua et.ve duani da Allah a emanet et.sonunu dusunme.acaba kabul olacak mi diye sınama.sadece iste hayirlisini ve Allah a duani emanet et.emin ol senin icin en hayirli olan en hayirli zamanda karsina cikacak...

Allah seninde yardımcın olsu.cok haklısın inşallah hayirlisiyla

X