Aminnn Aminnn hayattaki tek istedgim dileğim canm bbaamon iyi olmasinAllah razi olsuncanım inşallah inşallah hiç görmemişe döner bu hastalığı çok geçmiş olsun bu hastalığın başlıca ilacı moral motive unutmayın nolur ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun
Aminnn inşallahYa Şafi ismiyle şifalar nasip eylesin babacığınıza yüce Rabbim.
Umarım tez vakitte iyileşir.
Canım dua et ve babanın moralini yüksek tutmak için elinden gelenn fazlasını yapDaha önceki konumda da bahsetmiştim babam akciger kanseri canim babam.; ( ne acilar cekiyor bi iyi gidyor bi kötü rabbim hersey senden gelir isyan etmiyorum ama onu öyle görüncede canimi veresim geliyor bide 3 gündür cok kotulendi kemoterapiden sonra dün acillk olduk bugünde hic duramadi gitmek istemedi ama dünden beri neler ne agrilar cekti nefes alamadi kanamaliri oldu uyuyamadi. Bde gitmem diye inatlaşti dun doktor yatis verdi yoğun bakımda suan böbrek değerleri zarar görmüş vücudu tuzsuz ve susuz kalmış üre yükselmiş duzelene kadar yoğun bakima aldilar; ((( girene kadar zor direndim sonra agladim görmeden. Ne zormuş koskoca adam cocuk gibiydi hastaneye bıraktık almıyorlar da inşallah iyileşir nolur dualarinizi esirgemeyin değerleri düzelir cikar oradan rabbim tüm hastalara sifa versin ateş düştüğü yeri yakiyor. Yasamaktan keyif alamaz oldum babama cok cok üzülüyorum canımı veresim geliyor nolur dua edin rabbim kabul eder babam sağlığına kavuşur inşallah cok mutsuzm ; (((
Amin inşallah canim babam iyilesir inşallah acilar çekince dayanamiyormAllah acil şifalar versin
Bir rivayete göre Alla sevdiği kuluna hastalık verir bu dünyada günahlarını döker derler
Amin Allah razi olsun bu kadar olumszluga rağmen mucizilere inaniyorm ; (Ya, sizde kendimi, yaşadıklarımı görüyorum ben. Ben de babam için, sizin dediklerinizi derdim. Geçtiğiniz tüm süreçlerden ailece en acı şekilde geçtik. Keşke güzel şeyler söyleyebilsem... Allah babanıza en yakın zamanda şifasını versin.
Ya şafi çekin hepinizAmin inşallah canim babam iyilesir inşallah acilar çekince dayanamiyorm
Allah razi olsun amin inşallah evet baya kotulendi acilar cekti 2 .3 gündür böbrekler tuzsuz susuz kalmis ure yükselmis nefes alamıyordu inşallah yarin güzel haberler alirim bende gülmeyi unuttmİçinizi ferah tutun.
Allahın izini ile hayırlı haberler alırsınız inşallah.
Şimdi güzelce dinlenmesi ve toparlanması gerek, zaten bağışıklık sistemi zayıflamıştır daha fazla mikrop kapmasın diye yanına da kimseyi almıyorlardır.
Babanız kendini toparlarken, sizde biraz sakinleşmeyi deneyin.
Rabbim acil şifalar versin, güle oynaya çıktığınız haberlerinizi de okuruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?